Sari la conținut

blonda sexy 0755839770 /0755601535


goapa

Postări Recomandate

buna dragii mei ca si servicii sint urmatoarele:               50roni un oral cu finalizare                                                                                                                                                                                          100roni un numar                                                                                                                                                                                                            150roni ora (nu fac ana)                                                                                                                                                                               o zi buna va doresc pupici si va astept 

Link spre comentariu
  • Oras:n/a
  • Oras:n/a

Dragă goapa,

 

Este lăudabilă preocuparea ta pentru promovarea fetelor noi, dar :

 

1. Să-i faci cont pe acest forum, nu necesitau mai mult de ... 5 minute ?

2. Trebuie să recunosc, este foarte frumoasă ... fața de masă. Poza nu se încadrează la cerințele forumului, mai ales că se vede clar fața (simpatică de altfel, și nu mă refer la fața de masă, de data asta ... )

3. Ar fi interesant să spui mai multe detalii, gen vârstă (orientativ bineînțeles), înălțime, greutate, culoarea ochilor, ce oferă ... Puțin mai complet. FK, CIM, COB, ș.a.m.d.

 

Știu că poți, dar cred că poate și ea ( dacă știe să verifice un e-mail, o să se descurce și cu forumul).

 

Succes !

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator cocorel
Reputație: 0

Eu zic sa o mutati la escorte. Am fost la ea pt un oral... Si am plecat multumit.

Fata e cea din poza, eu zic ca poza o dezavantajeaza

Are cam 1.60 50 55 kg nush sa aproximez, sani frumosi, putin moi, un pic de burtica nederanjabila pt mine, in rest zic ca se incadreaza in genul slim...plm

Am zis ca am fost la un oral pt 50 rin platiti la sfarsit, tehnica nu prea are ca e la inceput insa mi a placut ca s a jucat si cu oo le chiar daca e pletos ala mic

A zis ca face orice in afara de anal. Eu am finalizat oral, facial, pr corp si pe pat

Am sa ma intorc sa vad si notmalul cum e .. In rest "succesuri" in toate

Sty dar scriu de pe tel... Intelegeti voi

Link spre comentariu
  • Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui

Draga domnisoara impresar, recomand schimbarea cerceilor pentru ca sta fata cu capul intr-o parte si asta face rau si ei, dar si noua . Am ramas cu gatul sucit in incercarea de-a vedea zambetul si ochii ''brunetei'' ! Si e chiar draguta ! Stii vorba aia.."nu e bine, domnu chestor! "

Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Salutare.

 

Am incercat sa dau joi de domnisoara mentionata aici dar din pacate nu s-au potrivit fusele noastre orare, prin urmare o sun vineri, adica ieri...ii spun ca am vazut anuntul pe forum si o intreb daca ea e colega Ancai. Imi raspunde ca da, ea e si o intreb politicos daca pot sa ajung la ea in 15-20 min.....mai mare ca dispretul cu care mi-a raspuns ca "da,hai ca ajung si eu la locatie" nu am intalnit in viata mea. Simtind ca nu prea poate sau nu prea are chef de mine in momentul ala ii spun sa ramana pe alta data .... primesc pe un ton cam tipat "Daca-am spus hai, pai hai ca vin si eu incolo"....era clar ca nu aveam ce cauta ieri si ii spun ca nu mai ajung, deci sa nu vina nici ea ca sa nu ne incurcam unul pe altul...si inchid telefonul. Mai dau de doua ori din volan...suna telefonul...ghici cine e....colega Ancutei ( nu stiu numele dar ar fi frumos sa-l aflam chiar daca e cel de "scena" )....dau respins...inca doua ture de volan iar suna telefonul....raspund usor iritat si la capatul celalalt se aude cu o voce calma, calda si primitoare ... "Vai, ma scuzi, eram cu prietenul meu si chiar nu puteam sa vorbesc...hai la locatie ca vin si eu in 5 minute "....deja schimbasem planul si ma indreptam spre a rezolva alte probleme personale, deci ii spun cat se poate de politicos ca o sa ne vedem cu alta ocazie ( turbam de nervi dar totusi i-am vorbit frumos si politicos ). Fac ce fac, ajung si acasa, ne bagam la  un joc online cand ce sa vezi ... suna telefonul....ghiciti cine era ... exact ... domnisoara in cauza. La capatul liniei se aude "Ce faci ? Mai ajungi ? " .... am ramas prost si-i raspund sincer..." Ce sa fac draga, iaca ma joc pe calculator :)). Mai explica-mi o data unde sa vin pentru ca acum doua oare am stabilit frumos si politicos cu tine ca ne vedem in alta zi "......" Vai ma scuzi....m-a sunat unu acu 20 de min, mi-a zis ca-i pe la mall si vine dar n-a mai ajuns...voiam sa-l intreb daca mai vine sau nu . Scuza-ma, te pup dulce" .

