Sari la conținut

Karina. 0741569224


Postări Recomandate

  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Hai sa sparg eu gheata cu prima recenzie :

-locatie , langa Coresi , apartament nou , cu tot ce trebuie , locuri de parcare la discretie ,

-programare facuta prin telefon , respectata la fix ,

- fata , exact ca in poze , frumusica ,carne tare ,stramta , foarte curata , genul slim ,foarte cooperanta,

- servicii clasice ,protejate , atitudine pro client  ,gemete incitante ,cred ca ii place ce face .

Din motive de timp , am stat o finalizare , am platit 150 de lei , cred eu ca face toti banii.

De revizitat pentru o ora ,pentru ca are potential.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator bob000
Reputație: 0

Daca tot am zis ca poate o voi vizita azi am zis sa trec pe la ea, și pot sa zic ca am făcut o alegere buna.

Programat pe whatsapp cu toate întrebările și detaliile, ea conformandu-se cu unele aspecte ale ținutei, am preferat sa ma aștepte in ținuta din niște poze postate, cea în ținută neagra din latex și cizmele negre, arata wow...

Am ales sa stau 1h 30 având parte si de extra serviciile oferite,On care este extra cost și un masaj erotic. Poate va posta toate serviciile ce le ofera și cele extracost.

Tipa frumoasa la chip, drăguță, la corp arata chiar foarte bine, inaltuta, nu e miniona, slim cu pielea fina și carnea tare și ferma, și un cur de senzație, poz pe la spate trebuie sa te ții bine, sâni medi și fermi, și ce m-a surprins e ca mai poarta și ochelari, gata îmi iau secretara... și ii sta bine. Tipa comunicativa, dezinvolta, ai ce discuta cu ea, servit cu ceva de băut, etc.

După dus direct în camera unde pot sa zic ca am avut de momente plăcute, îi place ceea ce face, se excita, gemete plăcute și excitante, On plăcut dar fără nimic spectaculos, dar la NP aici e mult mai bine, destul de strâmtă pentru mine, folosește lubrifiant, accepta orice poziție, destul de receptiva, participa la acțiune, nu face fin orala sau faciala nici Fk, gfe destul de ok, dacă era și Fk și nu doar sărutări pe corp era perfect. Am avut parte de doua fin in prezervativ, un masaj erotic ok sa zicem, îndeajuns cât sa trecem la altele și un dus împreună între numere. Ca și igiena destul de ok, îngrijită, curata, ținută foarte ok, fără mirosuri suspecte, poate dacă ar fi mai proaspăt epilat în zona intima ar fii mult mai bine.

Eu as revenii la ea cu mare placere și sper sa stea cât mai mult la noi.

Te pup draga Karina și spor în toate.

Link spre comentariu
Vizitator cristimane
Reputație: 0

Foarte Ok gagica...mi a oferit confirmare video...a avut răbdare sa mi explice serviciile ...!

Abia aștept sa o vizitez...dacă se îmbracă și in școlărița cu 2 pampoane 3 ore stau la ea!(eu sunt profesor de sport la un liceu in Pitești)

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Salutare,

 

Astazi am vizitat-o pe Karina. Pozele de pe forum m-au facut foarte curios.

Modalitatea de contact a fost pe watsapp. Comunicarea a mers foarte bine, raspunde repede la mesaje si este amabila. Programarea am facut-o cu o zi inainte, insa ora exacta am stabilit-o azi dimineata.

Locatia este in zona Coresi, bloc nou, locuri de parcare disponibile. Apartamentul este modern, curat cu tot ce trebuie.

Karia m-a intampinat in tinuta de scolarita din poze. Arata la fel de bine ca in poze. Sani, fund, silueta, tot. Este exact pe gustul meu.

Inainte de toate m-am cerut la dus pentru a fi fresh. Baia este si ea curata cu tot ce trebuie in ea.

Actiunea a inceput incet cu mangaieri dupa care a continuat cu un ON facut destul de ok.

La normal a fost o singura pozitie, LOT unde am si finalizat. Fata se misca bine, este putin strampta si arata foarte bine. In conditiile astea am rezistat foarte putin. Imi doresc sa revin sa incerc si alte pozitii.

Notele mele sunt cam asa:

Locatie: 10

Igiena: 10

Aspect: 10

ON: 8

NP: 10

Cadoul a fost 200 lei (150 finalizare si extra 50 pt ON).

De recomandat: Da, categoric. Este printre cele mai faine fete din Brasov.

De revenit: Da, eu voi reveni cu prima ocazie. Imi doresc sa stea cat mai mult la noi in sat.

  • Like 1
Link spre comentariu

Foarte Ok gagica...mi a oferit confirmare video...a avut răbdare sa mi explice serviciile ...!

Abia aștept sa o vizitez...dacă se îmbracă și in școlărița cu 2 pampoane 3 ore stau la ea!(eu sunt profesor de sport la un liceu in Pitești)

Linistitor pentru tatii de fete din Pitesti si nu numai.

Mai bine taceai decat sa-ti afisezi fanteziile bolnavicioase cu **spam editat**e.

