Membru Premium monikaa 140 Posted Tuesday at 01:36 PM Membru Premium Share Posted Tuesday at 01:36 PM Hello guys ! 🥰 Sunt in Bucuresti pana pe 27.01, dupa care voi avea o pauza de cateva zile. Program : 11:00-23:00 Locatie : zona Piata Universitatii / sector 1 ; Str Ion Campineanu 25 Cadou : 200 ron/finalizare 300 ron/ora Service : preludiu intens; sex normal, oral, între sâni ; masaj; 69; french kissing; sărutări pe corp. 🔞 oral neprotejat 🔞 🔞 diverse jucării 🔞 1 Quote Link to post
savui 24 Posted Tuesday at 03:38 PM Share Posted Tuesday at 03:38 PM Ce suflet mare si generos ai 🥰 1 Quote Link to post
Membru Premium monikaa 140 Posted Tuesday at 03:50 PM Membru Premium Share Posted Tuesday at 03:50 PM Acum 12 minute, savui a spus: Ce suflet mare si generos ai 🥰 Da, da 🤣🤗 Quote Link to post
savui 24 Posted Tuesday at 05:30 PM Share Posted Tuesday at 05:30 PM 1 hour ago, monikaa said: Da, da 🤣🤗 Si sufletul asta mare are nevoie de multa joaca 😈😈 1 Quote Link to post
Membru Premium monikaa 140 Posted Tuesday at 05:44 PM Membru Premium Share Posted Tuesday at 05:44 PM Acum 14 minute, savui a spus: Si sufletul asta mare are nevoie de multa joaca 😈😈 Cu siguranta 😈 Quote Link to post
mathis27 953 Posted yesterday at 09:10 AM Share Posted yesterday at 09:10 AM La 06.01.2021 la 22:01, monikaa a spus: Aaaaaaaa ... și să mai zic ceva înainte sa uit ... 🤣🤣 va rog... nu mai cereti confirmari video sau poze cu “piersicuța” mea. 🤣 pentru curioși : am un piercing, mai sus un pic (nu în clitoris), am labiile mari și ... e gustoasă ! 🙈🙈 app ... imi place-n Romania ... ai nostri compatrioți se descurcă de minune la oral .. am avut niște orgasme fantastice. ( să tot fie ) 😂😂 gata, va las. Pupici 🥰 Gata ca ne lasă gura apa! 😘😘😘 1 Quote Link to post
Membru Premium monikaa 140 Posted 9 hours ago Membru Premium Share Posted 9 hours ago Sunt aici pana pe 27.01. va rog sa va programati din timp 🤗😘 2 Quote Link to post
mariovv 217 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Buna Minukaa, ti-am citit topicul si esti o fata deosebita. M-am gandit sa te intreb daca nu ti-ar placea sa faci o vizita si prin alte orase. De pilda te invit la Craiova, poate ar fi interesant sa ne bucuram si noi de o frumusete asa deosebita. Te pup dulce.😚 1 Quote Link to post
Membru Premium monikaa 140 Posted 7 hours ago Membru Premium Share Posted 7 hours ago Acum 39 minute, mariovv a spus: Buna Minukaa, ti-am citit topicul si esti o fata deosebita. M-am gandit sa te intreb daca nu ti-ar placea sa faci o vizita si prin alte orase. De pilda te invit la Craiova, poate ar fi interesant sa ne bucuram si noi de o frumusete asa deosebita. Te pup dulce.😚 Buna. Multumesc Am in minte sa merg si n alte orase dar Craiova inca nu este pe lista 😊 o sa anunt daca ma hotarasc sa va vizitez. Pupici Quote Link to post
Recommended Posts