 

Colega Ancutei, da-mi voie sa indraznesc sa-ti dau cateva sfaturi . Daca o sa le primesti cu aceeasi bunavointa si respect cu care le dau, bine, daca nu la fel de bine, dar tot ar fi ideal sa iei cateva lectii "nescrise" de la Anca in ceea ce priveste relatia cu clientii. Pe Anca o stiu demult si am tot respectul pentru ea deoarece stie cand, cum si in ce fel sa vorbeasa cu clientii.

- Decat sa raspunzi in doi peri la telefon, mai ales cand esti cu prietenul, mai bine nu raspunzi...nimanui nu-i face placere sa auda o voce sictirita....si mai mult de atat...iti poti crea probleme in relatie...nu cred ca asta iti doresti

- Daca am spus la primul telefon ca lasam pe alta data....nu stiu unde am gresit de am mai primit inca doua telefoane pentru a repeta asta

- Cum sa ma suni dupa doua ore cand deja eram acasa si sa ma intrebi ce fac si daca mai vin ? :)) Asta a fost prea tare...daca era "paznicul" langa mine ? Fa putina ordine in agenda si/sau cauta un alt mod de a organiza numerele de telefon ale clientilor. Nu cred ca vrei sa creezi probleme in relatie unuia dintre noi.

- Intreab-o pe Ancuta de politetea in relatia cu clientii....tu crezi ca degeaba a ajuns Ancuta in Top ? Nu ar fi ajuns daca vorbea la telefon cum ai vorbit tu cu mine.

 

Stiu ca o sa citesti si te rog sa iei tot ce am scris mai sus ca un sfat...nu e vorba de nici un repros, de nici o jignire, de nimic in nume de rau.

 

O sa te contactez cat de curand si sunt sigur ca o sa-mi lasi o impresie buna pe baza careia o sa primesti o recenzie cat se poate de pozitiva.

 

Stima

  • Like 11
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Botosani
  • Oras:Botosani

Ola. Am fost si eu joi la domnisoara, dimineata, am trezit-o din somn , din pacate, am discutat detaliile si am ajuns la locul cu pricina. Tipa e mai dezinvolta si mai directa, e comunicativa, vesela, am vbit sa faca un oral si apoi mai vedem. Oralul a fost ok, din punctul meu de vedere, de nota 8,a fost atenta si la zonele adiacente,fara anilingus,iar finalizarea a fost in gura si nu s-a grabit sa fuga la baie..  Per total tipa e micuta, putin plinuta, are cateva tatuaje pe ea, eu am prins-o fara machiaj si arata ok. Dupa oral am hotarat sa nu mai stau pentru ca aveam niste treaba de care uitasem, am mai stat doar vreo 5 minute si am mai vorbit si am plecat. V-am zis, poate parea un pic nepoliticoasa, dar asa e ea directa. 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost si eu pe la domnisoara, murind de curiozitate sa o cunosc avand in vedere ca am fost de multe ori la Anca.

 

EU am fost ala care eram pe la Mall si ea l-a sunat pe colegul Coldfusion   :slap2

 

Eu am optat pt un Oral. Oralul doar cu finalizare pe corp, un pic cam mecanic si rapid. S-a folosit de mana, baga melesteul pe un sfert sau o treime in gura. Nu a fost deloc atenta la zonele adiacente,fara anilingus

La final am finalizat teoretic in gura la ea, practic a adunat tot si mi-a pus "lava" pe burta.

Nu am ramas pentru normal 

 

Tariful 50 RON

 

Locatia: aceeas ca si unde presteaza Anka. Nota 8

Oral - nota 7

GFE - nota 6 spre 7 - e genul de fata venita de la tara si tupeista (a se citit nesimtita) care daca te uiti pe strada dupa fundul ei sau la tatele ei si te vede te spurca de nu mai esti curat 3 saptamani.

