Sari la conținut

0756624606


Postări Recomandate

Vizitator wot
Reputație: 0

Se pare că bulangiii ăștia de pe forum așteaptă să mergi dumneata și să povestești. Ce oameni... Eu aș merge dar nu pot riscă 200 de lei. Îți trimit un cont de Revolut dacă mă poți sponsoriza.

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

E țeapa, eu pe Panduri langa acel cabinet nu am gasit niciodată ce era in poze+ca tu fuți in garsonieră si fishul e pitit in baie sau in garsoniera din față, de fapt mint o singura data am găsit-o pe una Andreea grasuta care a mai activat ea prin Sv in rest fake, cand aud de Panduri 10 si garsonierele din spatele Rds de langa Gerald fug ca dracu de tamâie😂😂😂😃😃

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

E țeapa, eu pe Panduri langa acel cabinet nu am gasit niciodată ce era in poze+ca tu fuți in garsonieră si fishul e pitit in baie sau in garsoniera din față, de fapt mint o singura data am găsit-o pe una Andreea grasuta care a mai activat ea prin Sv in rest fake, cand aud de Panduri 10 si garsonierele din spatele Rds de langa Gerald fug ca dracu de tamâie

 

Intr-adevar, e rau famata respectiva zona, insa de Andreea pot spune numai de bine, sociabila si frumusica, iar pe tocuri era formidabila, un 8 cinstit! 

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Care Andreea?

Nu a mai trecut de mult timp prin Focsani, era i tipa bbw daca țineți minte se plângea aici pe forum de unul care ii furase unul dintre vibratoare.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...