Sari la conținut

Blaj


Postări Recomandate

  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Eterna discutie cu escorte in orasele mai mici ale judetului :) oameni buni, nu exista asa ceva. Si in Alba Iulia ati vazut ca e cu skepsis, trebuie sa inotam printre tiganci cu poze false, japite plictisite si pise pe fast fuck si sa stam cu ochii pe forum ca pe butelie sa vedem cand ajunge vreo tipa draguta si de calitate, cu servicii de calitate. In toamna asta le-am avut pe Rebeca cea Voluptuoasa (e azi in alba), Alexia cea cu fata de adolscent (desi nu e), doua Diana Moldoveanca Superbitate, plus consacratele Alexandra Frunoasa Siliconata, Tatiana Italianca, Carla Amanta Perfecta.

 

Asadar, ochii pe forum, comunicare buna intre noi confutadorii si avem parte de fete faine si aici.

Link spre comentariu

Bine zis @naura_boy, doar așa am putea sa mai creștem calitatea, sa plece astea de joasă speța și încet încet sa crească și la noi nivelul, clienți ar avea fetele!!!dar multe neavând loc de toate “cum le-ai descris tu” evita alba , plus fiți atent întâmplare , era o tipa super Ok ce a venit până anul trecut se caza acolo la gara blocurile noi,” îmi zice odată vai ca au venit niște țigani 3-4 și au sunat la interfon ,bine că am ieșit pe geam” gherțoi burtoși Pești la toate jegoasele astea ce ne frecventează.

Link spre comentariu
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia

Xspice, oare zici de tipa aia frumoasa, bruneta, din galati, cu machiaj perfect, eleganta, educata, intototdeauna purta niste strampi negri pana deasupra genunchiului si lenjerie neagra si care era obsedata sa aeriaeasca camerele si sa dea cu spray deodorizant prin casa? Lucrase prin Belgia la bordel.

O superbitate pe care as vrea sa o mai vad. Era in blocurile gri de langa Petrom Gara, asa cum zici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...