 

Eu o prefer mult mai mult pe Anka.

  • Like 7
Link spre comentariu

buna ziua! vin si eu cu o recenzie despre domnisoara in cauza: poza care a pus-o anka, e cam cea mai buna poza a ei cred, deoarece in realitate alta e situatia. dar sa revenim.

Am fost pe la aceasta domnisoara in data de 25 noiembrie, presteaza pe unde presteaza si domnisoara anka(zona tatarasi).

M-a ghidat prin telefon, am ajuns, mi-a deschis usa si ce sa vezi, o tipa micuta de statura, cu trasaturi gen "nikita" si cand spun nikita stiu de ce zic asta. Dupa atitudine si comportament e genul de tipa golanca, de cartier care nu are prea multa scoala si se crede cea mai buna.

Am facut prezentarile si a inceput sa-mi vorbeasca putin despre viata ei, ca de la 16 ani "m-am spart cu un bou" etc etc.

Am optat pentru un oral si am zis apoi daca se merita voi ramane si pt un normal, ea zicand ca "te asigur eu, garantez pentru mine".

Oralul a fost unul neprotejat, cu finalizare la ea pe sani, care sunt destul de mari dar foarte moi si a fost un oral binisor executat, ia cam o treime din pula in gura, tine mana la baza sa nu intre toata, gen "ma inec daca mi-o bagi toata" si se mai ajuta din cand in cand de maini dar ofera in schimb atentie outselor :D

 

Note:

Locatie: Nota 7 (unde lucreaza si anka)

Oral: 7 cu indulgente, compenseaza foarte mult cu finalizarea la alegere

GFE: nota 5, e  genul de tipa tarancuta, cu putina carte careia i s-a dat atentie prin unele cluburi de manelisti si i s-a urcat la cap.

Normal: nu stiu, voi reveni la ea odata pentru un numar incluzand si normal si va voi detalia

 

In concluzie, nu recomand decat daca vreti neaparat sa va descarcati! Sunt alte tipe mult mai ok, gen Anka care chiar isi merita fiecare leuts!!!

Voi reveni pentru un normal si va voi spune mai multe!

RESPECT

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am fost si eu azi la domnisoara cu pricina , am vorbit la telefon , locatia o stiam de la Anca am optat pentru un numar, inceput cu oral executat incet fara graba acordat atentie zonelor adiacente se conformeaza si face cum ii ceri, trecut la normal eu deasupra fata isi da silinta nu geme , dar ma mangaiat pe piept si am  terminat pe corp, fata amabila vorbeste frumos eu unul am fost incantat voi mai reveni.

100 ron numarul

locatie 8 gel de dus si prosop curat

gfe 9

normal 9

oral 9

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Salut.Am fost si eu in aceasta seara pe la domnisoara Gaby, singura care a fost disponibila am mai sunat de dimineata si la altele dar niciuna nu a raspuns..am vorbit la telefon , locatia a fost Tatarasi langa Flora in acelasi apartament cu Anca,m-a ghidat frumusel spre apartament , si am optat pentru 1h  oral neprotejat si un normal protejat. Am vorbit putin, dupa am facut un dusuletz rpd avea gel de dus prosop curat apa calda .A inceput actiunea nu s-a grabit deloc a fost foarte draguta comunicativa si m-a facut sa ma simt bine , a inceput cu un oral foarte bun, atentie la outze mi-am dat drumu in guritza ei nu a fugit rpd la baie a mai stat oleak cu el in gura dupa ce mi-am dat drumu, dupa am inceput  normalu ea deasupra se misca binisor, cu niste saruturi , mangaieri ,dupa un pe la spate ,mi-a placut oralul si am rugato sa finalizez oral la fel in guritza ei.Este o fata foarte amabila vorbeste frumos te face sa te simti bine cu siguranta voi mai reveni.Cred ca am depasit timpu si am dat 200ron.

