Sari la conținut

Mesaj Interesant de la fosta Tina Diamond.


ioana91

Postări Recomandate

  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Hey. :-)

 

Ma bucur ca topicul meu a avut atatea reactii. M-am bucurat atat de mult pentru reactiile pozitive, incat, pentru ca vreau sa ajut in continuare, si am o zi mai libera, am venit la o sala de net special pentru a raspunde topicului. :-)

A zis cineva undeva ca fiecare face cu viata lui ce vrea. Da. Asa este. Ma bucur mult ca a fost unul care a simtit sa spuna asta, se pare ca din ceea ce am scris eu lucrurile nu au fost atat de clare pentru toata lumea. Ideea postului meu era spusa in principal pentru persoanele care aveau nevoie sa auda acelea...

M-am asteptat si la reactii negative dar nu atat de multe, cu toate astea am credinta in puterea binelui foarte mare, sunt o pozitiva si ma bazez pe cei care au putut sa citeasca cu adevarat ce am scris, fara sa sara calul.

Topicul nu a fost pus pentru a scadea piata unora dintre voi, cred ca in urma reactiilor se vede clar ca oricum acest lucru are slabe sansele de reusita, daca e sa privesti un pic de departe... Si stati linistite caci cele care aveati clienti destui inainte, veti avea si de acum incolo...nu e ca si cum PAC cu un topic se trezeste juma' de Romanie si isi iubeste mai mult alte alegeri decat pana in ziua respectiva. Si nu despre asta era topicul.

Dar pentru ca sunt aici, am sa raspund in urmatoarea ora la reactiile voastre, si am placerea sa fac asta fiindca stiu unde vreau sa ajunga topicul meu si care e directia lui, iar daca nu il veti lasa sa se desfasoare in mod natural, atunci pacatul vostru de oameni plictisiti sau frustrati sa fie. Asta asa, pastrandu-mi finetea care ma caracterizeaza de la o vreme, si departe de a mine "a lua foc", cum s-ar spune, pentru faptul ca unii mi-ati vorbit de parca m-ati cunoaste, sau de parca a stat cineva la vreo ciorba cu mine in acesti ultimi 5 ani.

 

Cu toata sinceritatea, revin imediat, intai ma bucur de o cafea si o tigara. :-)

Ai avut fa orgasm cand ai citit? Sau esti anesteziata? 😆😆😆

Link spre comentariu

Un singur lucru vreau să spun: nu vă pierdeți încrederea în oameni! Contrar a ceea ce susține Tina Diamond (sau Ioana, sau cum s-o fi numind ea în realitate) exact la "oamenii demni și realizați și inteligenți" veți găsi înțelegere și respect, pentru că aceștia pot zări neșansa, problemele, zbaterile din spatele fațadei frumos ornate și aprecia lupta de a ieși la lumină. Și nu sunt chiar atât de puțini. 

 

În rest, Iza spune foarte bine lucrurilor pe nume.

   

   Iti multumesc pentru comentariu. Am vrut sa iti raspund in primul rand special pentru asta si in al doilea rand sa punctez in continuare ceea ce tu ai subliniat. :-) 

  Eu spusesem ca acel om este unul si nu o suta pentru ca asa este. Sunt doar o parte. O parte aflata intr-un intreg. Sunt multi care te cheama pentru sex si atat, sau pentru sex si o poveste cu ei, in care tu sa fii zana cea buna cu care vrea sa bea un pahar de vin pentru ca ii lipseste una, sau cea cu care bea un pahar de vin pentru ca vrea o zana cu care sa isi traiasca o fantezie, dupa ce tu i te-ai descris intr-un mod foarte sexy la telefon. Sunt altii care te cheama ca sa iti dea in cap de dupa usa, de exemplu, si cu care daca nu esti suficient de pregatita in artele psihologiei si in a citi omul foarte bine intr-o discutie initiala la telefon, o poti pati. 

