Sari la conținut

0732954148 - Unirii Splai


Postări Recomandate

Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0

Descoperita azi in AT 50 lei / fin 150 lei / h O + N. Varsta undeva aprox 30 ani.

 

Face o muie cinstita s-a oprit cand i-am cerut sa trecem la normal. Futai in pozitiile pe care le-am cerut, fara sa comenteze. Per total un 7 la O 8 la N.

La fata cum arata?

Link spre comentariu
  • Oras:B city
  • Oras:B city

Descoperita azi in AT 50 lei / fin 150 lei / h O + N. Varsta undeva aprox 30 ani.

 

Face o muie cinstita s-a oprit cand i-am cerut sa trecem la normal. Futai in pozitiile pe care le-am cerut, fara sa comenteze. Per total un 7 la O 8 la N.

Bun preț, dacă zici că și serviciile sunt ok, foarte bun.
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Este veche in bransa......sigur mai are vreun topic deschis cu alt numar de telefon.A schimbat mai multe locatii.Am mai vazut-o pe la intersectie Mihai Bravu cu Calarasi,vestitul bloc BCR.Inainte presta pe 100/200,nu am ramas.Acum are o garsoniera pe Splaiul Unirii 37,singura in locatie.Este de etnie,dar este foarte ok ca persoana.Fata are 30 si ceva de ani,cam 1.60 - 1.65 m si cam 45 kg,slim.Are 2-3 copii,se vede are sani foarte lasati.Cred ca ea este in poze,dar cand nu avea copii.Ma intampinat imbracata intr-un body negru de piele,nu iti dai seama ca are sani lasati.Am achitat 150/o ora,duce bani in bucatarie.Cand a inceput sa se dezbrace atunci i-am vazut prima data sani,care sunt foarte lasati.La fata este ok,dar parca se uita putin sasiu,nu iti dai seama din prima.Trecand peste cele 2 aspecte de care nu iti dai seama de la inceput,decat daca esti ffffoarte atent,fata este ok.Lasa telefonul in bucatarie ca sa nu raspunda la el cat are pe cineva,dar se aude cum vibreaza.Fata presteaza destul de bine pt bani ceruti,isi da interesul,este cu tine,te trage in ea,se fute bine.Se vede ca ii place si ei.Sta cum o pui,nu face figuri,nu comenteaza.Te lasa sa o saruti unde vrei,iti spune ca accepta si cunnilingus.La cum iti spune lucrul asta,cred ca ii face placere.Are carnea destul de tare,este curata,mirosea a parfum.Daca nu imi dadea ''turn off'' sani ei,ii prestam cunnilingus. :laugh2 Arata bine in pozitia capra,da si contre.Oral ok,fara prea mare atentie la imprejurimi,dar ok.Este ok pt o finalizare la 50.Cu toate ca eu m-am simtit bine cu ea si la ora,parca nu asi recomanda o ora cu fata.Nu m-am simtit grabit,dar cred ca am stat cam 45 de minute,2 finalizari.O recomand pt atitudinea ok,daca puteti sa treceti peste faptul ca are sani foarte lasati si ca se uita putin sasiu.Concluzia,merita fututa la 50.Sper ca am fost de folos.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

:laugh2 :laugh2 :laugh2 Este veche in bransa......sigur mai are vreun topic deschis cu alt numar de telefon.A schimbat mai multe locatii.Am mai vazut-o pe la intersectie Mihai Bravu cu Calarasi,vestitul bloc BCR.Inainte presta pe 100/200,nu am ramas.Acum are o garsoniera pe Splaiul Unirii 37,singura in locatie.Este de etnie,dar este foarte ok ca persoana.Fata are 30 si ceva de ani,cam 1.60 - 1.65 m si cam 45 kg,slim.Are 2-3 copii,se vede are sani foarte lasati.Cred ca ea este in poze,dar cand nu avea copii.Ma intampinat imbracata intr-un body negru de piele,nu iti dai seama ca are sani lasati.Am achitat 150/o ora,duce bani in bucatarie.Cand a inceput sa se dezbrace atunci i-am vazut prima data sani,care sunt foarte lasati.La fata este ok,dar parca se uita putin sasiu,nu iti dai seama din prima.Trecand peste cele 2 aspecte de care nu iti dai seama de la inceput,decat daca esti ffffoarte atent,fata este ok.Lasa telefonul in bucatarie ca sa nu raspunda la el cat are pe cineva,dar se aude cum vibreaza.Fata presteaza destul de bine pt bani ceruti,isi da interesul,este cu tine,te trage in ea,se fute bine.Se vede ca ii place si ei.Sta cum o pui,nu face figuri,nu comenteaza.Te lasa sa o saruti unde vrei,iti spune ca accepta si cunnilingus.La cum iti spune lucrul asta,cred ca ii face placere.Are carnea destul de tare,este curata,mirosea a parfum.Daca nu imi dadea ''turn off'' sani ei,ii prestam cunnilingus. :laugh2 Arata bine in pozitia capra,da si contre.Oral ok,fara prea mare atentie la imprejurimi,dar ok.Este ok pt o finalizare la 50.Cu toate ca eu m-am simtit bine cu ea si la ora,parca nu asi recomanda o ora cu fata.Nu m-am simtit grabit,dar cred ca am stat cam 45 de minute,2 finalizari.O recomand pt atitudinea ok,daca puteti sa treceti peste faptul ca are sani foarte lasati si ca se uita putin sasiu.Concluzia,merita fututa la 50.Sper ca am fost de folos.

Face cim?
Link spre comentariu

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost la ea astazi. Colegul ionutz68 a descris foarte corect fata.  Eu doar adaug,la 60 finalizarea......nu face programări,nu le respecta. Primul venit primul sosit. Am pățit la fel,ieri am facut programare pe care nu a respectat. Azi m am dus direct,si am prins liber. E bună pt o descărcare rapidă,atât. Maxim 15 minute. Oral maxim 3 - 4 minute,dupa care pune prezervativul. Sa suit peste mine si in 5 minute ma facut. 😀 NU RECOMAND LA ORA.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...