Sari la conținut

sexi si dulce-0763812046


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

 

Vazut anuntul:blonda 20ani 56kg 1,60 ofer companie domnilor generosi doar la domiciliu meu .nu raspund la NUMAR ASCUNS, BIP,SAU SMS

Sunat la nr din titlu raspude o vice placuta,imi spune preturile:100/fin ,200/ora,300 sex total/ora aici fiind inclus tot anal etc...mia indicat locatia fiind undeva pe torontal peste drum de Romstal,Mercedes,..ii spun ca ajung in 30 min,am ajus sun din nou imi indica blocul,interfon,urc,ajungand in fata usi imi deschide usa o fata blonda cei drept putin plinunta mai bine,clar nu sunt pozele ei din cate am vazut are mai multe anunturi cu diverse seturi de poze,la care ea spune ca sunt reale,..primul instinc a fost sa plec dar zic hai ca o o sa raman,am ales cea mai ieftina variant,o finalizare,mai ieftin era daca plecam si bine era.

Cer sa merg la baie ,imi arata unde e am ramas un pic blocat de mizeria care era in cabina de dus,ea imi spune spalo repede la ghiuveta si hai sa trecem la treaba ca trece timpul,ceea ce mi-a dat de intels ca sta cu ochii pe ceas ,lucru comfirmat pe urma ,in timpul actiuni imi spune ar fi bine sa te grabesti ca mai ai 10 min,penibil.

Ajuns in camera a inceput un oral fara protex ,nu fosrte bun mai mult cu mana,dupa 5 minute imi pune repede protexu si se urca pe mine, sincer la ce atitudine a avut nici chef nu aveam instantaneu a murit,ii zic hai sa dam jos protexu si faci doar oral,la care imi spune nu se poate ai ales variant cu 100/fin si nu include finalizare orala,fata practica niste tarife forte tari 100/fin cu fin in prezervativ,vrei finalizare orala mai pui 50 lei,mai vrei ceva mai pui 50 si tot asa pana ajunge la 300 lei/fin.PENIBIL

Cand am sunat am intrebat daca saruta mi-a zis ca daca,sincer si daca ar fi vrut nu as fi facut cu toate ca nu are dantura naspa dar atitudinea e de toata jena.

Pana la urma ma-m ales cu o laba facuta cu prezervativ,la care fata spune ,,VEZI NU AI PLECAT DE LA MINE NETERMINAT"la care am bufnit in rasete dar nici multumit nu sunt,imbracat rapid si plecat cat de repede .

Din puctul meu de vedere nu cred ca sunt e de evitat cu toate ca ea la sfarsit imi spune ca ,oricum ea are client ei,sper sa ramana cu ei ,...nu stiu ce fel de clineti are dar la servicile oferita si atitudinea ei lasa de dorit.

In cea ce priveste notele ma abtin ,poze false,mizerie ,recenzia spune tot.,..din cate am vazut cu aceeasi locatie mai e o fata Carina torontalului la sectiunea de evitat nu stiu daca este una si aceeasi.au nunere de tel diferite poate e tot ea dar a schimbat numarul.

Eu am postat experinta mea aici poate altora le plac astfel de femei GFE - 0,de fapt cam asa e din toate puctele de vedere.

Eu zic ca este de EVITAT!!!

 

Pozele false ale donitei din anunturile care le are:

 

Alt anunt:

DULCE SI SENZUALA 0763812046,0784087102

BLONDA DULCE SI SENZUALA.1.60 55 KG 20 ANI. OFER MOMENTE UNICE DE NEUITAT DOMNILOR GENEROSI.DISCRETIE TOTALA, doar la locul meu ,nu raspund la numar ascuns sau sms.

 

 

Spor!!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...