  In aceasta meserie iti trebuie: intuitie, pshiologie, antrenament, si sa iti placa...macar un pic, sexul. Nu de alta dar exista posibilitatea sa te imbolnavesti daca o faci fortat dar nu intru in aspectele cele mai sensibile de natura psihologica, fiziologica si energetica a oamenilor, ca nu scriu aici ca sa sperii.

  Deci poti fi: fantezie, aliment, pansament, sau obiect, in aceasta meserie, si poti fi mult mai multe in viata de zi cu zi daca continui sa nu o faci. Desigur, poti fi si zeita sau femeia ideala. Dar ideea e sa fii 100% si in realitatea ta la fel, cred ca ar cantari diferit, nu? (felicitari celor care reusesc, dar sunt putine...si nu vreau sa continui ideea asta acum, zic doar ca sunt femei care pentru asta sunt facute si se simt implinite facand asta, dar sunt putine, nu multe, si acele femei au valori fixe in viata si au tot respectul pentru faptul ca reprezinta un echilibru si au un acel ceva al lor aparte, care nu deranjeaza ci chiar echilibreaza, valorile lor principale fiind banii si independenta dar ele reusind in continuare sa ofere respect si zambete pe strada. Mai sunt si alte femei care fac asta pentru ca asa s-au obisnuit si pentru ele reprezinta o normalitate neavand o alta viziune, si asta e dureros. Sau mai sunt femei care se pun pe ele pe ultimul plan si loc si aici vorbim deja despre drame. Dar rezolvari exista oriunde, eu una nu mi-as pierde speranta, important e sa vrea... si un rol important au si cei la care ai facut tu referire, deci revenind la ideea postului tau...)

 

   Da, exact la acei oameni vei gasi sprijinul, si admiratia, si tot ceea ce mai cauti. Si sunt multi. Si am intalnit multi... eu una. Am avut ocazia sa vad destule... Si multi au fost chiar cum ai zis  si gaseam la ei: "înțelegere și respect, pentru că aceștia pot zări neșansa, problemele, zbaterile din spatele fațadei frumos ornate și aprecia lupta de a ieși la lumină. Și nu sunt chiar atât de puțini."    Si tot nu m-au ajutat, pentru ca nu eram capabila sa vad altceva decat tinta, alegerea mea, scopul meu, si lupta mea. 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator puloiu
Reputație: 0

  Spuneam ca de 5 ani m-am retras din meserie. Si este singurul raspuns de care benecifiezi din partea mea. Iti spun mai jos si de ce.

  Daca se poate asta fara sa o iei ca pe o contra si sa continui vreun razboi singura pe aici, te rog? Apreciez din suflet.

 

   Daca iti vine sa faci asta pentru ca ti-a intrat in reflex din cauza ca asa te-a format forumul, atunci vorbeste singura.

   Fa cum simti.  - sunt usor ironica, iarta-ma.

 

   Dar uite, fara niciun dram de ironie, iti spun un lucru pe care ma simt nevoita sa ti-l spun: eu inteleg ca tu protejezi acest job (SI NU AM SCRIS ACELE RANDURI PENTRU FEMEILE CARE O FAC - care protejeaza acest job - CREDE-MA si te rog intelege). Eu sunt constienta ca sunt foarte multe femei care o fac pentru ca nu au vazut ca ar fi vreo cale de scapare, care sunt constranse sa faca asta si care simt o durere maxima ca trebuie ca prin asta sa treaca pentru a putea continua, si ma doare sufletul pentru ele, daca vrei, si nu pot decat sa sper sa se insanatoseasca si sa aibe parte de o viata mai buna si sa li se rezolve, cumva, problemele, pentru ca Doamne, sunt atatea si atatea cai. (sper exemplu pot studia in paralel pentru o facultate in care sa bage un minim de investitie si un medium de interes, si care le pot propulsa sigur cu timpul undeva mai sus, dar HEI, e doar un exemplu - bun, de altfel - pentru care te rog sa nu imi sari din nou cu contre si in cap! Multumesc din inima. 

