Sari la conținut

Eva ‪0725320406‬


evagirl

Postări Recomandate

  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Crede fiecare ce considera. Cel mai probabil fata noastra e pe toane.. Dar când ON nu face, când finalizarea o faci în balonas, ca deh.. Corporala nu, pe fund nu vrea. De ce as arunca 150 de lei? Pentru ca e simpatica și vb frumos?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu la ea. Nu zic decat 4 pe linie. E plinuta rau. La oral e praf. La normal am.pompat vreo 5 min si asta a fost tot. Nu se compara la bani astia 150 finalizarea cu fetele noastre de la top. Marina,Carima studenta

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Am fost si eu la ea. Nu zic decat 4 pe linie. E plinuta rau. La oral e praf. La normal am.pompat vreo 5 min si asta a fost tot. Nu se compara la bani astia 150 finalizarea cu fetele noastre de la top. Marina,Carima studenta

adv e plinuta ?

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Sosit astăzi la Craiova , căutând pe acest minunat forum , imi face cu ochiul fizicul Evei , citind din cele scrise de voi am aflat ca e grasa , ceea ce nu ma atrăgea deloc , dar fiind dat faptul ca facea si deplasare iar eu sunt la hotel si vremea este cum este 🥶 am apelat asumându-mi consecințele .

Sunat domnișoara unde am stabilit pret + adresa + servicii si am fost de-acord .

 

Peste 35 min ajuns la hotel domnișoara . Am vrut sa cobor pentru ca era inchis , si intre timp urca si ea ( era cat pe ce sa trec pe langa ea ) 🤣

 

Este ultima data cand ma iau chiar dupa toate recenziile , am avut surpriza sa observ o fata frumoasa cu un fizic frumos care urca scările . A zâmbit si am stiut ca pe mine ma cauta

 

Trecem peste povestea ,, pe scurt ‘’ si ajungem la acțiune , ajunși in camera de hotel , fumam o tigara si ne apucam de treaba , in timp ce se dezbraca , admiram acel fund mare si bine conturat , soldatul a fost drept la acțiune , am fost intrebat cum vreau oral , si am ales neprotejat , bineînțeles ..

 

Aici putin dezamagit pentru ca a fost mecanic si ii zic sa faca mai adânc , unde imi spune ca nu poate face adânc decat protejat e un fix al ei , si am zis ,, ok hai sa vedem ‘’ .

Așezat Căciulița de Iarna si incepe sa faca un oral mult mai adânc , unde a inceput sa o bage in gat , se simțea ok si am crezut ca pierd bătălia .

Am ales sa o pun mama ied , o alegere de război si mai proasta , ca d fata asta se pune capra vezi un mic paradis , acel fund iti vine sa il mananci , daca stiam ca e asa faina imagine renunțam la oral numai sa tin mai mult la capra aceea 😠dupa 2 min soldatul a puscat tot in căciula si ala am fost

 

Note :

Oral -5 neprotejat

7- 8 protejat

Normal - 9 fata nu zice nu la nimic , dar recomand capra , am vrut sa o fut si pe fotoliile din camera , deja imi imaginam cum e , dar din păcate nu am apucat ( nota 9 pentru ca nu face Anal , sunt mare fan de anal )

Comportament -9 glumeața , amuzanta , fiarte deschisă

 

Aspect -9 daca isi pune silicoane o trec la top 10 cele mai sexy femei vizitate de mine personal

Halatul 250 lei un numar la hotel ( timp total 25-30 min )

 

Eu unul o sa mai revin , sper sa lucreze mai mult la oral si o sa ia fata la multe fete .

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:South Romania
  • Oras:South Romania

Hey People!

 

Yesterday afternoon i was at Eva.

She offers her services in a nice and clean 2 Bedroom appartment with a colleague of her on Calea Bucuresti, close to McDonalds.

We established 1h erotic massage with some toys and kinky side dish, no sexual intercourse and no oral.

Eva is good in what she is doing, she is curious and eager to learn new things.

She is a nice person and she has a feminin body. She is not slim, but definitely NOT big, large or fat!!! Of course everybody has a different view and taste, but we should stay objectiv because other members base in our opinion.

 

Eva knows her businnes and in my opinion she is very talented in what she is doing with the dick! She feels very good the erotic and involves very well.

 

Location: 8

Attitude: 10

Body: 8+

Service: 9

Happy End: 8+

Punctuality: 10

Communication: 10

 

I visit massage parlours since over 20 years. I have except with my own partner very rarely sexual intercourse, but with Eva i could imagine. She is sexy, kind and beside that she knows her businnes very well, i am sure she likes dicks. I can surely recommend her.

 

Thank you Eva, cya soon!

  • Like 4
Link spre comentariu

Fiind pe plaiul oltenesc, m-am hotarat sa vizitez domnita.

Locatie : deja este cunoscuta

Oral: 7 (ceva tentative de deep)

Normal: 9 (inceput mecanic, dar pe parcurs s-a dezlantuit, mai o contra, mai o schema...daca nu stiam unde sunt puteam sa pariez ca-i place, dar sa nu fim naivi)

Corp: 9

Atitudine, comunicare si punctualitate : 10

De revenit?: Da, clar.

P.S. pentru a lamuri cum sta treaba cu marimea curului....ba, varule, e maricel, dar maricel in sensul ca cere pula in draci

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...