Sari la conținut

Rebeca 0733761246


Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Buna,sunt Rebeca! ❤️ Discreta si pe placul tau, Sunt aici pentru a ți oferi tie momente unice si de neuitat Dulce si prietenoasa, senzuala si nebuna, pregatita oricand pentru a-ti oferi toata atentia de care ai nevoie, fie ca vrei un moment de relaxare, sau doar vrei sa incerci ceva nou, cer si ofer seriozitate si igiena☺️

Poze 100% reale ❤️

Nu accept **spam editat**!!

Nu accept persoane in stare de ebrietate sau cu bile

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/rebeca-noua-in-orasul-tau/g9328egeg6d67i6g2i4f2818i5hee52i.html

Fata, din ce am vazut Pozele, a mai fost în oraș anul trecut...ea spune ca este aceiasi persoana....a fost cineva?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Au fost postate la inceputul anului pe public, dar atunci nu stiam cum sa postez pe forum si de aceea nu am întrebat, dar acum vad ca fata s.a intors. Ma gândeam ca poate stie cineva daca merita încercată...cineva care a fost atunci sau acum de cand a reapărut în ploiesti.

Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Hai ca în cele din urmă am fost eu.. interesant este ca în plm nimeni nu a mai spus ceva...asa ca am riscat si am fost eu...fata sta undeva pe republicii intre mec si mega, locație frumosa si curata, are colega si cred ca folosesc ringul de dans cu randul pt ca dupa ce am terminat, inca ma îmbrăcăm.. a batut si colega în usa si a întrebat dacă mai durează, ceea ce este chiar deranjant(Dacă as fi fost înfipt) iar cand am iesit din apartament, am dat nas in nas cu alt coleg.

Deci, sa revenim...nu am facut dus pt ca stau aproape si am facut acasa. Fata nu este cea din poze dar seamana totusi...pot spune ca arata chiar mai bine. Desi cred ca are peste 30 de ani, arata foarte bine, chiar frumoasa, sânii sunt superbi, carnea tare pe ea si atitudine foarte plăcută. Ca servicii, face totul protejat, oralul este bun, iar la penetrare chiar isi da interesul...contre, strânge, simte cand trebuie sa accelereze sau sa reducă din ritm pt a prelungi plăcerea...am ales o finalizare pt ca nu aveam suficient timp desi am stat cam 40 min...150 halatul, cam scump dar va spun ca merita. De revenit...cu siguranta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...