   Nu ma cunosti si nu stii nimic despre mine si viata mea, multa lume cunoaste lucruri si foarte putina adevarul despre mine, hai sa pastram o limita si o distanta decenta si sa ne vedem cu adevarat de adevaratele puncte de vedere care sunt de subliniat.

     -  Sau, cum vrei, dar eu o sa incerc sa va raspund in masura in care pot, si vreau, crede-ma. Empatia nu este singurul motiv dar despre motive am sa va scriu mai jos. - 

   Apropo, sunt constienta si ca nu pot salva tara cu doua vorbe. Nu traiesc cu capul in nori. Dar stiu de asemenea ca uneori cuvintele ating, stiu ce greutate poate avea un cuvant si ma bucur daca atinge frumos si pe unde trebuie. Atat ca e posibil, cu un singur post... Caci stiu si eu ca sunt oameni care au nevoie de ajutor, femei care poate urla dinauntrul lor... Si pentru care exista cai. Stiu persoane care s-au retras, sau poate nu stiu si ma stiu pe mine si este de ajuns. Da, consider ca daca nu m-am intalnit cu nimeni atata timp inseamna ca se poate. Nu am nevoie de alt exemplu, am nevoie decat de oglinda. Iar tu nu ai nevoie sa ma cunosti personal sau sa speri ca mint, e nevoie doar sa ma crezi pe cuvant daca tot vezi ideea asta aici.

   Acum intelegi? Multumesc Iza. 

  Cam atat.

Iti placea Franta, parca ai stat pe acolo o perioada, nu ? :)

 

Toti imbatranim, mai devreme sau mai tarziu, va trebui sa dam obolul lui Chiron ca sa ne treaca Tartarul catre Hades, sau vom rataci pentru eternitate in Elisium....

 

Nu ca zic, dar spun...

 

Link spre comentariu

Intalnirile cu oameni special sunt frumoase. Ajuta, si te fac sa stralucesti din ce in ce mai mult. Si meriti. Si e frumos sa te iubesti sa sa fii apreciata :-) Daca te faci escorta ca sa descoperi daca exista oameni minunati, nu vei fi dezamagita. Crede-ma, sunt multi. 

Link spre comentariu

Intalnirile cu oameni speciali*. Sau minunati. 

 

    Imi cer scuze dar ma fura reactiile voastre si d-aia raspund asa greu. Mi-am mai luat o ora, si da, exista sali de net in Bucuresti. :-)

 

   Si topicul meu se numeste "mesaj important de la fosta Tina Diamond ca sa captiveze atentia, nu din alt motiv, Si ar fi super dragut daca ati participa la el cat mai multi.

 

 

   Pentru Laury si ceilalti cautatori de intriga: Sifilisul este o boala care poate fi detectata prin una dintre doua analize, care se numesc RPR si VDRL, si care se trateaza cu: doua injectii de moldamin, sau o luna de antibiotic luat oral, sau o saptamana de C-fort intravenos. Asta ca sa va linistiti, si banuiesc ca va dati seama ca daca am circulat in acest domeniu era inevitabil ca eu sa nu stiu aceste detalii. Trist este ca nu le stiati voi, si imi pare rau pentru asta, dar uite, acum le stiti :-) ! Si irelevant daca eu am avut sau nu sifilis.

Link spre comentariu

Hey Guys!

Nu și-a dat nimeni seama!? Ce ciudat...! Guys, Tina s-a pocăit și a adus-o pe Ioana sa ne pocăiască și pe noi.

...

De aceea în mod repetat intreb:

Știi cu adevărat ce vrei tu? Sau de fapt faci ce vor ceilalți să faci? De aici provine nefericirea. Întrebarea este valabila pentru ambele tabere.

Aveți grijă ce va fixați în minte pentru că vi se va îndeplini.

Nb

 

   Mare adevar. Suliniez. :-)

Link spre comentariu

Bun. Hai ca si-a facut efectul cafeaua, si vreau sa mai scriu un post. 

