Sari la conținut

Carmen 0790472396 si Ancuta


Postări Recomandate

  • Oras:Rm Vâlcea Valcea
  • Oras:Rm Vâlcea Valcea

Buna suntem doua minione dornice de a experimenta alaturi de tine tot ce se poate💯💯.Serviciile noastre sunt:Carmen sex total 100 lei finalizarea sau 200 lei ora oralul se face in functie de igienă restul protejat obligatoriu!!!Ancuta oral cu normal 100 lefinalizarea 200 lei ora normalul protejat.Avem jucării strapon ,vibrator ,bile pt anal mini vibrator etc.Intre noi ca colege doar atingeri si mângâieri sau săruturi pe gura si corp.Ca locație ne găsiți în Nord in Valcea. Ancuta accepta si pers cu bile!!

post-342025-0-29874500-1605816585_thumb.jpg

post-342025-0-80481900-1605816734_thumb.jpg

post-342025-0-31272100-1605816968_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am fost la amândouă și nu mă pot plânge. Am avut o experiență foarte bună. Amândouă sunt foarte primitoare și sociabile. Curate, apartament curat. Nu te grăbesc. Ambele au un corp frumos(gusturile nu se discuta, dar imi pare mai bine decat in poze cu siguranta), amândouă au facut orice poziție am vrut eu, nu au comentat in legatura cu ceva, nu m au grabit, chiar au încercat să mă facă să mă simt bine și au reușit. Locația in nord pe Hacman. Eu zic ca e de revenit, cel puțin în cazul meu(La amândouă)

Link spre comentariu
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea

Vizitat si eu astazi,vorbit cu Ancuta la telefon si stabilita intilnirea,zona retrasa pe linga fintina in nord.Actiunea a decurs foarte bine inceput cu un oral neprotejat facut destul de bine si terminat cu normal protejat,ascultatoare si cel mai mult mia placut ca se implica avind senzatia ca ii place.Asa cum a spus andreidin123 fetele arata destul de bine,nu wooow insa din experienta am invatat ca cele care arata woooooow se comporta ca si cum le-ai fute degeaba.Foarte amabile,stat la o tigara si un pahar de suc dupa terminarea acctiunii fetele stiind sa faca atmosfera.Pentru mine a fost ok si cu siguranta am sa mai trec pe la ele.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Rm Vâlcea Valcea
  • Oras:Rm Vâlcea Valcea

Multumim băiati atat pentru vizita făcută cat si pentru vorbele frumoase pe care le-ați spus.Scuze ca nu va putem răspunde altfel ne referim la faptul că suntem noi si inca nu stiu cum functioneaza.Multumesc Andrei atat pt sfaturi cat si pentru recenzia făcută pupici ...aaa si apropo nu suntem țigănci,ursarese sau mai stiu eu ce,nu suntem rasiste dar am văzut ca cineva sa ras de Ancuta ca ii plac bilele problema fiecaruia ce îi place si ce nu !!!nu credeti?

Link spre comentariu
  • Oras:Valcea
  • Oras:Valcea

Stabilit din nou o intilnire cu Ancuta de data aceasta la pensiune iar dupa ceva timp a aparut si ea la fel de zimbitoare si naturala.Dupa oralul facut destul de bine am trecut la normal protejat unde fata se descurca super bine,dind impresia ca se simte bine cu tine.La plecare intimplator am intilnit si pe Carmen care este foarte vorbareata si lipicioasa si cu siguranta data viitoare o sa îi fac o vizita sa vedem cum se descurca in pat.Spor la futut!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...