Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai am sunat eu.. se jura ca pozele sunt reale cere 150 ron pt finalizare o ora si 200 ron pt 2  finalizari 1 ora normal so oral, voce draguta numai ca era foarte mult zgomot cu destul de multe injuraturi pe fundal in special cele specific.... ramane de vazut daca ajung maine la ea

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fiind curios de noua blonda aparuta in AT am decis ieri sa ii fac o vizita sa ma conving daca este ceva real sau numai minciuni. Bine am facut ca am ales sa merg acolo si nu in alte parti nu am fost deloc dezamagit de ceea ce s-a petrecut.

 

1.Locatia - Nu este chiar in tineretului dupa cum scrie in anunt este undeva pe la cutitul de argint la intersectia dintre Calea Serban Voda si Cutitul de Argint, la parter fiind un market isso daca imi aduc bine aminte foarte usor de ajuns. Apartamentul este de 3 camere amenajat stil salon masaj foarte curat baie curata cu multiple geluri de dus.

 

2.Modalitate de contact - Am reusit sa dau foarte usor de ea la telefon 0784633053 voce draguta stie sa explice destul de bine.

 

3.Detalii - Am ajuns la parterul blocului revin cu telefonul dupa cum vorbisem imi raspunde colega ei imi zice ca pot sa urc dar trebuie sa mai astept 10 minute sa se pregateasca. Spun nici o problema urc imi deschide colega o bruneta micuta de inaltime draguta la fata cu niste sani foarte mari, mai ca imi parea rau ca nu intru cu ea. Ma roaga sa astept in receptie isi cere scuze ca nu are cu ce sa ma serveasca si in aproximativ 5 minute apare si blonda mult asteptata o fatuca cam pe la 1,65 sani mari, bronzata si pusa pe facut bani aici ma refer o atitudine pro client. A inceput actiunea cu un oral bun cu DT si grija f mare la owo, urmat de un 69 fara mirosuri. S-a urcat peste mine la cererea mea unde am si finalizat in balonas cu toate ca as fi vrut sa finalizez pe fata ei lucru permis de ea face COF, COB insa nu face CIM. Dupa ce am terminat mi-a facut un masaj de zile mari incat nu mai voiam sa plec de acolo dar totusi trebuia...nu s-a uitat deloc la ceas pe tot parcursul intalnirii. Eu unul m-am simtit foarte bine.

 

4.Program de lucru -  Luni-Sambata : 11:00 - 17:00

 

5.Note

Locatia - 9

Fata - 8.5

Masaj - 9.5

Oral - 10

Normal - 10 (asta din cauza contractiilor vaginale pe care le-a facut)

GFE- 10

Anal - nu am intrabat (nu prea sunt fan anal)

 

6.Recomandari - De revenit atat pentru sex cat si pentru masaj dar si pentru colega :D eu am pus ochii si pe colega :D

 

7.Halatul - 150ron/ora - 1 finalizare + masaj

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Cu nespusa neplacere il contrazic putin pe proaspatul forumist deep waters.

Luciana fosta Izabela nu are nicio legatura cu Isabelle. Sunt 2 blonde care impart aceeasi locatie si arata oarecum similar de aici si anunturile cu numere separate. Nu am timp sa fac cate o recenzie la fiecare in parte momentan ca tre sa apara nevasta din clipa in clipa dar colegii au dreptate...fete prietenoase, cooperante, foarte dragute si nu ratati masajul care e f bun cu un plus pentru Isabelle. Revin cu detalii complete cand las bagajul la soacra.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Micul Paris
  • Oras:Micul Paris

Revin cu recenzia.

Am vizitat-o pe Isabelle inainte de craciun, in jurul orei 15. Locatia este cutitul de argint, amenajata stil salon, curat totul, nu am vazut sau auzit niciun fel de activitate la acea ora.

Fatuca este o blonda, ea spune ca are 31 de ani, poate ii are dar arata excelent pt varsta asta. Asta a fost si subiectul de conversatie cat timp am baut o cola...

Ca sa descriu fata este blonda, joviala, zambet frumos, simpatica bine la fata, sani medii-maricei nelasati, talie un pic groasa dar nu de la grasime ci genetic oricum nederanjant.

Mi-a cerut banii la inceput si a vazut ca m-a surprins putin neplacut dar a promis ca la a doua vizita nu va mai fi cazut. Am purces la dus, a urmat ea si apoi m-a intrebat cum vreau sa imi petrec ora. I-am zis ca nu m-ar deranja un masaj la oasele mele batrane si pot spune ca a fost fff bun...talpi, picioare spate, cu forta si pricepere. A vrut sa imi maseze si scalpul dar nu am vrut ca am nevasta acasa...asta e pt burlaci :).

Oralul a fost surprinzator de bun. Fata face un deep impecabil...repetat, umed si cu multa atentie la zonele adiacente. A pus guma si s-a suit pe mine. A inceput sa sara in mine, opturi, cand mai tare cand mai incet, reverse cow girl...hmmm excelent imi ziceam. M- am oprit ca imi venea sa scuip si am pus-o mama lu iedu si am vazut o piersicuta frumoasa perfect inchisa cu labii inside care m-a terminat instant. Nefiind genul care are timp de pierdut am zbunghito dupa dus.

Ca note

Locatie 9 curat liniste...

FATUCA 10. La 31 de ani e prospatura bunaaa

Masaj 10+ o metoda f buna de a te relaxa

Oral 9 deep de exceptie, neprotejat fara graba

Normal 10 sta deasupra atat cat e nevoie pt un puturos ca mine

Palton 150 lei 70-75minute

Concluzie: clar DA, recomand 100%, ca si colegul En3rgy am fost fffff multumit si cu siguranta are multe de oferit comunitatii. Va pup

  • Like 6
Link spre comentariu

Vizitat caprioara. Locatia este binecunoscuta curvarilor cu vechi state implicit Cutitul de argint si este curata nimic de reprosat. Am vrut sa o vizitez pe Isabelle datorita combinatiei masaj+sex nefiind genu a te infige direct cu gura in oral.

Isabelle este o blonda frumusica nu pare de 30 de ani, vorbareata, deschisa si foarte pisicoasa la telefon. Ca aspect fizic confirm descrierea colegilor si ca o nota personala pot spune ca este putin peste asteptari.

Povestea a inceput cu un masaj de relaxare bun spre foarte bun, apoi un deep french kiss foarte pasional, cunni, oral din partea ei cu insistente de DT foarte reusite. La normal remarc contractiile vaginale si faptul ca este stramta bine. M - a terminat ff repede.

Notarea locatie 9

Aspect fizic 9

Oral 10

Normal 10

Concluzionez recomandand si multumindu-i pentru vizita ca stiu ca stiu ca citeste forumul.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare și La Mulți Ani pe 2014.

 

Atras de oferta (masaj cu sexomicina) și plin de zone care merita tratament decid sa o sun pe domnișoară din topic. Numărul este corect cel afișat. Îmi răspunde foarte amabil și mă îndruma către locația unde exista salonul de masaj "Zona Tineretului" Cuțitul de Argint. Domnișoara este cea din poze doar ca e mai blonda acum.

Ma primeste in locație ca pe iubitul ei se face foarte plăcută și te face sa te simți cum trebuie la astfel de intalniri (very client orientated). Ma invita în camera frumos amenajată stil salon discutam preturile și aleg varianta 150 lei ora cu 1 finalizare + masaj. Merg la improspatare și mă așez ca un paşă în pat pe burta. Primesc masajul de relaxare și exotic foarte bine executat( are forța necesara sa te framante) și după o perioada mă invita cu steagul în sus (era deja la apel). Primesc un Oral Bun spre foarte bun neprotejat în timpul ăsta o invit în 69 însă nu bag botul doar mă joc cu degețelele pe o piersicuta frumoasa foc cu labiile mici. Ma dotează cu un balon și mă ia la călărit fraților cu mare angajament unde și finalizez glorios așa de început de an. Foarte buna partida m-am simțit ca și cum am fost cu iubita. Sa umezit natural și se vedea ca îi place sa călăreasca. După am mers la baie unde m-a ajutat sa dau jos crema aplicata la masaj care nu mirosea și nici nu e grasa dar e mai bine sa dai jos.

Aspectul domnișoarei este plăcut are un corp de nota 9 sâni mari forma de para nu grasa dar nici anorexia. La fata e comuna și are un zâmbet pervers și ochii frumoși nu te da pe spate cei drept.

Așadar notele după cum urmeaza

Locatia 9 cu felicitări salon de masaj lumina la minim curat la Baie. (Aici punctez ca trebuie musai papuci ca sa nu îți rupi gatul, exista o pereche de plastic sper ca se și dezinfectează din când în când cu spirt. Prosop curat și Mare așa cum trebuie și pentru mine și pe pat).

Domnișoară 9 la corp și 8 la fata

Prestația 9 la oral 9 la normal 8 la masaj apropo de masaj am mai primit și după finalizare o parte care m-a moleșit de tot.

