Sari la conținut

Cosmina poze 100% reale 0733591397


Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nimeni, nu stie nimic de domnisoara? 😑😑

Avand in vedere ca sunt fan al domnisoarelor mai fragede, peste 18 ani binenteles, sau celor care arata asa am decis sa sparg gheata sa ma programez la 12:45 😑 😑sper sa fie cu noroc, sa nu am surprize.   Revin cu info..

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare,

In urma vizitei avuta la domnisoara Cosmina voi face o scurta recenzie, nu prea ma pricep la termeni, asa voi povesti scurt si la obiect:

Ajuns la locatie aproape de Iulius Mall, intrarea Doinei (este strada ce face la dreapta intre Marasti si Iulius, m-a asteptat o domnisoara frumoasa , chiar frumoasa, slim, cu foarte mult bun simt si culmea pozele ii apartin. Are si ceva tatuaje, dragute ( pentru amatorii de tatuaje). Ajuns in dormitor am optat pentru 1 ora, am fost rasfatat intai cu un preludiu ca si cel din adolesxenta urmat de un oral demential, fara prezervativ si cu finalizare orala (contra unei sume modice de 50 ron). In pauza competitionala am fost servit cu un pahar cu apa, purtat cateva discutii si fumat o tigara, dupa care am trecut din nou la fapte. Revenit in dormitor, schimbat diverse pozitii, normal protejat binenteles,  domnisoara chiar are imaginatie si se vede ca ii place, stie meserie si se implica. Domnisoara are 25 de primaveri dar pare o pustoaica de 19-20 ani.

Timpul petrecut 55min

Locatia 9, este putina problema cu locurile de parcare dar este ok

Prestatie: ON 10 , NP 10...recomand cu incredere si sigur voi reveni. Din ce am inteles ramane printre noi in jur de o sapt sau 2.

Halatul 350 ron + 50 finalizare orala

P.s. nu am prea mare experienta in recenzii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...