    Care este ideea. 

    Ideea este urmatoarea: 

   

    Poti mai mult! :-)

 

   Imi ziceau mie unii... retrage-te cat inca mai poti! Si radeam...ziceam ca suna ca o gluma. Nu a fost o gluma, practic m-a afectat atat de tare incat nici cand am vrut sa revin in bransa nu am mai putut, sau treaba mea de ce n-am putut dar chiar voiam sa ma intalnesc cu un cuplu atunci, si desi depaseste demnitatea mea faptul ca recunosc acest lucru (ca am vrut), va spun ca ar fi bine, ca sa nu zic ca ar trebui, caci doar tu (sper ca) stii ce este mai bine sau mai putin bine pentru tine, SA aveti grija la alegerile pe care le faceti pentru ca te afecteaza in viata enorm... alegerile. Gandeste-te ca poate vrei sa te mariti si sa o faci cu sufletul curat... Gaseste-ti taria pentru ca poti! Eu stiu ca poti. sa treci peste toate, sa te vezi varianta de dinainte sa intrii in acest domeniu, dar evoluata, sa iti iubesti si respecti si sa iti vezi toate laturile frumoase, cat mai frumoase si neatinse de rau, de damage, de urat, de diform, POTI fi zana, poti fi un intreg sclipitor, POTI fii ce iti doreai candva cand tu visai la ceva foarte frumos, sau la cea mai buna varianta a ta, sau la un viitor de un anume fel la care POTI ajunge chiar daca greu, sau pe o cale care nu seamana cu nicio alta. POTI trai ce vrei tu sa traiesti, si sa ramai in siguranta, POTI sa iti pui in valoare cea mai frumoasa calitate a ta, POTI transforma defectele tale in calitati si calitatile in atuuri. POTI straluci. Poti fi cine vrei tu sa fii, poti arata ce vrei tu sa arati, dar fii FERICITA. Fii un bine. Arata TU celorlalti ca se poate, FA TU un bine.

 

         Hai sa fim fericiti.

         Hai sa fim bine.

         Hai sa fim demni ca... suntem atat de frumosi. Suntem romani. Suntem oameni. Suntem catre bine... Vad asta! Vezi tu!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $
  • Telefon: 0707070707
  • Oras:$ U $

Bun. Hai ca si-a facut efectul cafeaua, si vreau sa mai scriu un post.

Care este ideea.

Ideea este urmatoarea:

 

Poti mai mult! :-)

 

Imi ziceau mie unii... retrage-te cat inca mai poti! Si radeam...ziceam ca suna ca o gluma. Nu a fost o gluma, practic m-a afectat atat de tare incat nici cand am vrut sa revin in bransa nu am mai putut, sau treaba mea de ce n-am putut dar chiar voiam sa ma intalnesc cu un cuplu atunci, si desi depaseste demnitatea mea faptul ca recunosc acest lucru (ca am vrut), va spun ca ar fi bine, ca sa nu zic ca ar trebui, caci doar tu (sper ca) stii ce este mai bine sau mai putin bine pentru tine, SA aveti grija la alegerile pe care le faceti pentru ca te afecteaza in viata enorm... alegerile. Gandeste-te ca poate vrei sa te mariti si sa o faci cu sufletul curat... Gaseste-ti taria pentru ca poti! Eu stiu ca poti. sa treci peste toate, sa te vezi varianta de dinainte sa intrii in acest domeniu, dar evoluata, sa iti iubesti si respecti si sa iti vezi toate laturile frumoase, cat mai frumoase si neatinse de rau, de damage, de urat, de diform, POTI fi zana, poti fi un intreg sclipitor, POTI fii ce iti doreai candva cand tu visai la ceva foarte frumos, sau la cea mai buna varianta a ta, sau la un viitor de un anume fel la care POTI ajunge chiar daca greu, sau pe o cale care nu seamana cu nicio alta. POTI trai ce vrei tu sa traiesti, si sa ramai in siguranta, POTI sa iti pui in valoare cea mai frumoasa calitate a ta, POTI transforma defectele tale in calitati si calitatile in atuuri. POTI straluci. Poti fi cine vrei tu sa fii, poti arata ce vrei tu sa arati, dar fii FERICITA. Fii un bine. Arata TU celorlalti ca se poate, FA TU un bine.