Halatul 150 ora, cu 1 boaba și masaj, bine cheltuiți.

Va recomand la banii astia dacă vreți și un masaj la pachet.

  • Like 10
Link spre comentariu

vizitat fatuca in locatia de pe Serban Voda colt cu Cutitul de Argint , blocul cu supermarket la parter

ap. cu 3 camera aranjat special pt. acest tip de activitate

fata zambareata si lipicioasa de la inceput

cerut banutii de la inceput 200ron /2fin

dupa dusurile de rigoare inceput cu mangaieri si pupaturi peste tot , fara graba , luat in primire si

outele , oral neprotejat si soft , deep

dupa 10 min pus si balonas trecut la normal , onduiri , contre deci f. activa si pasionala

intre numere primit un masaj bunicel cu o tenta erotica spre final

al doilea numar aproape identic cu primul dar trecut prin mai multe pozitii

dupa aproape 1, 5H fata avea chef de vorba si mangaieri

gfe de nota 10+

o nota gebnerala de 9,5+

este de recomandat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

O sa incerc sa fac o relatare cat mai conforma cu regulamentul.

Fiind un tip mai timid, care cu greu se relaxeaza in compania unei fete de abia cunoscute am tot citit forumul si am zis sa o incerc pe Isabelle.

Despre zona, cartier va pot spune ca nu mai cunosc exact pt ca nu sunt din Bucuresti si am ajuns cu un taxi. Este un bloc mare intro intersectie si am urcat la etajul 2.

Locatia este frumos amenajata si curata, am servit o cola, am discutat, tot timpul a stat in bratele mele, m-a pupat pe gat, m-a atins exact ce cautam...exact ca la o prietena.

Camera de ostilitati are un pat imens si o oglinda f mare pe peretele alaturat, lumanari si o lumina difuza foarte romantic. Dupa ce am achitat cei 150lei am plecat spre dus care este exact langa camera, baie f interesanta cum nu prea am vazut intrun apartament.

Am revenit in camera mam pus pe prosop, pe burta si am primit un masaj foarte bun cu tendinte erotice la final. Eram deja mega nerabdator sa trec la partea a doua. Fata este foarte pupacioasa, glumeata, si usor perversa dar in sensul bun. Toate temerile mele sau evaporat cand am vazut ca am o erectie ca in liceu. Oralul este cu lins si pupat peste tot...penisul intra adanc pana in gat...superb. s-a montat prezervativul si am fost calarit 7-8 minute pana am finalizat. Puteam sa mai achit 50lei pt inca o finalizare dar stateam prost cu timpul.

Notele sunt mari incerc sa fiu cat mai obiectiv

Locatie 10 curat si romantic

Fata 9 igiena perfecta draguta dar 10 se da la fotomodele

Oral si normal 10 ii place ce face si se vede

Gfe 11 si nu glumesc.

Eu o sa revin. Este o aparitie deosebita pe piata escortelor. Merita incercata

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Deep
  • Oras:Deep

Nu m-am abtinut nici astazi, cu toatae ca imi propusesem. Fundul sacului (bugetar) era aproape, dar ..... Isabelle mi-a facut cu ochiul.

Probabil ca voi lua o pauza fortata,insa macar am incheiat perioada asta cu un succes!

 

Deci, m-am programat astazi si am fost punctual. M-a primit imediat. Stiam deja locatia de la vizita pe care i-o facusem colegei ei Luciana https://nimfomane.com/forum/topic/18427-luciana-0769439699-fosta-izabela/

M-a intampinat o fata blonda, draguta foc,cu ochii verzi si frumosi, sani maricei,fund sexy, rotunjimi voluptuoase (fara a fi grasa), picioare frumoase si piele fina, numai buna de mangaiat.

Nu-s eu vreun timid, insa fata chiar mi-a dat un sentiment de bine de la usa. Pana sa ajung la camera, imi zice ca mai are o colega si daca vreau sa o vad e ok. Nu apuc sa zic ceva ca deschide o usa si mi-o prezintape colega Luciana :laugh2 . AAproape m-apufnit rasul, ca doar o cunosteam de curand. Ne-am salutat "zambareste" si am purces la camera. De obicei prefer sa ma ocup de o singura partenera, insa mentionez ca aici exista si posibilitatea unui threesome cu mare potential pentru doritori.

