Sari la conținut

bruneta noua pe centura vis-a-vis de drumetu


manu777

Postări Recomandate

  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Vineri dupa-amiaza avand treaba prin zona am observat o fatuca, cu par lung negru carliontat si ten alb, care statea vis-a-vis de restaurantul drumetu la treaba. Opresc masina si o urc dupa ce in prealabil pe geamul deschis mi-a comunicat ca face oral si normal, ambele protejate, la pretul de 50RON. Intorc si ne ducem pe centura spre Bascov si bag sub podul de la autostrada pt desfasurarea actiuni. Aici fata ma mangaie un pic pe p...a pana ajunge la dimensiune dupa care pune prezervativul si incepoe un oral bun, dupa care isi ridica fusta lasa strampii si chilotei in jos si incep sa o penetrez pe la spate afara din masina, terminand in aceasta pozitie in prezervativ. Ce am remarcat la ea erau sani mari marimea 3, ca care m-am si jucat un pic. Din discutiile avute cu ea am inteles ca merge si pe camera la pretul de 150 Ron+ camera.

Note:

oral-9, avea o tehnica incantatoare, daca-l facea neprotejat ii dadeam 10

normal-7, atat ii pot oferi

anal nu face

GFE- 8 este vorbareata si are lipici, pe mine m-a atras

Din cate am inteles este din bv, are un copil ,23 de ani si nu poate practica acol aceasta meserie. Era curata fara mirosuri suspecte, cat mi-a facut oral am imblat cu degetele pe la pasa si nu mi-a ramas niciun miros suspect.

Bafta

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

am gasit-o azi pe la 12.0o, dupa ce treci raul Doamnei si te duci spre stefanesti pe partea stanga, unde era fostul IDMS, am vb cu ea si mi-a dat nr de telefon. O cheama Ana si a zis ca pe centura a avut ceva probleme cu alte fete si s-a mutat aici

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...