Sari la conținut

Total❤️Evelin❤️❤️❤️ 100%reala 0770317053


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Acum 25 minute, delimitator a spus:

Cui frate?

Doncopoi !!!!

La 27.07.2021 la 17:41, Doncopoi a spus:

Te spun lu mamaie ca o sugi prin București și ea te așteaptă la sapa  și la cules porumbul și via …😂😂😂

 

Link spre comentariu
Vizitator vali12311
Reputație: 0

Salutare tuturor!

 

Ca oricare persoana de sex masculin iubesc sa viziteze domnisoarele ce preseteza "curvaria", dar din cate vad in ziua de astazi, acest cuvant cu toate ca e factual este oarecum ofensator acestor "dudui".

Nu-s genu' a ma face placut mai ales cand platesc pentru "serviciul" unei prostituate (este in vocabular, si e un cuvant destul de elegant) indiferent de aspectul dansei, ca pana la urma platesti, nu vin sa stam la taclale, daca vreau sa vorbesc stau cu baetii la vorba nu cu "babuinii" care apropo sunteti umflate de toti lingaii si nefututii insa nu va pot invinovati iar consecintele sunt urmatoarele : graba, platesti pt 30 minute dar incepem cu “ce faci draga..gen mai stai mult”, iar cineva care nu va “cureteaza” pe loc macar cu vorba sau sa se cearte cu voi si sa va dea cu firma in cap aveti impresia ca v ati gasit omul.

E foarte obositor sa particip la astfel de circ, si ca sa ma irit necesita sa ti dau importanta care in cele din urma imi strica cheful, valul doi era sa te vad cum te "umfli in pene" s.a.m.d., iar valul trei n avea continuare.

Jocul asta cu leapsa ca stai ca nu mai fac ca am probleme cu dantura, un sfat "moca", o sa ajungi s ai probleme cu dantura pana la urma, daca nu cumva mirosul de “sloboz” deja ti a nenorocit radacinile dintilor, auzi tu la reclama…oral neprotejat daca igiena e impecabila! =))

Singurul motiv pe care foloseam acest forum era pentru evitarea specimenelor ca tine.

Clar ca nu o sa ti o arzi aiurea cu cineva de pe forum care are/au vechime sau e de pe forum cu ceva activitate sa nu ti sara in cap veteranii.

Nu ma stanjenesc sa-ti platesc serviciile pe care le oferi indiferent de pret chiar daca nu meriti, problema ca nu le oferi, mergi pe premiza tiganiei, ti-am vorbit frumos si probabil ai presupus ca trebuia, nu, am ales e diferenta mare, cu toate ca esti o zdreanta la propriu si la figurat, o pustoaica, o cacacioasa care traieste in matrix.

Nu stiu de cum nu esti suicidala la cate puli au intrat prin tine, ma rog asta i un subiect super morbid pentru o minte normala, pentru tine e o mandrie personala (adica ce topicuri de conversatie poti avea intre colege), numai stomacul stie saracul cata samanta a distilat.

Plus, mai e si de la euforia creata de bani si pupincurismul aplicat de noua generatie x-men mentionata mai sus.

Ne vom mai intalni iti garantez, si o sa te ajut sa ti recalibrezi abordarea si sa te aduc cu picioarele pe pamant, indiferent cu i ai supt-o.

Eu unul personal cred ca a-ti luat-o razna, nu i problem se rezolva.

Si va mai intrebati de ce ajungeti prin santuri in tari straine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...