Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 Nu ca ne bate 😂
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 Am uitat sa specific rostul topicului.Sunt beat pula, caut altii lafel de beti ca ie dupa ora 23 si ie carantina.Se accepta si alte droage.Rog dezbateri serioase.
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 Clientul: Nu vă supăraÅ£i, serviÅ£i peÅŸti în acest restaurant?Ospătarul: Servim pe oricine! Pe noi nu ne interesează de unde aveÅ£i banii.ðŸ˜
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 Luati cu peste ! :D :) =)) https://www.xvideos.com/video16212625/sexy_hotties_spear_fishing_while_naked
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2020 Postat Noiembrie 21, 2020 ia zi patron, ce e cu topicul asta si ce caut eu in el? Well, eu unul ma enorm bucur daca acuzatiile respective sunt false !
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2020 Postat Noiembrie 22, 2020 Am uitat sa specific rostul topicului.Sunt beat pula...Cât se poate de firesc să se întâmple asta, la cât de beat ai recunoscut că ești... Îți reamintesc eu, prin toate topicele deschise de tine, ai dovedit că ești disperat să îți fie contrazise ideile, alea puține dar fixe pe care le afișezi cu obstinație aici pe forum :D Deci, cel puțin dpmdv, ai mai deschis un topic fără rost :laugh2 Subliniez, doar dpmdv, pentru că am constatat că topicele tale au succes :P Așa că mă aștept la multe alte topice pe aceeași temă fără rost... :D :laugh2 Succes! :)
nemuritoru Reputație: 82 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sus Oras:Sus Postat Noiembrie 22, 2020 Cât se poate de firesc să se întâmple asta, la cât de beat ai recunoscut că ești... Îți reamintesc eu, prin toate topicele deschise de tine, ai dovedit că ești disperat să îți fie contrazise ideile, alea puține dar fixe pe care le afișezi cu obstinație aici pe forum :D Deci, cel puțin dpmdv, ai mai deschis un topic fără rost :laugh2 Subliniez, doar dpmdv, pentru că am constatat că topicele tale au succes :P Așa că mă aștept la multe alte topice pe aceeași temă fără rost... :D :laugh2 Succes! :) Azi e dezlegare la peste, mai bine cuminti si fara contre :( 1
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Azi e dezlegare la peste, mai bine cuminti si fara contre :(Ești previzibil, clona! 5
nemuritoru Reputație: 82 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sus Oras:Sus Postat Noiembrie 22, 2020 Ești previzibil, clona! Vrei sa iti deschid dosarul ? 1
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Vrei sa iti deschid dosarul ? Imi sugi pula clona! :laugh2, Hai deschide "dosarul" muistule, chiar am sa ma distrez cu un idiot ca tine! 6
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Vrei sa iti deschid dosarul ? Muitza, așteptăm toți căcatul pe care îl mănânci! :laugh2 6
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Azi e dezlegare la peste, mai bine cuminti si fara contre :(Trebuie sa ii fie frica de tine jegosule? Hai, motivează-ma sa iti dau muie poponare! 6
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Vrei sa iti deschid dosarul ? Ma-ta a mărturisit ca ești un avorton, deh nu ai ce face copilul născut din muie! Soarta este cruda c tine, o meriți însă handicapatule! 6
nemuritoru Reputație: 82 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sus Oras:Sus Postat Noiembrie 22, 2020 Ma-ta a mărturisit ca ești un avorton, deh nu ai ce face copilul născut din muie! Soarta este cruda c tine, o meriți însă handicapatule! Si frustrat si timid si necajit Lisandre, imi este mila de tine :slap2 1
remus jack Reputație: 1443 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Postat Noiembrie 22, 2020 Sa nu bei apa...s3 pisa pestii in ea.
payment Reputație: -5708 Postat Noiembrie 22, 2020 Oras:Sinaia Oras:Sinaia Postat Noiembrie 22, 2020 Si frustrat si timid si necajit Lisandre, imi este mila de tine :slap2să-ți fie mila de tine sărăcie inculta! 6
cincistele Reputație: -3877 Postat Noiembrie 23, 2020 Oras:Everest Oras:Everest Postat Noiembrie 23, 2020 URASC PISICILE........SI MAI ALES MOTANII! Inseamna ca sunt peste?Sau caine? Neah...ești pisîine ! 🤣🤣🤣 Și latri : miau miau ! 😉
vitesse17 Reputație: 477 Postat Noiembrie 24, 2020 Telefon: [email protected] Oras:41 Telefon: [email protected] Oras:41 Postat Noiembrie 24, 2020 Pe unele le place, pe altele nu, că fiecare. Pentru cazuri particulare întreabă pestele și vezi ce zice. :))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum