Sari la conținut

Rebeka - Tomis Nord 0733864761


Postări Recomandate


  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Salutareee...

 

Printre veteranii în ale pizdei , cei care își aduc aminte , acum vreo 3-4 ani între Penny și Universitate ieșea o tipă șatenă , cu tenul alb, cu niște buze extrem de senzuale, pe timpul ăla cred că era **spam editat**ă, foarte frumoasă la față, genul slim cu țîțe mici, zîmbăreață , 1,58 înălțime vreo 48 kg.

 

Am găsit-o pe Telegraf într-un cuib de vreo 4-5 fete :

 

BLONDA micuta de statura, fund bombat, buna la pat. 0733864.761 - mă rog... nu stiu cum se aduce link-ul direct. Nu are poze.

 

Rebeka este genul "Ana - nebunika" dar cu o altă atitudine, Zîmbitoare, Cu un GFK destul de dezvoltat, vorbește exact căt trebuie, fără să bată cîmpii și foarte frumoasă.

 

Am sunat, o colegă de-a ei m-a direcționat în zona Tomis nord, un bloc cu 4 etaje, la parter. Am ajuns, am sunat la ușă, mi-a răspuns o altă tipă , totuși am văzut-o pe Rebeka și am rămas la ea. Un apartament cu trei camere, confort scăzut, o căldură infernală, nu puteai respira cu vreo 4-5 colege adunate în sufragerie. Am rămas acolo cu ea, celelalte au plecat în bucătărie, nu stiu cum au încăput acolo. La un moment dat în timp ce mă dezbrăcam , o altă colegă de-a ei a ieșit dintr-o altă cameră cu un client, m-au rugat să mă întorc cu spatele pînă trecea respectivul, după care ne-am dus în locul lor. CUMPLIT. Baia n-am vizitat-o, făcusem acasă ... foarte inspirat... Am convenit un o+n i-am lăsat 100 lei, pe care i-a luat și i-a dus imediat matroanei. S-a întors și ne-am apucat de treabă. S-a pus pe un oral într-o poziție care-mi permitea să mă joc cu păsă , dealtfel foarte frumos epilată strîmtă,  mică....  mi-a fost teamă să o gust - nu fusese la duș , cu toate astea nu am sesizat mirosuri. Oralul nu a fost cine știe ce, făcut pînă la jumate, totuși încet și cu grijă, fără atenții la anexe, însă am avut posibilitatea să o explorez. Am sesizat o piele fină, frumoasă, un fund ferm, după care am trecut la normal, întîi ea deasupra, fără să se miște într-un anumit fel, totuși am beneficiat de o priveliște plăcută, un peisaj frumos, cu niște sîni mici, și un chip frumos, puțin machiată, chiar îi stătea bine. După care am trecut în umeri- craci, o poziție în care o cam durea avînd o păsă destul de strîmtă, Foarte excitat în 10 min. mi-am dat drumul. Toată acțiunea nu știu dacă a durat 30 de min. dar mi-a plăcut și a făcut toți banii.

 

Notele de la examen :

 

Locație : 5 (cumplit după cum am mai spus. Foarte cald și neaerisit.  Cred că peștii ar trebui să investească totuși într-un spațiu mai mare , măcar decomandat . N-ai cum să faci duș acolo)

 

Fata :

 

Față : 10 - foarte frumoasă

Corp : 9 - slim, tîte mici, fund ferm

Piele : 10 - curată, fină, îngrijită totuți

Păsă : 10 - micuță , fără labii, frumos epilată

Buze : 10 - Superbe

 

Curațenie : 9 - totuși nu a făcut duș înnainte - deși nu erau mirosuri.

Oral : 7 - fără să fie ceva deosebit

Normal : 8 - fără prea multă implicare însă e lipicioasă, te strînge în brațe - e plăcut.

GFK : 8 - pentru vîrsta ei.

Halat : 100 lei n+o aprox. 30 min. acțiunea.

 

De revenit : Doar pentru cei care caută ceva fraged .

 

Pe curănd....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...