Sari la conținut

Ella-0751531746


Postări Recomandate

Bună dragilor❣️ Numele meu Ella, azi am ajuns în oraș 🤗 Vă aștept cu drag pentru a petrece momente de plăcere împreuna ❤️
Servicii/Tarife:

🔴Finalizare- 150(Oral/Normal) 

🔴O oră- 250( 2 finalizări)

🔴Anal- 50 Extra

🔴Oral neprotejat în funcție de igienă, normal/anal doar protejat, diferite poziții ,69. Finalizare facială, corporală, orală. 
Săruturi(Fk) doar dacă igiena corespunde.

🔴Locație : Str. Brândușei(Zona Torontalului) Nr. 12 

Topic Oradea:

https://nimfomane.com/forum/topic/159111-alle-ella-0751531746/

Topic Arad:

https://nimfomane.com/forum/topic/167864-alleella-0751531746/

Anunț Publi:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ella-poze-reale/5i27f81ie1h77206ef6813245g01748g.html
 

Vă aștept cu drag❤️

  • Like 1
Link spre comentariu

Am trecut ieri pe la Ella, e fata din poze, tinerică, inaltă, frumoasă la faţă, pielea fină, sâni frumoşi, puţin timidă la inceput.

După duş am început cu mici mângâieri, dupa care un oral umed, mai spre soft, 69, si montat guma.

La LOT se descurcă bine, e strâmtă, e naturală, îi place, la un moment dat era roşie in obraji, se întinde pe tine, te pupă.

La căpriță arată incredibil, fund micuț şi rotund, am vrut iniţial la finalizez cu CIM, dar n-am mai rezistat şi am finalizat in prezervativ.

Anal a refuzat frumos, a zis la inceput că nu crede că intră că e cam mare, deci aviz amatorilor.

Ca note, ON 8, NP 9, GFE 9, locatie 8, dtd 35 min programarea prin wapp, cadoul 150 la plecare.

A zis ca stă până miercuri cel puțin.

Ce mi s-a părut nostim, când ma imbracam, am vazut ca se uita la Scooby Doo 😜 A zis că îi plac desenele 😜

Mersi Ella, sper să ne mai vedem până pleci.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi

Vizitat pe Ella. 

Aveam poftă de ceva nou și Ella a fost singura cu care m-am înțeles scurt și concis în prinvita unei programări. În 15 min eram deja la ușa fetei, așa se face, bravo! Nu a trebuit să aștept ore bune să pot ajunge la ea... Sau chiar zile. 

Locația este pe Călan, la căsuțe. Cum știu prea bine zona aia am ajuns numai decât. Am găsit inclusiv loc de parcare pentru Trabant. Interiorul este micuț dar primitor, dotat cu tot ce este nevoie pentru astfel de activități. Nu e cazul să insist pe detalii care nu primează deci trec la lucruri importante. 

Desfășurarea activitățiilor - am făcut cunoștință (deși nu am reținut cum s-a prezentat... bănuiesc ca Ella, eu am o problemă cu numele fetelor) și am stat împreună la o țigară și o cola. Fiind o oră oarecum matinală, Ella era uMpicuț somnoroasă dar Dacă întreții tu conversația #participă activ la dialog. Era îmbrăcată într-un set de lenjerie din bikini și sutien (standard... Nu mai comentez aspectul ăsta!) de culoare roșie și niște sandale gri. Este înaltă, are probabil peste 1,70 cu toace în picioare. Niște picioare frumoase, lungi și subtirele... Au rolul de a scoate în evidenta fundul frumos al fetei, care este unul apetisant. Rotunjel și provocator de gânduri necurate. Este frumușică la chip! Are tenul alb în contrast cu părul ei lung și negru. Sprâncenele le are foarte bine bine conturate și îi scot în evidenta ochișorii ei căprui închiși... Ușurel spre negri. Buzele ei frez sunt destul de cărnoase chiar și fără ruj. Ella oricum nu era machiată, chiar mi-a plăcut mult să-i admir frumusețea ei naturală de dimineață. Cică atunci se poate vedea mai bine cât de frumoasă este o femeie... iar Ella chiar este frumoasă! 

