Sari la conținut

0730539670 bruneta voluptoasa / zona tineretului


Postări Recomandate

  • Oras:Somewhere in the universe
  • Oras:Somewhere in the universe
48 minutes ago, monikaa said:

Hello guys 🥰

Am revenit si ma puteti contacta pana la 20:00. 
Pupici, duminica linistita 🥰😘

Bune ai revenit. Ai rezolvat problemele? Totul ok? 

Link spre comentariu
Vizitator monikaa
Reputație: 0
Acum 14 ore, dogeatkitkat a spus:

Bune ai revenit. Ai rezolvat problemele? Totul ok? 

Da, este totul ok 🙂🙂

multumesc 😘🤗

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
La 16.03.2021 la 12:28, jk2020 a spus:

Survivor, Episodul 1 - Revanșa (Porn) Starurilor: Sânii Războinici vs Juniorul Faimos 

 

Preambul: Gheorghe Hagi spunea cândva: „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă!”. Eu zic așa: Chiar dacă Monika poartă sutien sau nu, sânii ei sunt războinici! 

 

  Fix acum două luni, dacă țineți minte, urma să mă întâlnesc cu Monika, in locația de pe str Câmpineanu! Din păcate, un biet sms de confirmare din partea mea pe care nu l-a primit (din cauza unor probleme de la telefonul ei), mi-a ruinat toate planurile din seara respectivă (mai ales că ningea si era un frig semnificativ). Zic: OK, să nu tragem concluzii pripite, cum că Moni ar fi tepară, neserioasă, etc! Poate chiar a existat o problemă cu trimiterea sms-ului de confirmare! Buuuun, las’ că găsim noi o variantă de revanșă!

 Si iată că a venit ziua revanșei (porn)starurilor! Cu Monika vorbisem cu o seară înainte pentru a stabili detaliile întâlnirii, astfel că planetele s-au aliniat si ceea ce a urmat, chiar a fost de neuitat!  

 M-a întâmpinat in costumația din ultima poză si, după primul click, începe emisiunea noastră Survivor, adică sânii războinici deschid scorul: 1-0 (juniorul faimos dă primele semne de agitație). In plus de asta, suporterul no.1, cățelul neastâmpărat a vociferat: Alooooo, ce e cu pupăceala asta ?! Vreți sa fiu gelos ? Vreau si eu să fiu răsfățat!

 Am stat nitel de povesti, m-a servit cu un latte macchiatto incredibil (mulțumesc din suflet. Monika) si am făcut un dus de revigorare înainte de a intra in camera de acțiune. FK din plin, oral soft, mangaieri si... 2-0 ptr sânii războinici. Faimosul s-a întărit intre ei precum sabia lui Excalibur, așa că i-a pus teaca si, după o repriza fierbinte si senzuală de… stat cu botul la savarină… am trecut la NORMALitate!! Faimosul a redus din diferența si s-a făcut 2-1 ptr sânii războinici!! De fapt, după analiza VAR, s-a făcut 2-2 (that god damn orgasm, Mony)

 A urmat un dush de revigorare, câteva minute de stat la povesti si revenirea in camera de acțiune! Aici, 3-1 pentru sânii războinici… Faimosul a declarat forfait si n-a mai avut putere să se trezească! No problem, we will see next time in the bed, with great new experiences (you know better what I mean!). Am mai schimbat cateva vorbe si apoi am zbughit-o la serviciu - noroc ca n-am simtit absolut deloc presiunea timpului care oricum a trecut fff rapid! Multumesc Mony!

 

Note:

GFE: 9,5 foarte ridicat (atitudine foarte simpatică, amabilă, jovială, lipicioasă, atentă cu clientul, știe să se facă plăcută // zâmbitoare, nu te grăbește in timpul acțiunii, ii place să fie caterincoasă)

FK: 10 oferă și îl întreține pe toata durata răscoalei de la (Boob)âlna (igiena orală exemplară)

Locația: 9 (sos. Mihai Bravu, ușor de găsit)

Modalitate contact: Nr. din topic [0730539670]

Aspect fizic: 9 (înălțimea cam pe la 1,70+, sâni

Oral Neprotejat: 8,5  (umed, cu încercări reușite de deep, câteva artificii tehnice, fără atenție asupra zonelor adiacente – Moni, scuze că depunctez acest aspect!)

Normal Protejat: 8,5 (n-am reușit să experimentăm decât 1-2 poziții fiindcă juniorul faimos n-a rezistat prea mult si a solicitat finalizarea pe sânii războinici)  

 

Igiena: 10 (exemplară)

 

Cadoul: 300 lei/h

 

Concluzii: Monika este o fată serioasă, așa cum spuneați si voi in recenziile precedente, si sper să nu mai întâmpine probleme cu telefonul atunci când este contactată! E mare păcat să nu vizitezi des o asemenea domnișoară războinică in pat

Citesc unele postări si nu-mi vine să cred ce ușor criticăm / jignim in stânga si in dreapta. Ba că e bondoacă, ba că e prea grasă, ba că nu știu ce! Nicidecum! Chiar dacă o fi luat in greutate si s-o mai fi împlinit puțin, deja se exagerează foarte mult cu răutățile! Atâta timp cât Moni știe să fie om si să te respecte, fii si tu la fel de respectuos si de bun simt!

 

 

Baftă si ciocane tari!!

tu intr-o ora ai avut 3 fin ?

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator monikaa
Reputație: 0

Asa pare din ce a scris ... dar de fapt a avut doar o finalizare .. dupa cum a zis si la sfarsit “nu s a mai trezit” .. 

eu am avut doua orgasme :)) 🙈

Link spre comentariu
  • Oras:Green Field
  • Oras:Green Field
On 7/31/2021 at 8:07 AM, monikaa said:

Asa pare din ce a scris ... dar de fapt a avut doar o finalizare .. dupa cum a zis si la sfarsit “nu s a mai trezit” .. 

eu am avut doua orgasme :)) 🙈

 

Finalizarea a fost una singura si intensa (glorioasa, cum s-ar spune!). Scorurile respective au insemnat, inclusiv, pregatirea lui Junior pentru golul de onoare! 😂😜😛😂😜 

N-am ajuns niciodata la 3 fin intr-o ora si nici n-as incerca o asemenea experienta! Daca Mony a avut 2 orgasme inseamna ca a functionat treaba cu click-ul! In rest, nothing else matters, that big fucking tits! 😂😜😂

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm
Reputație: 0

Draga Monica, cand iti intra un strain pe usa si il vezi ca 'saliveaza' dupa tine ... 😀, cu ce il impresionezi tu ? 3 chestii 😎

Link spre comentariu
Vizitator quiet_storm
Reputație: 0
Acum 7 minute, dogeatkitkat a spus:

Foaie verde puisor, 

Zice vorba din popor, 

Vin la fata in pridvor, 

Sa-ti dau gura, sanisor

Si un pic de pasarica

Are fata-n oferțică

 

Total 3 😬

Ce tare ! Ea o zice la fel ? 😀

Gurite, sanisori si pasarici au toate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...