 

Hai sa fim fericiti.

Hai sa fim bine.

Hai sa fim demni ca... suntem atat de frumosi. Suntem romani. Suntem oameni. Suntem catre bine... Vad asta! Vezi tu!

Te plictisesti, asa-i?!.....ca "civila" zic😂

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator nimfomanul6969
Reputație: 0

Bun. Hai ca si-a facut efectul cafeaua, si vreau sa mai scriu un post. 

    Care este ideea. 

    Ideea este urmatoarea: 

   

    Poti mai mult! :-)

 

   Imi ziceau mie unii... retrage-te cat inca mai poti! Si radeam...ziceam ca suna ca o gluma. Nu a fost o gluma, practic m-a afectat atat de tare incat nici cand am vrut sa revin in bransa nu am mai putut, sau treaba mea de ce n-am putut dar chiar voiam sa ma intalnesc cu un cuplu atunci, si desi depaseste demnitatea mea faptul ca recunosc acest lucru (ca am vrut), va spun ca ar fi bine, ca sa nu zic ca ar trebui, caci doar tu (sper ca) stii ce este mai bine sau mai putin bine pentru tine, SA aveti grija la alegerile pe care le faceti pentru ca te afecteaza in viata enorm... alegerile. Gandeste-te ca poate vrei sa te mariti si sa o faci cu sufletul curat... Gaseste-ti taria pentru ca poti! Eu stiu ca poti. sa treci peste toate, sa te vezi varianta de dinainte sa intrii in acest domeniu, dar evoluata, sa iti iubesti si respecti si sa iti vezi toate laturile frumoase, cat mai frumoase si neatinse de rau, de damage, de urat, de diform, POTI fi zana, poti fi un intreg sclipitor, POTI fii ce iti doreai candva cand tu visai la ceva foarte frumos, sau la cea mai buna varianta a ta, sau la un viitor de un anume fel la care POTI ajunge chiar daca greu, sau pe o cale care nu seamana cu nicio alta. POTI trai ce vrei tu sa traiesti, si sa ramai in siguranta, POTI sa iti pui in valoare cea mai frumoasa calitate a ta, POTI transforma defectele tale in calitati si calitatile in atuuri. POTI straluci. Poti fi cine vrei tu sa fii, poti arata ce vrei tu sa arati, dar fii FERICITA. Fii un bine. Arata TU celorlalti ca se poate, FA TU un bine.

 

         Hai sa fim fericiti.

         Hai sa fim bine.

         Hai sa fim demni ca... suntem atat de frumosi. Suntem romani. Suntem oameni. Suntem catre bine... Vad asta! Vezi tu!

Hai sa lamurim lucrurile. Ca ai fost escorta e ok. Ce motive ai avut sa te apuci de meseria asta te privesc personal. Ca ai facut avere sau nu, nu e treaba altora ci strict a ta. Ca te-ai retras  bravo tie daca ai avut puterea asta. Ca ai descoperit fericirea, implinirea si acum esti Zen e un lucru bun si nu poate decat sa ma bucure. Cu alte cuvinte toate acestea au fost propriile tale alegeri si optiuni in viata si nu cred ca ai avut sfatuitori sau sfatuitoare care sa iti indrume pasii, asa cum incerci sa faci tu acum pe acest topic pentru alte colege. Daca tu ai putut o sa poata si ele, sunt sigur de asta, atunci cand vor considera ca e cazul. Decat sa te erijezi in maica Teresa, mai bine bucura-te de viata ta implinita si lasa pe fiecare sa ia propriile decizii in viata. Am inteles oarecum prima postare (poate ti s-a facut un pic dor de vechea viata, sau nu) dar deja prea vrei sa salvezi cu forta ceea ce consideri tu ca ar fi suflete pierdute. O viata frumoasa!