După duș m-a așteptat goală'n pat. Apreciez totuși că nu era încălțată :) Am început cu giugiuleli, mângâieri și dezmierdari iar apoi am beneficiat de un oral foarte bun. Este lent și umed (deepthroat nu face) și este făcut cu simt de răspundere. Mi-au plăcut rotirile ei de cap, nu am mai avut de mult parte de tehnica asta și uitasem ce senzație mișto aduce! Apoi am făcut dragoste! Cu mine Ella a fost foarte pasională, parcă în contrast cu ce citisem eu despre ea. Mie așa-mi place!! A muncit doar ea (dacă tot sunt eu cel care plătește îmi permit luxul ăsta să lenevesc) și a fost tare bine! Singura poziție a fost Lot, unde Ella se mișcă foarte pasional... Ușurel și adânc, iegzact cum trebuie! Te strânge în Brațele ei subțirele și te sărută pe trup. Ba chiar ne-am și pupăcit uMpicuț... Are buzele dulci! Actul sexual nu a durat foarte mult (deși mi-aș fi dorit...) dar ce-i frumos nu durează o veșnicie. Am finalizat satisfăcut. Ce mi-a plăcut iarăși foarte mult a fost că Ella a mai stat puțintel chiar și după finalizare la pieptul meu. Simți că faci dragoste cu ea!

După duș era îmbrăcată într-un halat negru. M-a enervat uMpicuț! Arăta mult mai bine decât la'nceput. Chiar i-am și zis fetei treaba asta. Măi fetelor, arătați mult mai frumoase și mai sexi îmbrăcate în ceva decât în banalul set de bikini și sutien. Luați în considerare treaba asta! Am mai stat uMpicuț de vorbă la o țigară... Are un accent ardelenesc molcom plăcut auzului. Este o fată ușurel sfioasă și amabilă. Sau poate doar cu mine... Că eu sunt urât cu crengi și ultimul derbedeu! Posibil să fi intimidat fata! 

Mai stă până vineri. Este o alegere foarte bună pe care am făcut-o. Din partea mea Toate notele sunt de 10(zece!)+++, așa cum se obișnuiește în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Dacă am comis ceva greșeli (de orice fel) imi cer scuze. Am scris pe grabă și am și degetele înghețate. 

Baftă și numai bine (aproape) tuturor! 

  • Like 5
Link spre comentariu

Nu am multe de completat la ce a scris cozonac mai sus, o experiență foarte asemănătoare decât că eu am făcut programare cu vreo 2 ore înainte.

Și alte câteva diferențe: nu a luat-o toată in gură, dar cred că se califica drept deepthroat ce s-a întâmplat acolo, are piele foarte fina și catifelata și nu spun asta degeaba, actul in sine a durat puțin peste 20 de minute și nu m-a făcut sa mă simt grăbit nici o secunda. 

Np 10

Ap 10

On si cim la final 10

Mulțumesc încă odată și mă bucur că te-am cunoscut.

Amazing, acum abia aștept să mai trec prin Oradea sa o vizitez.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
La 19.04.2021 la 14:58, ellaalle a spus:

Bună dragilor🥰

Azi am revenit în Timișoara pentru câteva zile🤗

Tarife/servicii: sunt aceleași ⬆️
Locație: Zona ‘Calea Lipovei’

    Str. Aleea Martir Gheorghe Iosub Nr.4

Vă aștept cu drag🥰

Buna seara!

Imediat nu mai am cartele de pe care sa ti scriu si de pe care sa te apelez.😕 Am citit ca faci de tot felu', cum fac sa ma laud si eu ca te am cunoscut?

 

  • Haha 1
  • Trist 1

dag dal gas!

Link spre comentariu
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
2 hours ago, farafiltre said:

 

😕 Am citit ca faci de tot felu'

Greșit! 

Face doar lucruri bune 😜

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
  • Oras:Republica Timisoara
Acum 1 oră, Cozonac7 a spus:

Greșit! 

Face doar lucruri bune 😜

 

Acum 1 oră, povestitorul a spus:

Face , face , a trebuit sa merg pana la Oradea ca sa ma conving .🙃🙃...

Va cred pe cuvant!🙂

Pana mi FACE ea... ma "adresez" unei sindirele care mereu are timp de mine si mi vindeca sufletu😜

  • Mersi 1
  • Haha 1

dag dal gas!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...