Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna am rugămintea sa nu îmi cere ți poze pe watsup .Anal neprotejat și alte servicii pe care nu le ofer .Nu lucrez noaptea indiferent de suma oferită

Dragii mei ca și programa nu lucrez noaptea indiferent de suma oferită va pup

Ea e, a incurcat conturile :D

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator lexmann
Reputație: 0

0728418096 e tot nr tau?

Fix al ei e. De publi24 acolo unde are "oferta" mai buna

Deci nu e lta care se da drept Maya.

E urat din partea ei. Noi care megem la ea de ani de zile, platim mai mult.

Dar astia ageamii care acum au aflat de ea suna pe nr nou si platesc tarife mai bune.

O sa-si puna futacii vechi in cap continuand asa

avea anuntul pe publi si in perioada carantinei, n-a lipsit o clipa de la macelarie si se jura pe aici ca ea nu lucreaza.

Link spre comentariu
  • Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni

Salutare

Am fost zilele trecute la Maya, asa ca am discutat cu ea pe whatsapp daca este disponibila si am stabilit ora intalnirii.
Ajuns la locatie, am fost intampinat de ea in costum de baie sexy si invitat in bucatarie la un pahar de vorba ca sa mai socializam.
Dupa ceva minute de taclale, am cerut prosopul ca sa merg sa fac dus, baia fiind echipata cu mai multe geluri de dus si proasoape curate.
Actiunea in dormitor a fost o finalizare mai lunga si a inceput cu un oral cu deep, cu atentie la zonele adiacente si schimbari de ritm, dupa care am schimbat in 69.
Pentru ca voiam sa o si fut, am cerut sa punem prezervativul... apoi s-a pus deasupra mea si am incercat anal, unde am lasat-o sa sara in pula , se vede ca ii place, da contre,  geme frumos, dupa care am schimbat si pe la spate cateva minute de pompat unde simtind ca se apropie sa imi dau drumul, am cerut sa imi faca un oral, unde am explodat in gura ei, colectand tot .

Dupa dus, am revenit in bucatarie la  un suc si o tigara unde am mai stat cateva minute la palavre si apoi am plecat cu promisiunea de o noua vizita .

Note:
Locatie 9 (usor de ajuns, central)
Fata 9 (miniona, slim, sani mari, foarte energica in pat)
Gfe/Pse 9,5 (geme, face fk, se implica)
Igiena 10 (nimic de obiectat)
Oral - 9,5 (atentie la zonele adiacente, face cim)
Anal - 10  (se vede ca ii place)
Pret 350 lei / 1 ora

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Superba priveliste

Da stiu, stai linistit ca nu m am lăsat de fumat asa ca nu mă mai piti vizita .Niciodata pentru că nu mă las de fumat. Mergi la alta domnișoară
Link spre comentariu

Salutare

Am fost zilele trecute la Maya, asa ca am discutat cu ea pe whatsapp daca este disponibila si am stabilit ora intalnirii.

Ajuns la locatie, am fost intampinat de ea in costum de baie sexy si invitat in bucatarie la un pahar de vorba ca sa mai socializam.

Dupa ceva minute de taclale, am cerut prosopul ca sa merg sa fac dus, baia fiind echipata cu mai multe geluri de dus si proasoape curate.

Actiunea in dormitor a fost o finalizare mai lunga si a inceput cu un oral cu deep, cu atentie la zonele adiacente si schimbari de ritm, dupa care am schimbat in 69.

Pentru ca voiam sa o si fut, am cerut sa punem prezervativul... apoi s-a pus deasupra mea si am incercat anal, unde am lasat-o sa sara in pula , se vede ca ii place, da contre,  geme frumos, dupa care am schimbat si pe la spate cateva minute de pompat unde simtind ca se apropie sa imi dau drumul, am cerut sa imi faca un oral, unde am explodat in gura ei, colectand tot .

Dupa dus, am revenit in bucatarie la  un suc si o tigara unde am mai stat cateva minute la palavre si apoi am plecat cu promisiunea de o noua vizita .

Note:

Locatie 9 (usor de ajuns, central)

Fata 9 (miniona, slim, sani mari, foarte energica in pat)

Gfe/Pse 9,5 (geme, face fk, se implica)

Igiena 10 (nimic de obiectat)

Oral - 9,5 (atentie la zonele adiacente, face cim)

Anal - 10  (se vede ca ii place)

Pret 350 lei / 1 ora

Multumesc frumos te mai aștept cu drag
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...