Locatie ; 8     Gfe 9    Normal 9   Oral 9.5.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am sunat aseară pentru un oral, fata a răspuns si era plecată prin oraș ma rugat sa revin cu un telefon mai tarziu, am revenit cam într-o ora era disponibila am ajuns la locație ( locația se știe deja) efectuat un dus( baia OK gel de dus prosop curat, apa caldă) după care a început oralul încet fără graba deep umed acordat atenție zonelor adiacente.

Terminat oral, nu se grăbește nu te grăbește.

Achitat 50ron

Fata comunicativa drăguță vb frumos.

Oral 9

Gfe 9

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna dimineata.

 

Ieri dupa amiaza am reusit sa ajung si eu la domnisoara "posesoare" a acestui topic. Locatia o cunoasteti cu totii, in Tatarasi, am ales un oral neprotejat fiind in graba. Tariful a fost cel cunoscut de 50 de Ron. Cand ajung in aparatament, Anca imi spune ca ea era la telefon si nu colega ei pe a carei numar sunasem. Dar sa mergem inainte si cu bune si cu rele.....locatia adaposteste o pisica care si-a pus amprenta pe covorul de la intrare, fiind plin de par. Acolo era singurul loc in aparatament cu lumina de la bec, in rest era o lumina difuza....cred ca si celelalte covoare arata la fel. La fel cum bine o stiti toti pe Anca, fizicul colegei ei nu difera cu nimic....aceleasi forme. Stiind oralul Ancai am mers in dor**spam editat** cu domnisoara blonda. Nu m-am dezbracat bine ca s-a infipt in el si l-a terminat cum a stiut ea mai bine. Tehnica de oral nu se compara nici macar cu cea a Ancai, e un supt din acadea, cu mana la baza strumeleagului, abia inainte de finalizarea orala s-a gandit sa gadile putin saculetul. Am incercat sa leg si vreo doua vorbe dar mi-am dat seama, asa cum spunea cineva mai sus, ca e Nikita. Te miri ce replici de dupa blocuri poate sa-ti dea :) Finalizat in gurita, sters, imbracat , plecat .

 

Locatie : 4 ( etaj 4, par de pisica pe jos, aer inchis )

GFE : 4 ( parca vorbeam cu varianta feminina a lui Cheloo )

Oral : 7 ( suge ca din furtun, mana la baza , atentie saculetului abia spre final )

Fizic : 4 ( nu suport femeile cu tatuaje inestetice )

 

Pentru ca de alte servicii nu am beneficiat nu le voi enumera la calificative.

 

Acuma ce sa zic....eu unul nu revin pentru ca nu ma simt atras de nimic. Imi plac femeile cu forme dar nu formele domnisoare. Pentru mine raman ideale formele unei domnisoare care mai citeste cand in cand forumul :) V-o recomand doar pentru o descarcare rapida, din trecere.

 

O zi superba sa aveti.

  • Like 11
  • Minus 3
Link spre comentariu

Mdea! Am primit confirmarea! Silviu88 e ratardat! Pe langa faptul ca nu ai nici o recenzie ne mai si plictisesti cu intrebari fara sens. Ce ar fi sa dai de ea la fel cum ai dat in vremurile trecute.... Sau poti incerca la numerele din titlu. E asa greu?

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

salutare tuturor,am fost zilee tecute la domnisoara si zic eu ca merita sa fac o recenzie

acum ceva zile fiind prin zona mi-am adus aminte ca acolo are locatia ank si automat mi-a venit chef de un oral,ajung la locatie si in apartament mai era o fata blonda,simpatica la fata ,are anumite trasaturi frumoasa (Dar si de etnie..insa nu pigmentul pielii0 cu un corp super ok,cu forme dar sub nici o forma grasa sau plinuta,aleg sa raman cu ea,stam cateva minute la vorba dupa care trecem la actiune in dormitor. Nu am sa ma leg acum de parul d episica de pe covor sau situ eu ce alte tampenii (matza e simpatica oricum) optez pt un oral,il executa cu placere,cel putin cu mine asa a fost,nu mecanic.si-a dat silinta,vazand ca nu termin sub nici o forma numai din oral ii zic ca m-am razgandit si vreau sa facem si normal,moment in care sa deszbracat complet(initial a ramas in jeansi si in sutien) ce pot sa zic,are un corp frumos,tanar,cateva tatuaje care NU sunt deloc inestetice,sunt facute calumea,recent..mie mi-au placut arata bine,are un piercing in buric domnisoara si continua cu oralul dupa care tecem la normal,aici nu ar fi foarte multe de zis decat ca se implica,e deschisa la orice,am finalizat pe fundul ei dupa care m-am igienizat ,schimbat si dus am fost

