asterica 6,759 Posted January 12 Share Posted January 12 Acum 2 ore, vitamina69 a spus: Neserioasă...nu.și respecta programările. Si eu am patit-o cu ea. Mi-a spus sa vin in parcare la Kaufland Vest, ca ma indruma ea mai departe. Dar, nu a mai raspuns la telefon. Noroc ca eram pregatit cu Planul B si chiar C 1 Quote Link to post
bajetdeploiesti 40 Posted January 12 Share Posted January 12 Până-n Crăciun am sunat-o, mi-a zis sa ma duc la Kaufland vest și de acolo sa o sun din parcare. Am sunat-o din parcare, mi-a zis sa ma duc la garsoniera și când ajung la ușa blocului de garsoniere mi-a inchis telefonul și când am resunat-o a zis ca a ajuns alt client 1 Quote Link to post
capitanul2015 33 Posted January 16 Share Posted January 16 Mi. A răspuns la telefon, am ajuns pana acolo apoi cica,, nu pot sa te primesc,, a inchis si nu a mai răspuns, ce am nu stiu 30 de ani nu este suficient 🤷♂️😁 1 Quote Link to post
capitanul2015 33 Posted January 17 Share Posted January 17 O săptămână in urma cam asa Quote Link to post
fireball 74 Posted January 17 Share Posted January 17 a zis ca selecteaza clientii,deci cand nu v a raspuns inseamna ca a selectat... 2 Quote Link to post
ariovist 511 Posted January 17 Share Posted January 17 Acum 32 minute, fireball a spus: a zis ca selecteaza clientii,deci cand nu v a raspuns inseamna ca a selectat... După ce ii selectează, după numărul de telefon? 1 Quote Link to post
mimianu 8 Posted January 18 Author Share Posted January 18 Vrea bărbați săriți de 40😁 care sincer nu prea mai pot face mare lucru! 1 Quote Link to post
Recommended Posts