Sari la conținut

In vizita Georgiana-0725438230 servicii totale


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ieri dupa-amiza am ajuns la Georgiana. Programarea a fost facuta cu cateva ore inainte pe whatsapp la numarul din titlu.

Locatia ei este un apartament in blocul turn de la Sala Palatului.

Georgiana e tanara, putin peste 20 de ani, aspect slim spre skinny, estimez ca are in jur de 1,70 si 50 de kg.

Dupa cum stiti, la ea oralul si normalul sunt protejate, iar la ora ofera si AP. Am fost la o finalizare, DTD in jur de 20 de minute si 200 cadoul.

De revenit nu cred ca voi reveni, ca nu este ceea ce caut eu, in schimb ma bucur ca in sfarsit am ajuns la ea, pentru palmares, ca e o tanara frumoasa, pe care o aveam in vizor de ceva timp.

Link spre comentariu

Am ajuns si eu pe la frumusica de Georgiana, dupa ce o mai vizitasem inainte sa dispara vreo doua luni. Deci e tot dragalasa, bronzata frumos (solar), din pacate a mai slabit vreo 2 kg si acum chiar e pentru amatorii de skinny. Eu parca le prefer putintel mai impanate. In fine, am petrecut bine cu ea jumatrate de ora, cu mangaieri, dezmierdari, oral protejat si altele. Pacat ca nu e putin mai comunicativa si mai lipicioasa...la GFE are un minus. Poate sunt subiectiv....Stiu ca nu face orla neprotejat, OK, dar macar un pupic pe piept, niste mangaieri mai pasionale. o soapta provocatoate in ureche...de multe ori pare ca se gandeste la ale ei....sunt si alte fete care o fac protejat la oral dar de cand vin peste tine in pat te ating, te mangaie, te saruta pe piept, burta, te invaluie si te excita cu corpul lor de pleci de la ele pe trei carari. Unele care nu fac neprotejat totusi dau niste limbute la bijuterii, asta tine loc de.... Deci daca va invata sa fie mai lasciva, mai senzuala, mai implicata, va avea mult de castigat pentru ca arata bine, e sexi, pe strada as intoarce capul dupa ea. Si iarasi, nu e OK sa ii spui unui client - te rog sa ne grabim putin ca dupa tine mai vine cineva...banuiam si eu ca mai vine si trecusera cam 18-20 minute, deci nu era chiar asa graba. De mult nu mi a mai spus vreo escorta sa ma grabesc, parca a fost un mic dus rece. Na, fata tanara, probabil astepta sa o calaresc din minutul 3 de dupa ce am venit de la dus dar nu mai am 20 de ani si pana imi apare cheful de penetrare am nevoie de mangaieri si soapte...Sigur ca mi ar fi placut si mie sa intru in ea in minutul 3 si sa pompez pana in minutul 25 dar atunci probabil imi punea numarul de tel la...de evitat)))

In ciuda criticilor poate mai vin pe la ea, cu toate ca la 200 per jumatet ora gasesti fete care fac oral nepro si unele si cu CIM. Dar na, la fiecare fata draguta gasesti ceva memorabil. 

  • Like 4
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
34 minutes ago, omuldinpadure said:

Na, fata tanara, probabil astepta sa o calaresc din minutul 3 de dupa ce am venit de la dus dar nu mai am 20 de ani si pana imi apare cheful de penetrare am nevoie de mangaieri si soapte...Sigur ca mi ar fi placut si mie sa intru in ea in minutul 3 si sa pompez pana in minutul 25 dar atunci probabil imi punea numarul de tel la...de evitat)))

Da, am observat si eu, nu stiu cu cine se fut fetele astea dar au impresia ca se ridica asa, la comanda. 

Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris
Acum 17 ore, omuldinpadure a spus:

Deci daca va invata sa fie mai lasciva, mai senzuala, mai implicata, va avea mult de castigat pentru ca arata bine, e sexi, pe strada as intoarce capul dupa ea.

De acord, chiar e o fată drăguță și ar avea mult mai mult succes dacă ar fi puțin mai destinsă.

Nu e din rea-voință, mie (când am fost la ea) mi s-a părut stresată să facă totul bine, dar fără să prea știe cum.
Deși, la început, am avut o mică discuție plăcută cu ea și mi s-a părut că am reușit să o relaxez (spunându-i, ca de obicei, că eu nu sunt interesat de "servicii", cât de naturalețe și firesc), când am ajuns în pat a devenit mecanică și a impus de la început un ritm foarte alert și chiar "dur", de sex sportiv, prin care mi-a fost clar că nu dorește sau încearcă să se simtă și ea bine, ci să facă pe placul clientului "standard".
După un timp, am oprit-o și i-am propus să trecem în anal, sperând ca ei să îi placă mai mult (se întâmplă, la multe femei care fac anal, să fie mai senzitive acolo decât vaginal) și experiența să devină mai "true" - dar, spre marea mea surprindere, și acolo a continuat să mă (a)tragă în același ritm! Deși este foarte, foarte strâmtă, atât la intrare cât și înăuntru, că începuse să mă doară pe mine penisul și nu pot să-mi imaginez că ei chiar îi face plăcere așa!
Și, cum nici mie nu-mi place să chinui fetele, am pus definitiv capăt acțiunii și am invitat-o pe Georgiana la o țigară.
I-am spus observațiile mele și s-a scuzat că "așa m-am obișnuit pentru că așa vor cei mai mulți"! Cam nasol, dacă e așa!

Atunci nu i-am scris o recenzie, nu pentru că ar fi fost neapărat negativă, ci mai degrabă una în care nu aș prea fi avut ce să spun...
Am zis să mai trec o dată pe la ea, poate a doua oară (cunoscându-mă, deja) ar fi fost mai bine, dar cu programul ei și cu absențele lungi, nu am mai apucat.

Însă acum, dacă tot ai deschis tu discuția, am completat și eu cu aceste rânduri, poate așa o ajutăm pe Georgiana să înțeleagă că există mai multe tipuri de clienți și cu unii chiar poate fi mai relaxată, oferindu-le acestora (și, de ce nu, chiar și ei) o experiență mai plăcută.
Pentru că, încă o dată spun, altfel e o fată foarte drăguță, atât fizic, cât și comportamental. 

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Cand v-am zis ca i zdreanță cu caracter de centura Bucureștiului dar pretentii de fufă lux nu m-ati crezut. Pana la urma sunt trei categorii de oameni: deștepții-aia care invata din ce li se intampla altora,  mediocrii-aia care invata totul pe pielea lor si prostii care nu invata nimic din ce pățesc. 
 

Acum vrea doar whatsapp. Nu mai e buna nici confirmarea cu ora inainte? O aiurita care lucreaza in silă pe niste prețuri care se prea vede ca nu justifica prestația. 
 

Si atunci ma intreb: De ce m-as duce? De ce va mai duceți? 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...