note  locatie - 9 dormitorul e ...ca un dormitor,e spatios,un pat imens,lenjerie curata,mirosea placut in camera am uitat sa mentionez ca avea betisoare parfumate

        oral 9 - se implica nu e chiar mecanic ca din furtun,mai schimb ritmul..incearca ea ceva...dar accepta si cim deci..isi merita nota

 normal - 9 e stramta,se implica cat de cat

gfe - 9 a vorbit destul demult si nu prost..chiar m-am simtit bine cu ea,probabil trebuie sa stii si sa o iei ca daca o tratezi de sus..normal ca te va lua peste picior

tarife -50 oral,100 nr,200 h,am stat un nr

eu unul voi mai reveni...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

salutare tuturor,am fost zilee tecute la domnisoara si zic eu ca merita sa fac o recenzie

acum ceva zile fiind prin zona mi-am adus aminte ca acolo are locatia ank si automat mi-a venit chef de un oral,ajung la locatie si in apartament mai era o fata blonda,simpatica la fata ,are anumite trasaturi frumoasa (Dar si de etnie..insa nu pigmentul pielii0 cu un corp super ok,cu forme dar sub nici o forma grasa sau plinuta,aleg sa raman cu ea,stam cateva minute la vorba dupa care trecem la actiune in dormitor. Nu am sa ma leg acum de parul d episica de pe covor sau situ eu ce alte tampenii (matza e simpatica oricum) optez pt un oral,il executa cu placere,cel putin cu mine asa a fost,nu mecanic.si-a dat silinta,vazand ca nu termin sub nici o forma numai din oral ii zic ca m-am razgandit si vreau sa facem si normal,moment in care sa deszbracat complet(initial a ramas in jeansi si in sutien) ce pot sa zic,are un corp frumos,tanar,cateva tatuaje care NU sunt deloc inestetice,sunt facute calumea,recent..mie mi-au placut arata bine,are un piercing in buric domnisoara si continua cu oralul dupa care tecem la normal,aici nu ar fi foarte multe de zis decat ca se implica,e deschisa la orice,am finalizat pe fundul ei dupa care m-am igienizat ,schimbat si dus am fost

note  locatie - 9 dormitorul e ...ca un dormitor,e spatios,un pat imens,lenjerie curata,mirosea placut in camera am uitat sa mentionez ca avea betisoare parfumate

        oral 9 - se implica nu e chiar mecanic ca din furtun,mai schimb ritmul..incearca ea ceva...dar accepta si cim deci..isi merita nota

 normal - 9 e stramta,se implica cat de cat

gfe - 9 a vorbit destul demult si nu prost..chiar m-am simtit bine cu ea,probabil trebuie sa stii si sa o iei ca daca o tratezi de sus..normal ca te va lua peste picior

tarife -50 oral,100 nr,200 h,am stat un nr

eu unul voi mai reveni...

"Nu am sa ma leg acum de parul d episica de pe covor sau situ eu ce alte tampenii"- e tampenie sa ai pretentia la minimum de curatenie ?

 

Daca pe mine m-a deranjat si tie ti se pare o tampenie ca am precizat asta atunci imi cer scuze ca am indraznit sa ma iau de curatenia fetei. Nu inseamna ca eu am scris tampenii in recenzie.

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

scuze nu am vrut sa jignesc pe nimeni,cand am fost eu era ordine si da mi pare cam ciudat sa te uiti daca e dat cu aspiratorul prin camera...pisicile lasa par destul de usor deci nu tine de 'minimum de curatenie '.....am scris in graba ce mi-a trecut pe moment prin minte nu a fost intentia mea sa ofensez pe cineva

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Pussy Town
  • Oras:Pussy Town

Cand te duci la o escorta, te duci pentru curatenie, parfum sau pentru ceea ce ai nevoie? Am mai vazut pe cineva pe topicul de Bucuresti...

A dat nota 9 ca fata nu a avut sa-i dea papucei de casa. WTF!? Vezi doamne ii ingheata picioarele in timpul partidei. Penibil frate, foarte penibil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...