Sari la conținut

Total❤️Evelin❤️❤️❤️ 100%reala 0770317053


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost la ea duminica trecută dacă îmi aduc bine aminte. Prog făcută pe whatsapp cu două ore înainte. Când am ajuns în zonă și mi-a zis de faza cu cheia mi.a dat puțin cu virgulă. Securitate maximă...ce să zic 🤣.

 

Intrat în locație, am fost invitat la vorbă. Adică nu vrei să termini cu mine imediat..Cum vine asta? Că tot ziceau unii în paginile trecute că e pusă pe fast fuck..aiureli.

 

Vorbim ce vorbim (chiar ai ce vorbi cu ea) și mă autoinvit la duș....că altfel se termina timpul și plecam nefutut. Mișto baia, nota 10 din partea mea. Defapt nota 10 la toată locația.

 

Termin dușul și mă întorc în cameră unde zâna mă aștepta în pat în costumul Evei. Mă fac comod lângă ea, începem cu un ON..și după 5 minute o rog să punem căciula și să vină deasupra mea. 2 min a durat toata călăreala....la ce talent are fata asta data viitoare o pun în alta poziție.

 

Ne întoarcem la măsuță să mai vorbim. Chiar m.a impresionat că nu te invită să pleci imediat cum termini. Dimpotriva, m.a invitat la un pahar de suc (sau vin). Ce fast fuck visează colegii nu știu. Fast fuck dacă nu te ține....atunci da dar e altceva 🤣

 

La ce mai trebuie să dau note?

ON: 9. Că nu face deep. Sau face? Nu știu,văd la a doua vizita. În orice caz, o linge pe toate părțile,se uita în ochii tai,e senzație.

NP: 10. Te călărește în poziția LOT de zici că nu.i adevărat. O și ajută condiția fizică. 

Corp și față: se vede în poze,nu mai are rost sa dau note,fiecare evalueaza cum vrea. 

 

Halat:200+50 (ON) pentru o finalizare. Cred că ne.am încadrat în 30 minute, data viitoare schimb vorbitul pe mai mult sex,sper.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...