Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Mulțumesc încă o data

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Rog un operator sa șteargă aceste poze Mulțumesc frumos

Vodafone, Orange sau Cosmote ? ..

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Rog un operator sa șteargă aceste poze Mulțumesc frumos

L-ai făcut sclav pe mod1 la faza asta.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Imaginile nu te dezavantajează deloc, din contră...Păcat că te bagi în mizerii de genul ăsta...Poate ar fi bine să te şlefuieşti puţin, ai atitudinea unei fete de pe centură.

nu cred ca am gresit cu nimic,pe cine am deranjat eu vreodata cu ceva?Tu vb despre mine si poate nici nu ma cunosti pe bune chiar am ajunssa fiu umilita pt simplu faptca nu am sanii mari,am cat mi a dat dumnezeu
Postat

nu cred ca am gresit cu nimic,pe cine am deranjat eu vreodata cu ceva?Tu vb despre mine si poate nici nu ma cunosti pe bune chiar am ajunssa fiu umilita pt simplu faptca nu am sanii mari,am cat mi a dat dumnezeu

Am dar, am dar de la Dumnezeu,

Să îmi fac veața vreau ieu.

Toți dujmanii la picioare să-mi stea

Și lumea toată să fie a mia.

Vizitator
Postat

Gata mă , ajunge....   :(

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cea care postează aceste imagini cu mine se va plictisi ,se întâlnește munte cu munte dar om cu om

un fel de > cine se trezeste de dimineata cade singur in ea =))

Postat

Sunt om la fel ca și tine și așa Cum eu păstrez discreția și confidențialitatea voastră așa am și eu dreptul

Orice ar fi,noi suntem cu tine si te sustinem !

Postat

adevarul e ca tiganie si scandal ca pe topicul asta nu am vazut nicaieri......ok , s-au futut intre ele, si-au furat clientii, s-au vandut una pe alta.......eu unul daca eram moderator le dadeam pe amandoua afara de pe site.........sau le dadeam amenda.......acces limitat....etc....gasesc ei o modalitate.......dar tiganie ca asta nu permiteam.....fata e cum e....va place bine, nu va place asta e........majoritatea acre mergeti la serviciile unor astfel de tipe, va asteptati la confidentialitate....dar daca una dintre ele va filmeaza si apoi apar filmuletele pe net?.........naspa nu? la asta pariez ca nu v-ati gandit

Postat

Va multumesc tuturor maya

Postat

Nu as face asa ceva pt nimic in lume nu voi face aceelasi lucru pe care la facut ea scurt si am incheiat acest subiect de rahat

Postat

pt ce dracu le multumesti? ca au incitat la dezvaluirile alea? ca au facut misto? sau poate esti sadica cu tine si iti plac provocarile astea......

Postat

tie ori iti place prea mult ce faci, ori esti prea bagata in asta si nu poti iesi....ori nu stii cand sa te retragi.....deja a bubuit rau pe langa tine si nu-ti dai seama pana unde s-a auzit.......

Postat

Eu multumesc tuturor care ma sustin,daca ei atat pot atata fac ce sa zic,ca nu inceteaza pana mea sa zica ce doreste fiecare,am ajuns la concluzia ca nu are rost sa mai pun la suflet

• Like 1
Postat

Buna mi-am facut si eu cont pe acest site ieri ,am citit lucruri bune despre tine,te rog sa m ai pui odata serviciile cu preturi si programul ,pentru ca vreau sa-ti fac o vizita.Mersi o zi buna !!

• Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Buna mi-am facut si eu cont pe acest site ieri ,am citit lucruri bune despre tine,te rog sa m ai pui odata serviciile cu preturi si programul ,pentru ca vreau sa-ti fac o vizita.Mersi o zi buna !!

La lorenna nu era loc?

• Like 2
Postat

Oral neprotejat,finalizarea orala,faciala,corporala,normal si anal protejat,uro activ si pasiv,masaj de relaxare,69,cun si ani si alte mici fantezi,150 finalizarea,sau 300 pe parcursul unei ore cu 2 finalizari

Postat

gata ? a trecut scandalul? te-ai asigurat? nu a aflat nimeni cunoscut? gen familie prieteni? daca e ok da-i bataie.....mai departe.....fa ce-ti place .....curu la bataie...cat poate duce

Vizitator
Postat

Aici e cu mancare de post sau e cu carne ? Just asking ! (Nu de alta, dar arata a "plimba-tava")...

Postat

Te rog încetează cu discuții inutile patrick252

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...