Mao spune-ne cate ceva despre tine...la ce liceu esti profesor?

Sunt convins ca o sa-ti faci prieteni noi daca spui

:)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Am fost astazi la aceasta domnisoara impins de la spate de hormoni si aparent, de data asta am nimerit bine, chiar foarte bine.

Atras de pozele de pe forum am luat legatura pe whatsapp unde mi-a prezentat serviciile si preturile si am stabilit ora vizitei, care a fost respectata.

Zona este undeva intre coresi si parcul tractoru, relativ usor de gasit. La usa ma asteptat o domnisoara foarte frumusica cu un corp superb (pozele de pe forum sunt reale) si imbracata la cerere intr-unul din costumele care se regasesc in pozele postate.

Dupa prezentarile de rigoare, m-a intrebat daca doresc sa fac dus, eu fiind spalat de acasa am folosit baia doar pentru a-mi spala mirosul de tigari de pe maini.

Baie este curat, locatia la fel, cu un miros placut in apartamanet.

Karina mi-a lasat o impresie placuta, este o fata glumeata cu care poti vorbi usor, ceea ce pentru mine este un mare plus fiind o persoana mai timida si tacuta

Am trecut in dormitor unde m-a servit cu suc, si dupa cateva minute de discutii in timp in care ma mangaia pe corp a trecut la un oral bine executat, cu gemete placute. Tin sa mentionez ca langa pat se afla o oglinda mare, deci pentru cei care sunt mari fani American Psycho si doresc sa se privesca in oglinda in timpul actiunii, there you go.

Dupa oral am trecut la un 69 de nota 10, mai ca mi-a folosit fața pe post de scaun, cu gemete placute si sper de dragul mandriei mele si adevarate :)). De mentionat ca fata este curata, cat timp am fost acolo jos nu s-a simtit nici un miros dubios, totul placut si facut sa mananci cu placere "savarina".

Dupa 69 a trecut deasupra pentru ca eu sunt o lene ordinara, unde am avut acces la sanii ei suberbi care sunt fermi si bine formati. Cand a a inceput sa oboseasca de la atata topait, am trecut la pozitia capra..ma scuzati, pozitia caprita ca totusi este o domnisoara tanara(inside joke), care s-a simtit bine, are un fund bombat din care mai ca iti vine sa musti. 

In actul final am trecut eu deasupra si ea pe spate unde nu am mai rezistat si am dat drumu mai devreme la artificiile de revelion. 

Dupa inca un pahar de suc si schimbat 2-3 vorbe cat sa-mi trag rasuflarea, am plecat de la Karina cu o amimntire placuta si parfumul ei pe mine.

In concluzie, Karina este o domnisoara de revenit, nu te grabeste, nu comenteaza la pozitii, chiar te intreaba cum preferi si nici nu comenteaza daca dai prea tare, ca s-o spun altfel o ia ca o campioana.

Note: 10 pe linie

Tarife: 150 lei o finalizare, 250 ora (eu am platit o ora si cred ca am stat 50 de minute, mai mult ca sa nu ma prinda ora 10 pe afara pentru ca atunci ataca covid-ul)

Servicii: Oral, 69, normal, masaj + alte fantezii, dupa cum vedeti in poze are si un strapon pentru cei care s-au saturat sa fie fututi de guvern si doresc sa treaca la cineva mult mai placut

Personal o sa mai revin la Karina

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Ca si colegul de mai sus, am fost si eu in vizita la Karina in aceasta seara.

 

Ce pot sa zic e, fratilor, mergeti la ea ca merita timpul si banii vostri.

 

Am fost asteptat intr-unul dintre costmule alese de mine. Fata este foarte buna si stie ce face. Pozele sunt reale, iar fundul, d.p.m.d.v este mult mai frumos decat cel din poze. Ferm cu niste sâni potriviti cat sa iti incapa in mana, fata asta mi-a facut seara de milioane.

 

Este foarte dezinvolta, ai ce sa discuti cu ea, si are o atitudine de nota 10.

 

Daca vorbesti ok cu ea, este deschisa la pozitii destul de ciudate, si inconfortabile pentru eaðŸ˜

 

OP- as zice un 8(merge parca mai adanc)

NP- 10, fara discutii

Locatia- curata, aranjata, nota 10

 

Cu siguranta o voi mai vizita pentru ca e frumos sa te desprinzi de realitate cu asa persoana.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardelean
  • Oras:Ardelean

Am ajuns in aceasta dimineața la Karina, doar cuvinte de lauda.

