Sari la conținut

Andreea 100%


linie_rosie

Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Anunt de pe publi24: Buna , sunt ANDREEA am 20 ani !
Nouă la tine în oraș!Dacă iti doresti sa petreci clipe frumoase si discrete alături de o domnișoară drăguță într-un cadrul plăcut fără grabă fără stres ,eu sunt persoana potrivită! Igiena ma reprezintă ! Sunt o persoană dulce fară figuri cu bun simț ! Și tot asta aștept si de la tine !Fac și deplasări doar la hotel !!!Nu răspund la număr privat sau sms !!! Nu primesc în stare de ebrietate, cu accesorii sau dimensiuni mari Pupiici

Poze cu ea: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/revenireeee-andreea100-reala-fac-si-deplasari-la-hotel/f8eii793ef247469d86g0i89die6d378.html

Ce stiţi despre ea? Pare frumusica la fata. :)

Link spre comentariu

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Da, nu știu care e sensul. Mai ales ca pe fata asta am avut ocazia sa o cunosc anul trecut, era cazată la hotelul Moara cu noroc din Aradul Nou. 

Am vrut să-i fac iar o vizită însă nu am reușit să ajung. O sa detaliez puțin și întâlnirea mea cu ea, care a fost anul trecut. Am menționat de două ori, că nu vreau sa apară discuții,  într-un an omul se mai schimbă🤣

Experiența mea cu ea a fost una plăcută. Am ajuns la ea târziu,  undeva pe la ora 1 noaptea,  era ultima ei zi în Arad. Fata este exact ca în poze. Are în jur de 1.50, sâni micuți dar un fund foarte frumos, super imagine cand o iei pe la spate. Este foarte frumoasă, după cum se vede și în poze care chiar reflectă realitatea. 

Ca servicii face un oral bunicel, cu atenție și la alte zone dar fără deep, însă ai o senzație plăcută. La normal am schimbat 3 pozitii fără ca ea să aibă ceva de obiectat. Se implică destul de frumos, te strânge în brate, te trage în ea. Chiar pare că îi place. Finalizarea a fost în prezervativ, în poziția capră.  M-a excitat rău fundulețul ei. Sa las și niște note. 

On-7

Np-8

Ap-nu practică 

Gfe-8 se comporta frumos, nu te grăbește deloc și îți respectă dorințele. În limita serviciilor pe care le oferă. 

Fk-8 din câte îmi amintesc am avut parte și de așa ceva.

Achitat la sfârșit 150 de lei pt o finalizare, iar ca timp am stat în jur de jumătate de oră. 

Despre locație nu sunt multe de spus, era o cameră la hotelul mai sus menționat. Acum când am sunat-o am înțeles ca are alta locație și este cu colegă. 

Sper să nu se fi schimbat în rău și să fie la fel de drăguță.  Eu o sa încerc să trec din nou pe la ea pentru că e foarte frumoasă,  însă stau cam prost cu timpul în perioada asta. Dacă reușesc revin cu o recenzie mai actuală.  

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...