Sari la conținut

Ati fost careva?sunt full service alecsandrafoto realefocoasa sexy si jucausa.


ducu30

Postări Recomandate

  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Posibil sa fi rupt cumva link-ul și sa nu îți funcționeze legătură directa. Acesta e link-ul funcțional. 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/sunt-full-service-alecsandrafoto-realefocoasa-sexy-si-jucausa/h04e24dh09hh7f2hee2610f8156geg81.html

De asemenea, adaugă și nr de telefon pt indexare la search: 0746432173

Și în ultimul rand, nici nu te-ai sinchisit sa cauți la search după nr acesta de telefon, ca ai fi găsit topice. 

Long story short. Dacă o sa ii scrii pe whatsapp, o sa te îndrume spre o platforma de dating online unde sa discutați. Pt ca zice ea, e mai safe. Ca asa pe whatsapp, a întâlnit tot felul de "specimene". Probabil se gândește ca mai filtrează specimenele asa...pt ca cei superficiali nu o sa își bata capul cu cont pe-acolo și etc. 

Sincer, am folosit și eu platforma aia mai demuuuult (acum mai bine de un an)... Dacă vrei sa faci ceva pe ea, trebuie sa îți plătești abonament. Nu poți scrie altor fete dacă nu îți iei abonament...si dacă mai țin bine minte, puteai vedea doar poza de profil, restul pozelor, la fel, doar cu abonament. La fel, dacă îți scrie cineva, poți vedea ce ți-a scris, doar dacă ai abonament. Doar ca platforma aceea e cam plina de boți. După ce îți faci cont, începi sa primești follow-uri de la fete, aprecieri, mesaje, plm...doar ca sunt boți (conturi robot). Și tu ca om curios ca poate îți iasă ceva, îți iei dracu un cont plătit sa vezi ce dracu iti scriu fetele. E schema de făcut bani. Am folosit-o vreo 3 luni, și gata. E cam scam. Fete reale sunt destul de puține...in toată perioada aceea, o singura combinație mi-a ieșit. Ce e drept, a fost mai de durata, pe principiul friends with benefits. Dar din cât de "asaltat" cu chestii ești pe acolo, una singură e sub nivelul așteptărilor destul de mult. Mai ales ca e o platforma de hook-up, nu de matrimoniale. Deci persoanele de acolo clar folosesc platforma pt fuck and go...nu pt relații, căsătorie și etc. Ce sa mai zic ca îți dai seama ca îți scriu roboti, când ele scriu primele, tu răspunzi, și nici nu mai vezi alt mesaj pe conversația aia. 

Deci în concluzie, platforma aia e gândită sa câștige bani pe "înșelătorie". 

Plus ca prin topice, a pus cineva și link-ul de proveniență al pozelor fetei din link..care nu sunt ale ei (inclusiv poza de profil de la whatsapp). Deci nu știu cat e de adevărată doamna, și povestea pe care o descrie ea acolo pe publi. Sau dacă chiar face întâlniri. 

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Omniprezent
  • Oras:Omniprezent

Acum vad ca nici eu nu mai găsesc topicele despre care vorbeam... Deci scuze pt remarca legata de cautat, în caz ca ai cautat și tu și nu ai găsit nimic. 

Voiam sa pun și linkurile spre topicele alea sa vedeți. Erau ceva ss-uri de la mai multe persoane de pe whatsapp, la care  le-a răspuns în exact același mod, cu aceleași cuvinte, propunându-le sa continue discuția pe platforma respectiva. Și sursa de unde și-a "împrumutat" pozele. 

Eu topicele le-am citit înainte de introducerea noii versiuni. Anunțul e destul de vechi pe Sibiu. Probabil se mai fac sincronizari de date între versiuni și de aceea nu le pot găsi acum. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...