 

Comunicare: Whatsapp - 10

 

Locatia: Coresi, locuri de parcare suficiente. - 10

 

Apartamentul: Curat, prosoape, tot ce trebuie. - 10

 

Karina: Am găsit-o pe tocuri, era cat mine de înaltă iar eu sunt înalt. Un cirp bine proportionat, slim dar cu carnea tare pe ea. Sanii foarte frumosi perfecti proporționati pentru corpul ei. Frumusica si la fața. Amabila, vorbareata si cu simtul umorului, mi-a placut mult de ea. - 10

 

Igiena: Nu a facut dus in preajma mea dar find primul de dimineata simtea ca este fresh si proaspat dusata. I-am facut si eu un oral si mi-a placut la nebunie. - 9,5

 

OP: A fost decent, fara prea multe artificii dar mie asa imi placs mai mult. - 8,5

 

NP: S-a simțit foarte bine, este strâmtă, foloseste lubrifiant, am incercat mai multe pozitii. - 9

 

GFE: Nu foarte mare dar prin atitudinea ei, a dus "sedinta" la un nivel superior. Nu accepta FK.

 

De revenit: Da, garantat.

 

De recomandat: Da, amatorilor de fete naturale, slim si inalte.

 

Amenda: 150/250

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Salutare,

 

In sfarsit am reusit sa ajung si eu ieri la Karina, dar niciodata nu e tarziu poate acum era momentul pentru aceasta intalnire foarte reusita din toate punctele de vedere.

Modalitate de contact: Prima data i-am scris pe forum unde am stabilit totul, restul detaliilor pe WhatsApp, am facut programarea cu o zi inainte ca sa fie totul sigur.

Locatia e usor de gasit, ultimele indicatii am primit cand am ajuns. Apartament in zona Coresi, utilat si curat, baia curata, tot ce ai nevoie pentru astfel de activitati.

Odata ajuns in apropiere am primit ultimele detalii, am urcat si am facut cunostinta cu Karina o fata frumoasa si actractiva. Ma asteptat intr-o tinuta in care era foarte sexy ce sa mai zic. Este pe gustul meu, inalta, slim, are un corp frumos bine proportianat, totul natural. Pozele reflecta realitatea.

Dupa o scurta prezentare m-a invitat in bucatarie, am fost servit cu apa, am vorbit putin de lucruri genarele, o fata inteligenta cu care poti sa intretii o conversatie pe orice tema. Dupa a urmat un scurt dus unde am primit un prosop mare si curat.

 

Odata ce am intrat in camera totul a decurs forte natural. Primul nr. am inceput cu saruturi si mangaieri pe tot corpul, i-am sarutat tot corpul, am dezbracato si am intinso pe pat, si ajungand intr-un final intre piciorele ei am inceput sa il ling usor acompaniate de gemetele ei foarte erotice, am insistat cateva minute pentru ca era o placere sa o savurez mai ales ca ii placea si ei, lucru care mi-a si spus la final. Dupa acesta am fost rasplatit cu nist saruturi pe corp si continuat cu un oral protejat soft cu mai multe viteze, insa fara artificii. Fiind amandoi excitati am inceput un LOT, ma strangea in brate, miscari sincronizate, corpul ei lipita de mine. Schimbam pozitile, totul avand un flow. La final am incercat si doggy unde am finalizat intens in prezervativ. Intinsi pe pat am mai vorbit minute bune, intre timp ea a intrat si la dus.

 

Dupa pauza bine meritata la initiativa ei am inceput nr.2 cu un 69 de zile mari, era din nou o placere sa ling pasarica ei frumosa, si in acelesi timp ea sa imi faca un oral parca mai bun decat la primul nr. Dupa minute bune de oral am continuat cu normal care sa lasat cu scanteie, schimbat multe pozitii, in pat, in picioare, la marginea patului si intr-un final finalizat foarte intens, acampaniat de gemetele ei foarte puternice, in prezervativ. Am cazut amandoi epuizati in pat. Dupa ce am revit un pic am facut un dus impreuna. Am mai stat putin la o apa dupa care ne-am luat ramas bun, cu  promisunea de a reveni cand imi permite timpul.

Pot sa spun ca am cunoscut o fata cu mult bun simt, educata, cu simtul umorului, avand acel plus ca intalnirea sa fie foarte placuta.

 

Si acum notele ca recenzia sa fie completa

 

Contact: 10, usor de gasita si foarte punctula, programarea a fost respectata

Locatia: 10, usor de ajuns, curat, aerisita,

Aspect: 9,5  E o fata inalta, are un corp frumos bine proportianat (slim), piele fina, fund rotund fain si sani frumosi, draguta la față mai ales ca poarta si ochelari.

Oral P: 8, o face bine, umed, soft,  mai multe viteze, insa fara atentia la adiacente si fara deep

Normal P : 10, acepta orice pozitie nu comenteaza,chiar propune unele, geme foarte excitant, participa la actiune, stramta

Igiena: 10 ,nimic de reprosat, foarte curata si ingrijita, piele fina placut mirositoare

Atitudine: 10, vorbareata,  cu bun simt, atanta la cerintele tale.

GFE: 10,  din pacate nu face FK care este un mare regret  dar pe alte parti intalnirea a fost una foarte placuta.

Intalnirea a fost de 1h30min, cadoul am lasat la inceput fara ca ea sa ceara

 

De recomandat: Da.

De revenit: Da, cu siguranta. Aceasta intalnire trebuie repetata sau dusa la un alt nivel.

Te pup si astept sa ne revedem la urmatoare vizita :*

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...