Sari la conținut

0758202992 noua in oras


Postări Recomandate


  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Tocmai ce m-am intors eu de la ea. Locatia e undeva pe Calugareni, pe langa Aprodu Purice. Tipa este o fetisoara foarte simpatica, undeva pe la 22 de ani , micuta de statura, dar cu un corp foarte bine definit. Nu e skinny, chiar ai pe ce pune mana, niste sani si un fund misto. Am stabilit programarea in 30 de minute, am ajuns in fata, m-a pus sa astept 2 minute dupa care am urcat la ea. M-a asteptat intr-un body sexy, dintr-o bucata. Fiind dusat de acasa, am vorbit cateva minute dupa care am trecut la actiune. A inceput sa-mi faca oral, am inversat rolurile , nu am simtit nimic deranjant acolo jos. Am trecut apoi la normal, unde geme cat de cat ok, am finalizat si apoi am mai stat inca niste minute de vorba. Mi-a zis ca mai sta in bacau pana aproape de finalul lunii noiembrie.

Pentru mine a fost o experienta placuta, nu vreau sa-i dau note, ca am tot vazut ca notele mele pot parea mai mari decat ale celor mai stricti dintre voi, dar eu o recomand. 

Pret 150 finalizarea, am uitat sa o intreb cat e la ora. Nu face FK si nici anal, iar oralul e neprotejat, in functie de igiena.

Chiar e o tipa frumusica si tinerica. Spor sa avem!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...