Sari la conținut

Adina Studenta 0724743648/doar whatsapp


Postări Recomandate

  • Oras:Studenta
  • Oras:Studenta

Garantez ca sunt noua in Domeniu nu am mai lucrat pe nici un site

Sunt Adina, 20 de ani, sunt noua in Targoviste studenta .Nr meu de telefon este 0724743648 programari doar pe whatsap MOMENTAN NU RASPUND LA TELEFON 

Sunt genul de studenta naturala, buna rau, fund obraznic si imi plac sarutarile, vai mama, pentru cei care vor cu sarutari in exces... cred ca eu sunt pentru voi.

Ofer o experienta calda intr-un ambient placut.

Programul si dipobibilitatea mea din ziua in curs, se poate afla scriindu-mi pe whatsapp, mentionand clar si pana cand pot oferi un raspuns!

• sex normal protejat in diferite pozitii de restu vorbim la fata locului
• sex oral cu sau fara prezervativ, in functie de igiena si alegerea ta

• finalizare orala, faciala (pe buze,fata/ ochelari), corporala (pe sani), jocuri cu sperma;   50 lei extra

 pentru doritori de finalizare orala cu inchitire se mai plateste 50 lei extra
• jocuri cu sperma;
• French kiss (sarut frantuzesc, cu limba), sarutari pe corp;

• GirlFriend Experience (te pot trata precum o prietena/iubita);

• sex in 3

• 30 min - 100 lei - 1 fin

• 60 min(1 ora) - 200 lei - 1 sau 2 fin

• 120 min(2ore) - 350 lei - 2 sau 3 fin.

Pentru sex in 3 pretul pt 1 ora 400lei

Acestea fiind spuse, Va pup in pula

 

Încă nu am deslușit misterul pozelor pe care nu le pot atașa..🤣🤣

Semnat Adina 🤣😘

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Citat

 

Încercând sa aflu cât mai multe detalii despre preafrumoasa Studenta, îmi spune ca este Studenta in Targoviste bine inteles nu prea credeam dar mi-a confirmat pe telefonu ei .. O companie foarte plăcuta si o cursivitate a ideilor ce greu mi-a fost sa întâlnesc in acest domeniu. Foarte deschisă, zambareata, glumeața cu niște ochi foarte veseli ce te face sa te simți foarte confortabil intr-o discuție in compania ei. După finalizarea tutunului inițial m-am ridicat si hotărât fiind sa stau o ora am lăsat banii pe comoda si am trecut la dezbrăcat trăgând cu ochiul la făptura ce se dezbracă in celălalt colț, ochioasa , fatza frumoasa zambareata , vopsita negru , parul strans intr-o coada , manichiura  (aici dau + pentru ca majoritatea au uitat de aspectul asta) placuta si colaboreaza frumos in discutii avand chiar tendinta sa monopolizeze , deci vorbareata .

La corp arata bine ( mie personal imi place) cu toate ca are cateva kg in plus cu care se lupta mai destoinic decat cu clientul sa le dea jos. Un inceput de burtica , craci rotunzi , carnea tare , kilogramele dispuse frumos incat fata contureaza forma unei clepsidre sani frumosi la care orice interventie chirurgicala la moda ar fi inutila. Daca ar slabii 5 kg probabil foare multi ar zice ca arata sensational si subscriu la aspectul asta. Concluzionand ,  e genu de tipa care daca o vedeai la 17 ani ai fi zis “asta cand s-o face mare e buna de pula si acum.

Oral bunicel sa zicem dar mai are de invatat aici  cu CIM inclus, toate vitezele cu DT si mult scuipat , batut cu pula de gura sub privirile porno aruncate pe sub ochelari , as zice o combinatie Rahela Bianca :))))))))

Normal OK, se uda natural si abundent ,  nici larga nici stramta ori am eu pula pe masura ei ca nu am vazut alte pareri despre minceagu` ei sau mai bine nu discut ca sa nu-mi dauneze increderii. Schimbat doua pozitii interesante  umeri craci ca sa-i pot  vedea frumusetea cum se muleaza pe pula 

Contact:- 0724743648 pe whatp. tot acolo mi-a confirmat si cu poze pe whatap

Locatia 10 – curat/Centru

Normal 8 – Ca sa o citez: "imi place pula!". Daaa, nu minte absolut deloc....umeri craci si lady on top unde se implica ba chiar a si transpirat un pic chiar geme frumos

Iagien: 10 nimic suspect 

Aspect 8.9 – frumusica, Tate destul de mari un nr 3, 1,68, 60kg ceva de genu sau un maxim 65 kg

GFE 10 – pupacioasa , accepta FK , stie sa vanda iluzii ca despre asta e vorba ...mult prea vorbareata este la inceput asta se vede faci ce vrei cu ea 

Halat: 250 lei, aproximativ o ora (+ sau -). Nu conteaza numarul de finalizari, de aceea nu l-am mentionat ca unitate de masura.

RecomandareDA, indiscutabil. 

urmatoarele detali in episoadele ce vor sa vie 🙂

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Am fost astazi si intentionam sa las o parere mai pe seara, intre timp a scris@mihaitgv si confirm ce a spus despre aspectul fizic. Chiar si experienta din review pare sa fie foarte similara, m-am simtit ca si cum eram impreuna cu ea de luni de zile si asta e ceva ce personal mie imi place. Ma bucur ca am prins ocazia sa vizitez chiar in prima ei zi. O clara recomandare si de la mine.

Link spre comentariu

Nu e invenție Ionică iti spun sigur , împărțea locația cu Delia acum la ultima vizită a Deliei , dar nu intra amândouă pe camera , fata  nu lucrează tot timpul cred ca nici ea nu stie ce sa faca e la început ,nu are clienti formați încă..., fata e buna , cere 250 ora iar la  300 de ron pe oră iti ofera oral cu finalizare orală si ighitire, fata e tânără , nu are mai mult de 20 de ani , nu e teapa , acum nu mai stiu daca mai lucrează sau nu.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am spus că nu mai dau detalii ... fata e reala si e destul de pornista , mai pornista chiar decât Delia din moment ce face oral cu finalizare +înghițire doar ca eu la oral.o fac protejat asa ca nu e cazul ...ce a scris mai sus Mihai e real , nu minte si a facut o recenzie destul de completa. Săptămâna trecută fata era activa si împărțea locația cu Delia doar ca lucra câteva ore pe zi ...Acum nu stiu daca mai este activa sau nu stiu ca nu prea avea clienti fiind la început și neavând clienti nu mai stiu ce s a intamplat   cu ea . După cum spunea si ea ii place pula sau avea nevoie maxima de bani ca se străduia destul de tare sa faca pe plac.

Link spre comentariu

Am mai sunat-o pe Adina si tot degeaba. Sunt convins de cele afirmate anterior. In plus cred ca useruser13, celelalt recenzor este fake. Altcineva spune ca a impartit locatia cu Delia. Desi pe Delia sunt foarte suparat, mai c-as intreba-o de Adina. Dar nu e cazul.

PS. Am sa fac recenzii in masura in care-mi aduc aminte fetelor ce le-am vizitat in ultimul timp.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...