Sari la conținut

Adina Studenta 0724743648/doar whatsapp


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
La 13.12.2020 la 17:48, ion goican a spus:

Cred ca Adina20 esta creatia lui mihaitgv. A mai avut el si niste fete cu circuit inchis pe care nu le-a dat la nimeni...Dar asta pare sa fie cea mai buna gluma.

 

Cocean Simt un mic disconfort gastric cand vad ce scri cate o data pe aici ....ba ca nu ai fost primit la ura care vroiai tu ca erai un fidel.....ba ca nu a raspuns la telefon ....dar tu te crezi la Parca e la Imperiul Leilor si vad Un fel de “Investitori”

Cocean nu ai cu cine te baga in seama pe aici .....consider ca ai facut destul tam'tam pe aici ... nici o femeie nu o sa te mai primeasca ...daca citeai mai sus ca o programare o obtinei mult mai usor pe whatap...spune dac nu ai asa ceva un smartfone....realizai ca suni in zadar cand o femeie este ocupata pe camera ....la un mesj este mai simplu sa raspunda ....eu zic daca iesi la pensie da-ti si log_off si de pe forum  .... Evita-ma pe mine dacă tu ma subestimezi fără sa ma cunosti...cat despre femei cu circui pentru tine care iesi din casa cu bilet de voie ...aaa sau daca nu ai fost tu nu exista ??! Da-ti LOG OFF

PS: era frumos ca “deschiderea” sa aiba loc ca de sfantul BlackFriday

 

Acum 13 ore, sfantul10 a spus:

Dacă vrei să crezi bn daca nu, nu. Ca acum Adina nu mai activează aia e , probabil a încercat a văzut cum sta treaba si si-a luat zborul in tarile calde.  

Ce imi plac mie fetele care dispar cativa ani si dupa revin cu preturi duble sau triple.

Totusi trebuia sa dai o recenzie ca in regulament ! vezi ca te contrazici in  ce spui ''face oral cu finalizare +înghițire doar ca eu la oral.o fac protejat asa ca nu e cazul "iti zic eu ai facut finalizare +inchitire asta cu oralu protejat ne vinzi gogosi noua aici....cat despre o femeie 'pornista'  grasutule nu cred, sunt sigur ca tu nu sti ce insemna!

Bah, sunteti răutăcioși

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Draga Mihaita eu am spus că pentru 300 de ron fata face oral cu finalizare si înghițire asa a spus ea cand a prezentat serviciile de aceea am spus că e pornista. Nu am spus că  mi a facut mie finalizare orală. Am spus si ma repet , la escorte folosesc prezervativ atat la oral si la normal.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...