Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare

Am fost zilele trecute la Maya, asa ca am discutat cu ea pe whatsapp daca este disponibila si am stabilit ora intalnirii.

Ajuns la locatie, am fost intampinat de ea in costum de baie sexy si invitat in bucatarie la un pahar de vorba ca sa mai socializam.

Dupa ceva minute de taclale, am cerut prosopul ca sa merg sa fac dus, baia fiind echipata cu mai multe geluri de dus si proasoape curate.

Actiunea in dormitor a fost o finalizare mai lunga si a inceput cu un oral cu deep, cu atentie la zonele adiacente si schimbari de ritm, dupa care am schimbat in 69.

Pentru ca voiam sa o si fut, am cerut sa punem prezervativul... apoi s-a pus deasupra mea si am incercat anal, unde am lasat-o sa sara in pula , se vede ca ii place, da contre,  geme frumos, dupa care am schimbat si pe la spate cateva minute de pompat unde simtind ca se apropie sa imi dau drumul, am cerut sa imi faca un oral, unde am explodat in gura ei, colectand tot .

Dupa dus, am revenit in bucatarie la  un suc si o tigara unde am mai stat cateva minute la palavre si apoi am plecat cu promisiunea de o noua vizita .

Note:

Locatie 9 (usor de ajuns, central)

Fata 9 (miniona, slim, sani mari, foarte energica in pat)

Gfe/Pse 9,5 (geme, face fk, se implica)

Igiena 10 (nimic de obiectat)

Oral - 9,5 (atentie la zonele adiacente, face cim)

Anal - 10  (se vede ca ii place)

Pret 350 lei / 1 ora

Pret 350 lei / 1 ora? in semnatura e 450

Link spre comentariu
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Are pe dracu'! Cere 400 de lei pe ora.

Cer cât vreau unui țaran ca tine ,pot confirma ca da am 350 h , nu am specificat ce perioada . Și cu tupeul pe care îl aplica unu ca tine care bu știe sa vb . Eu am clienți când au spus ca nu au banii pe care eu ai cer nu ma deranjat când mi au spus ca nu au atât și nu ma deranjat . Așa ca nu mai vb dacă nu sti exact
Link spre comentariu
  • Oras:home
  • Oras:home

Cer cât vreau unui țaran ca tine ,pot confirma ca da am 350 h , nu am specificat ce perioada . Și cu tupeul pe care îl aplica unu ca tine care bu știe sa vb . Eu am clienți când au spus ca nu au banii pe care eu ai cer nu ma deranjat când mi au spus ca nu au atât și nu ma deranjat . Așa ca nu mai vb dacă nu sti exact

Poti cere si 1000 de lei pe ora, e problema ta. O sa gasesti cativa camionagii care sa iti dea banii astia.

Dar nu mai minti aici ca ai 350 de lei pe ora, ok?

Te deranjeaza ca inteleg oamenii ca te porti ca o scroafa nesimtita? Atunci nu te mai purta asa!

Link spre comentariu

Poti cere si 1000 de lei pe ora, e problema ta. O sa gasesti cativa camionagii care sa iti dea banii astia.

Te deranjeaza ca inteleg oamenii ca te porti ca o scroafa nesimtita? Atunci nu te mai purta asa!

Alo deagul meu dacă suna cineva și ma întreabă cât este IRA nu mai vb tu in locul meu . Nu am specificat care este perioada promoției . Și sti ceva am clienți care au plătit mai puțin di nu ma deranjat așa ca nu mai vb tu in locul meu. Tu poți merge unde vrei tu nu sa Vi aici sa scri ca păcălesc pe cineva . Când o sa suni tu la mine atunci mai

vb pana atunci nu ma mai deranja .Ca sa îți plângă fata pentru 50 de lei

Link spre comentariu

Pai parca nu negociai .. ori te-au futut intai si apoi ti au dat maruntisul?

In plus pe wapp pe publi ceri 300

Cu tine nu am ce sa vb .Pana la urma cer cât vreau eu labagiu rujat și nu ma mai deranja
Link spre comentariu

Pai parca nu negociai .. ori te-au futut intai si apoi ti au dat maruntisul?

In plus pe wapp pe publi ceri 300

Tu oricum nu ai bani nici de o laba saracule
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sal stimabile si scuze ca ma bag,dar are dreptate Maya,am fost si eu la ea acu ceva timp si am platit 350 ron/h,la sfarsit cand am intrebat cat costa distractia cu ea,mi-a spus cat vreau eu si cand i-am spus de 350 ron mi-a spus ca daca nu am sa ii dau cat am,bineinteles ca am platit 350 ron,si am fost fut**de toti banii,muie pi**a si cur de povestit copiilor.

Plm singura chestie la ea este limbajul vulcanit si temperamentul,dar in rest o tipa cu un corp de invidiat pt varsta ei si cu servicii de-ti rupe po**.

Ps:asta este parerea mea si nu incerc sa conving pe nimeni ca e bn sau nu.

Seara buna!!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...