Sari la conținut

Mihaela 0723032716


Postări Recomandate

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/mihaela/8305h64igge172h3270557h2f82ii879.html

Azi dimineață pe la 10 m am trezit cu gândul la păsărici 😂😂. M am pregătit, am luat telefonul și suna, suna pana am dat de aceasta blonda. Locație vizavi de tribunal, ok. Am zis ca în 5 minute ajung, mi a cerut 15 minute sa facă un dus și ea. Am ajuns îmi deschide o blonda miniona 1,50_1,60 cm. Pozele sunt ale ei, parcă puțin retușate sau era mai machiata. Eu pregătit, ea pregătită ne pregătim de treaba. A folosit un șervețel umed pt eventualele scame. M a întrebat cum vreau oralul și sa finalizez. ON ca mi s a părut ok fata, am cerut finalizarea în guriță pe care nu am mai apucat o😂😂. După niște pupici pe sâni se apuca de un oral bine făcut, adânc, cu tendințe de deep. Cu o mana se juca la oute. După un timp am cerut sa îmbrace pe ala micu și a început sa ma calareasca. Atât de bine ca nu am mai apucat sa o opresc sa ii dau niște vitamine în gurita😂😂. Rămâne pe altădată. Cadou 100 lei, pe care ii merita. Eu o sa mai trec pe la ea ca am rămas dator cu alte poziții și finalizarea orala.

PS. Ce mi s a părut ok la fata, la discuții despre servicii fata a zis ca ce stabilește la telefon aia face, ca daia apar scandaluri între fete și clienți ca la tel spun multe și când ajungi acolo încep sa spună ca serviciul ala îl fac dar extra, ala îl fac dar extra și tot asa. Mi s a părut ok. Ca timp 8-10 minute, nu pot sa ma laud cu 30 minute😂😂. Data viitoare.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare.Fata mai are anunț pe publi din 8 Noiembrie același nr. de telefon doar ca o cheamă Nicoleta.Acum nu știu dacă este ceva dubios.Dacă pot am sa postez anunțul.

Cătălina o chema, a făcut botezul duminica. Important e ca are pozele ei cât de cât și servicii bune. Eu am fost mulțumit.
Link spre comentariu

Nu trebuie sa va suparati daca un coleg intreaba preturile...poate sunt dame care practica preturi diferite in functie de client sau percep extra money pe anumite servicii existente sau inexistente ... asa mi a spus una odata ca face ce vrea ea cu clientii nu e treaba mea ce ofera ea altora ...ceea ce nu mi se pare corect si normal sa plătești aceeasi sumă de bani si sa primesti servicii diferite, nu iti convine un client nu il primesti ,daca faci diferente dupa ce ii iei banii ești zdreanță penala.

Link spre comentariu

S-a întâmplat ca aseară să stabilesc cu ea telefonic o întâlnire. I-am spus dacă e disponibilă (acum), a spus că da și i-am spus că în 5 minute cel mult ajung, a spus “ok! Te aștept!” Ajung în fata blocului, sun fata pentru a îmi spune exact la ce etaj trebuie sa urc si cand o sun nu raspunde, insist decateva ori bune si la un moment dat îmi respinge! Am lăsat așa aseară... azi dimineată la fel, o sun de două ori, nici măcar nu răspunde, respinge direct! Așa ceva nu accept! Oricum am insistat prea mult, la valoarea și farmecul meu! Nu vrea niște bani, ok! La această damă nu mai sun, oricât de multe recenzii de bine ar primi! Vorba trebuie să fie vorbă! Sunt altele care se comportă cum trebuie! Cinste lor!

Link spre comentariu

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am ajuns si eu la dameza asta. Este fata din poze, miniona frumusica la fata sanii micuti si un pic lasati, fundul bombat, piele fina alba este de un 7,5

Locate: 8,5 la A8

Oral: 7,5 on/op te intreaba, nimic spectaculos fara atentii la locurile adiacente, la cerere o ia si mai adanc, si face fin orala

Normal: 8 nu comenteaza la pozitii, in LOT te saruta pe piept

Atitudine: 8 este acolo cu tine si se implica

Gfe:7,5

Igiena: 9

Halat: 100nr/200ora

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...