Sari la conținut

Alina poze realefac si deplasari 0756824571


Postări Recomandate

  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Anunț găsit pe Publi24 ”Buna ma numesc Alina ..o domnisoara de 22 de ani 1,63 inaltime ochi caprui blonda sani mariicu forme generoase 85 kg ..Te astept in locatia mea sa ne cunoastem mai bine.Bunul simnt igiena din ambele parti .Servicile se discuta la telefon ...domni peste 33 de ani ..ZONA ROGERIUS FAC SI DEPLASARI TE PUP SI TE ASTEPT .” Am sunat la numărul din titlu și m-am  programat în 20 de minute eram deja la ușă. Stă pe Transilvaniei în bloc turn - locație ap. cu 2 camere curat. Nu știu dacă stă singură, cert e că are un bichon care m-a și întâmpinat (nu mușcă nu latră). Alina e cea din poze, micuță de statură 1,65, frumoasă la față, plinuță cu niște sâni enormi (mă mir cum îi poate căra) cu areole foarte mari, dar mameloane mici, dar numai buni de frământat și supt. Acțiunea am început-o cu un oral protejat (mi-a spus că nu face neprotejat) foarte lent și foarte bun cu ajutor cu mâna dar exact cât trebuie (mie mi-a plăcut) după care am trecut la normal în poziția LOT unde m-am putut juca cu sânii care-s imenși repet 🙂 Am terminat relativ repede și am plecat. Door - to - door aproximativ 30 minute. Preț achitat 150 lei. Alina este un BBW veritabil cu niște sâni extraordinari, servicii bune orientate spre client, FK nu am încercat, fata e zâmbitoare, frumoasă la față, o prezență agreabilă. Nu e de pe la noi și a zis că mai stâ câteva zile. Dacă vă plac femeile BBW cu sâni imenși nu veți regreta dacă o vizitați pe Alina. 

Note:

Locație - 9;

OP - 9;

NP - 9

Aspect, atitudine, raport calitate/preț 9.

O recomand, eu voi reveni 

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost și eu la aceasta Balenosaurus Rex. Transilvaniei, intr-o mansarda de bloc, asa ca ultimul etaj trebuie urcat pe scări.

M-a organizat asa bine ca pe scări între etaje m-am întâlnit cu shogoru (sau pestele) ieșind de la ea. Am zis ca dacă tot știm care de unde vine/merge sa îl întreb dacă merita.  :)) La care el "da, sigur". Sigur, o pula. Deci de aia cred ca era fish-ul :))

Deschide balena în plm. E mai lata ca în poze. Mult mai lata. Se dezbraca, era toată portocala pe la coapse. Sani, uriași, dar grei și foarte lasati. Pana spre buric. Yuck. 

Oralul cu capison deși zice ca face și fără. Normal, s-a urcat pe mine de nu mai circula sângele în mine asa grea era. Întra bine în ea, nu poți spune ca are figuri. 

Locație 5.  

Look 4 Bbw de calitate scăzută după părerea mea

Actiune 6. Banal rău.

Media 5. Experienta slaba

Preț 100 pe numar. Din iarna vad ca a scăzut tarifarea, deci ma gândesc ca nu se bat masculii pe orificiile ei. 

Pt mine e de evitat, dar gusturile nu se discuta. Nu cunosc nisa, dar cred ca în Oradea se găsesc Bbw-uri mai de calitate

Respect

 

 

  • Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...