Jump to content

Blonda matura Teatrul Davila 0790568081


Recommended Posts

Salutare futacilor si bine v-am regasit,

Avand ceva chef de actiune zilele acestea am luat publi la rasfoit si am dat peste anuntul acestei blondine mature. Mentionez ca pozele sunt ale ei si reflecta realitatea, este inalta. Sunat fata, mi-a raspuns destul de repede la telefon, si m-a indrumat catre locatia de langa teatrul Davila. Nu mi-a luat mult sa ajung pentru ca eram prin centru oricum si astfel in 10 minute eram la scara blocului cu pricina. Ajuns la fata locului descopar o blonda inalta, bine proportionata, cu un cur destul de misto(imi pare rau ca nu am intrebat si de anal). Dupa dezechipare incepe fata cu un oral protejat(la cererea mea), se poate si neprotejat bineinteles. Oralul protejat are minusurile lui, dar na ce sa facem. In ceea ce priveste sexul normal am optat pentru pozitia misionar la inceput iar apoi am schimbat in capra si am dat in ea cum a dat Stefan cel Mare in otomani la Vaslui😁 acompaniat de contre bune din partea ei. Deh, la 34 de ani stie ceva meserie. Toata actiunea door-to-door a durat cam 20 de minute. Una peste alta a fost o experienta reusita. Poate ca era mai ok daca era un pic mai sociabila, referindu-ma aici la discutia after sex. In rest nu am ce sa-i reprosez.

Si acum notele juriului:

Oral: 7,5(doar pentru ca a fost protejat)

Normal: 9

Anal: Nu stiu daca face

Aspectul fetei: 9

Overall: Cred ca o sa mai revin la ea, dar am un defect, mie imi place sa testez foarte mult

Hai ciocane tari si sa auzim numai de bine!

  • Like 2
Link to post

Am fost și eu la ea.bloc cu cazinoul vis a vis de teatrul Davila. Am stat o finalizare.un oral bun nep și dupa m- a călărit  pana am finalizat in balonas.accepta sărut .aspect plăcut, sani micuți ,slabuta.dezavantaj sta la.etajul 8 parca si nu mi place cu liftul🤣 eu o sa mai revin 

Link to post
Acum 1 minut, marinica69 a spus:

Am fost și eu la ea.bloc cu cazinoul vis a vis de teatrul Davila. Am stat o finalizare.un oral bun nep și dupa m- a călărit  pana am finalizat in balonas.accepta sărut .aspect plăcut, sani micuți ,slabuta.dezavantaj sta la.etajul 8 parca si nu mi place cu liftul🤣 eu o sa mai revin 

Serios? Accepta si FK? E bine de stiut.

Link to post

Am fost eu astazi la ea,nu sta la etajul 8 cum zice colegul sta la etajul 4 chiar in blocul cu pavone.Ca si prestatie cu mine s-a comportat foarte bine,chiar zicea ca ii pare rau ca am terminat repede:)),la oral mi se pare ca se descurca foarte bine,lins oute tot ce trebuie,la normal s-a urcat deasupra si tot asa mi-am dat drumul.Ca minusuri pot spune ca in timp ce ma dezbracam a raspuns la telefon si a mai preluat un client dar cu toate astea nu m-am simitit deloc grabit.

Ca si note:

oral neprotejat:9 chiar mi a placut

Normal protejat:8

Aspect :8

Am mai citit unele recenzii despre ea in care se spune ca te grabeste dar cu mine nu a fost asa.

 

  • Like 1
Link to post

Poate o sa mai ajung în seara asta și o sa spun mai exact..nu sunt din oraș mereu incurc străzile. Si am fost acum ceva timp...mie oricum în plac maturele fapt pt care am fost și la doamna din Tudor de la zahana  și la cea de la piata ceair cu tatuaj pe san. Eu o sa mai revin la ea.

Link to post
1 oră în urmă, riocastravetele a spus:

Caută  pe forumul de Pitesti dupa numele Bya . Asa o chema înainte  , numele de scenă . Are vreo două  topice deschise , cand avea locația in centru . 

cred ca se referea la cea de la piata ceair, nu la bya

Link to post

Da. E veche rău în jobul de sexcorta. Am fost și eu la ea. Cele spuse anterior sunt adevărate și pozele din anunț sunt reale. Menționez ca minusuri că are probleme temperamentale. Se enervează repede și poate fii extrem de vulgară. Trebuie să știi cum să o iei. În rest suge și se fute bine.

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...