Sari la conținut

ANDREEA curata -0757974503

Postări Recomandate

• Oras:Dobrogea
  • Oras:Dobrogea
Postat
Acum 2 ore, g2br13l a spus:

Andreea curata? 😀

A preluat din anunt😀

Daca atâta scrie✌️✌️😜

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 3 ore, g2br13l a spus:

Andreea curata? 😀

Andreea curăță s-a vrut a scrie,dar autocorectul a gresit :))))

• Like 2
  • Oras:constanta
Postat

chiarsiasa, curata ca lacrima , arata bine , inalta cur bombat, tite mici, moi , lasate , accepta mici donatii pentru implant silicoane ,bine dispusa , chef de pula cit cuprinde , si-o baga adinc in beregata , ii place sa fie linsa in pizda , pizda cu labii , se alinta ,geme aproape de-adevaratelea , se muleaza perfect pe carbasan , favorizeaza  penetrarea , se fute incaltata pe tocuri , nu te grabeste daca o futi bine , a stat dupa vreo 30 minute de activitate sa ii mai dau citeva limbi inca ceva minute bune , comportament de amanta nimfomana , numai 1oo de roni  finalizarea 200 ora  , locatie modesta dar curata , inclusiv cearsafuri noi , pe al viitorului la parter , usor si discret ,zona brotacei ,m-a surprins in mod deosebit de placut atit prin aspectul fizic cit si prin pricepere , mai mult , m-a recunoscut dupa ani buni , vreo 3-4 ani as zice ,daca nu mai mult , eu nu mi-am dat seama cine este , ramine de vazut daca cei care o vor vizita dintre cei mai vechi o vor recunoaste ,o recomand celor mai futaciosi si dornici de actiune hard , face si fk , banuiesc si fin orala , dar nu garantez. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

🤔..banuiesc ca ...

PS  ....accepta mici donatii pentru implant silicoane.... locatie modesta..🤔. ...usor  de ajuns,discret cearcefuri noi🤔..hard,fk..dar nu  garantez

ps1  chiorete.....nu  prea  mai gusta  utilizatori de  nimfo promovoare.POATE am sa dau  un report ,ca aceasta poastare doar promoveza tipa.(ai "făcuto cu capul").

• Like 2
  • Minus 2

Postat

banuiesc ca ... 

esti constient ca nimeni pe acest forum nu te agreeaza  

ps 1 ... am facut sapaturi si am descoperit topicul deschis in septembrie parca , al aceleasi domnisoare , cu titlul  MONICA -NEW -0733151835 , topic in care are vreo 3-4 recenzii pozitive , corecte , la obiect. cauta si citeste si vei descoperi in mare ca nu am facut afirmatii mincinoase deci nu este vorba de promovare . probabil ca pe dumneata ,care nu faci recenzii ever, te deranjeaza cei care dau informatii utile sau scriu recenzii .

ps 2 chiorete , este un apelativ peiorativ , mi te adresezi mie sau lui taticul tau? userul meu este vitceibo , sau obiectiv sau obi . esti deci ca deobicei grobian , needucat si lipsit de bun simt .

ce gusta sau nu utilizatorii depinde de nivelul de educatie si nu cred ca esti tu in masura sa vorbesti in numele altora despre... promovoare ,poastare nici macar nu ai fost capabil de a scrie corect 

report ,am dat eu inaintea ta , pentru hartuire , instigare si acuzatii false .

te-as ruga sa te limitezi la informatii corecte si sa nu ii mai hartuiesti pe cei care fac recenzii , atit timp cit esti platinum member si nu MODERATOR.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...