Sari la conținut

Deea - 0747878447


kamanli

Postări Recomandate


  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Salutare, am ajuns la momentul in care incerc sa aduc si eu un modest aport. Deci, intr-o stare avansata de veselie, am sunat aici:

http://www.detoatepentrutoti.ro/AMAZOANA-PLACERILOR-271149.html cu oarece jena ca era deja 2 noaptea si spre surprinderea mea a raspuns o voce placuta. M-a indrumat acolo, am discutat din start ca vreau 1 ora (clasicul 150 o finalizare sau 200 o ora - 2 finalizari), am luat o cutie de Rafaello si m-am prezentat la usa. Prima impresie a fost buna. M-am facut comod, si am inceput treaba. Fata e foarte flexibila, face cam tot ce-i spui. Schimba pozitia dupa cum vrei, este foarte deschisa si placuta, se poarta foarte atent cu tine si un mare plus pune mare accent pe igiena. Are un corp destul de frumos, o piele foarte fina, pasarica curata si epilata, sanii usor medii si moi - intr-un cuvant e placut sa te joci cu corpul ei - te lasa practic sa-i faci cam ce vrei. La fata nu arata extraordinar, are o dantura completa dar nu pe gustul meu. Atitudinea, in ciuda orei tarzii si a starii mele de veselie a fost super OK, nu pare genul care sa te grabeasca. Fiind cam plesnit, mi s-a parut prestatie ei OK, un oral bunicel, iar pasarica e destul de stramta. 

Am si discutat putin, e o persoana OK pe care mi se pare ca nevoia o face sa presteze, asta se vede in anumite momente. Este din Moldova, nu stiu daca sta permanent. Din ce mi-am dat seama, mai erau 2 fete: una cu cineva, celalta dormea. Fetele au fost atente sa nu ne intalnim.

 

Locatie: 8 (curatel, poate baia putea fi mai moderna)

Aspect fata: 8 (fata arata bine, poze reale, fara kg in plus)
GFE: 7 
Oral: 7 (nimic spectaculos )
Normal: 8 (a schimbat pozitiile dupa cum am vrut eu, fara nici un comentariu)
Anal: nu cred ca presteaza, nici nu am intrebat
Pret: 100ron finalizare, 200 RON/h (ceruti la inceput)

 

Per total o experienta reusita, am plecat destul de relaxat de acolo.

 
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...