Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

mai baieti, la fata cum arata?  ca de vorbit, vorbeste foarte urat, daca tot ma fut cu nevasta lu` dani mocanu, macar sa arate cat de cat la muie, sper sa nu arate exact asa cum vorbeste.

Ce îți place sa te dai cu părerea.Daca nu ma Cunoști mai bine te rog sa nu comentezi .Vorbesc urat cu cine merita așa ca ....te rog frumos nu mai comenta fara rost.Stai liniștit nu este nevoie sa intrebi cum arat .Stai calm ca nu sunt urâta ....iar la corp arat bine pentru vârsta mea .Paperea mea ....Vino și convinge te
Link spre comentariu
Vizitator lexmann
Reputație: 0

mai baieti, la fata cum arata?  ca de vorbit, vorbeste foarte urat, daca tot ma fut cu nevasta lu` dani mocanu, macar sa arate cat de cat la muie, sper sa nu arate exact asa cum vorbeste.

Cam ca alea pe care le vezi in Lidl

Link spre comentariu

Si eu as fi interesat de moaca. As vrea sa ii ard o vizita ca prea buna pare in poze.

Dragul meu așa arat nu ....cum ai spus tu doar in poze .Ha ha și in realitate .Pa pa
Link spre comentariu

eu ziceam de moaca b0$$

Am înțeles la ce te ai referit dar sti ce mi ar plăcea sa arați și tu bine ca in general ăștia cu fițe ,care sunt vai de ei sunt tari in gura in spatele tastaturii .Dar sti ceva sfatul meu care este ?? mergi la o fata care are poze cu fata ca parca Vi sa o iei de nevasta .Lada ma pe mine decât sa fiu o pițipoanca cu gene false ,cu botul mai mare decât fata ...mai bie scutește ma cu vizita
Link spre comentariu

eu ziceam de moaca b0$$

Te rog frumos sa nu ma mai deranjezi ,niciodată chiar mi se pare ca deja o dai prost și nu am chef de așa ceva .Boss vb cu cine vrei tu .....in spatele tastueii ești tare și te crezi bărbat ....dar sigur ești un frustrat .Mergi la cine are poze cu fata și încheie subiectul despre mine
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...