Link spre comentariu
  • Oras:Everest
  • Oras:Everest

Nu știu cine e @ioana91 aka Tina Diamond, ce a făcut și ce o să mai facă în viață...dar spune lucruri adevărate...a fi escortă nu e vreo fericire... că se ajunge în situația asta din dramă, tragedie sau pur și simplu asumat pt a face bani și a avea independență...tot nu poate să zică cineva că e o plăcere să te fuți la finalizare sau la oră cu nu știu câți inși pe zi.

Nu înțeleg virulența unora care o înjură sau o ironizează...ce zice rău ? De ce să apere cineva "meseria" de escortă ? Văd că se exprimă coerent, articulat și logic.

Mulți oameni negativi, care le disprețuiesc pe fete...de ce ? Iau eu ele clienții cu japca ? cer ele clienților fantezii care mai de care mai ciudate ? Păi abundă topicele de : "anal nu faci ?", da' cim, da' cob, da' aia, da' ailaltă ?

Nici măcar nu e sigur că @ioana91 e Tina...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Off topic, dar fata are o gramatica si o sintaxa aproape impecabile.

Extrem de rar fenomen in zilele noastre.

Nu este Tina sigur! E vreo plictisita de viata dar dupa cum scrie este clar alta persoana.

Link spre comentariu
  • Oras:Palas
  • Oras:Palas

Curvia e ca HIV, fara vaccin, fara tratament si in final letala. La unele se vede precum SIDA dar la majoritatea e ascunsa si asteapta doar sa atace. Un perete poate si tencuit, varuit si impopotonat cu tablouri dar putregaiul din strafund ramane pana cand peretele e daramat.

  • Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Where do you want to be ?
  • Oras:Where do you want to be ?

Vai de plm :)

Aici ii dau dreptate Izabelei.

Stiu escorte care si-au băgat p**a in ea de pandemie pentru ca ma-sa era grav bolnava (la una din ele) iar la a doua fiul era grav bolnav și ii trimitea bani.

Nimeni, dar nimeni ( si aici sunt câteva escorte care fac mulți bani din alte afaceri sau fraierindu-i pe aia cu mulți bani) nu o face aici din placere ci doar pentru bani.Sincer ... Daca esti o escorta bună faci ceva, bani pe care, plm, nici dacă ești angajat intr-o multinațională nu ii faci. Cateva mii de euro pe luna.

Deci ... daca nu ar mai fi factorul 'money' ar dispărea de pe nimfomane, unde tariful este afișat și s-ar duce în plm pe alte site-uri de dating .

Aaaa, pui mana pe unul cu bani, sunt de acord sa te retragi. Insa, intrebare, cat rezista ala cu tine sau tu cu el ?

O escorta de la top, super femeie, măritată si cu copil ... a aflat băiețașul ce a fost fata înainte și a clacat :) mulți se dau cocosi ca accepta trecutul insa, plm, discutiile degenerează întotdeauna. So, sanse 0% sa ramai pe viata cu un băiat finut.

Ori o sugi pana nu mai poți , ori continui cu un business și vezi cum plm il cresti ori pe salariu .

Alta varianta nu vad.Eu :)

Succes !

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Oras:Everest
  • Oras:Everest

Curvia e ca HIV, fara vaccin, fara tratament si in final letala. La unele se vede precum SIDA dar la majoritatea e ascunsa si asteapta doar sa atace. Un perete poate si tencuit, varuit si impopotonat cu tablouri dar putregaiul din strafund ramane pana cand peretele e daramat.

Curvia, bănuiesc că nu te referi la cea pe bani, e doar la femei ? Nu e și la noi, la bărbați ? Comparația cu peretele cre'că se aplică ambelor sexe, nu ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...