Singurei in camera ne-am pus pe sarutat si alintat. Imi doream sa merg la dus, dar am avut "pornirea" grea, ca m-am incins un pic cu fata. Pana la urma am luat prosopul (mare si curat) si am mers la dus (baie f ok).

 

And action! Sarutari (FK -imi place si ii place, suntem niste ... pupaciosi amandoi), mangaieri, un oral excelent cu DT din partea ei, un oral excelent ( :laugh2 ) din partea mea, doar ca nu m-a lasat sa o termin, prezervativ si omor curat cu ea deasupra. Uda bine si dornica. II place si stie sa se miste. M-amlasta o vreme in voia ei, apoi am preluat initiativa cu misionar, umeri craci, ea peo parte, ea intinsa pe burtica, mama iedului si iar misionar si iar umeri craci. Dar nu ca la concurs de figuri, ci pur si simplu ... asa mi-a venit. Totul asezonat cu cateva limbute pe ici colo, FK si mangaieri, strans in brate, etc.

Am terminat glorios in prezervativ.

 

Fata e foarte naturala si daca te porti frumos cu ea e implicata total. Are o pasarica tare frumoasa, curata si apetisanta (chiar dulce, la propriu, as zice).

Eu m-am simtit excelent si dupa toata actiunea ammai stat intinsi in pat la povesti. Chiar a mi-a zis la un moment dat ca sa mai stau un pic pana la dus, sa ma relaxez :hug1  M-a facut sa ma simt in largul meu si cred ca si eu pe ea. Si discutiile au fost interesante. Apoi am intrebat-o daca face un dus cu mine. Nu m-a refuzat si a fost un moment extrem de placut si ... excitant. Mai exact, am plecat cu "dansa" sculata de acolo. M-a spalat cu grija peste tot, apoi eu pe ea. As fi luat-o de la capat, insa avea programare dupa mine. Si cand am iesit am vrut sa o mai salut odata pe colega Luciana. Si ne-am intins si la o tigara in receptie, unde m-am si imbracat, am glumit si totul a fost fun. Eram singuri in toata locatia. Am plecat cu regretul ca un mai aveam prea mult timp la dispozitie, ca "ocupam" eu pe Luciana cat ai clipi. Din pacate aveam un drum de facut. Ramane pe alta data sa revin la amandoua, separat, sau cum s-o nimeri! Nu de alta, dar chiar merita amandoua.

 

Acum notele mele:

Locatia: 9 (apartament de 3 camere, dupa vizite multiple pot zice ca discretia e f ok, nu te intersectezi cu nimeni, curatenie peste tot)

Aspect fata:9 (foarte draguta, ochi frumosi, forme voluptoase)

Oral: 9,5 (cu DT f bun)

Normal: 9

GFE: 10

 

Cu recomandare si din partea mea dragilor! O fata calda si ... pupacioasa.

  • Like 11
Link spre comentariu

În urma cu o săptămână am fost și eu la domnisoara.

Cred ca a fost una dintre cele mai bune experiente cu o escorta.

Sa incepem :am sunat la numarul din titlu. M am programat peste doua ore. Am ajuns in locatia indicata rapid cu un taxi. Programarea a fost respectata.

Ajuns in locatie.. M a primit doar in lenjerie intima dupa usa și m a poftit in camera. French Kiss si GFE extrem de ridicat.

Mers la dus pt improspatare întâi eu apoi ea.

Papuci prosoape gel de dus.. Tot ce trebuie.

Apoi începe cu un masaj foarte placut pe picioare și spate. Langa pat e o oglinda imensa superb ca sa te uiti la actiune.

M a întors pe spate și a luat-o la supt protejat la cererea mea.

Pe urma s a urcat deasupra unde și a făcut numărul pozitie în care am finalizat.

Am stat o ora care nu stiu cand a trecut... M am simțit de parca eram cu cea mai buna prietena sau cea mai buna amanta.

Am fost impresionat de comportamentul ei. Nu cred ca a jucat vreun rol ci pur si simplu asa este ea naturala.

Am povestit despre vrute si nevrute in timpul ramas stand dezbracati si îmbrățișați.

Acum note :locația 10.bordel in toată regula cu tot ce trebuie.

Aspect:10

Oral :10

Normal :10.

Preț :150 /ora. Masaj normal și oral. Un număr.

Per total nota maxima pe toata linia.

De revenit cu siguranta si de promovat această fata.

Mi a zis ca din vara va renunța la job.

Sper sa nu o faca pt ca v am zis fie isi joaca rolul exemplar fie am facut dragoste cum rar mai întâlnești.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Am vizitat-o si pe Isabelle dupa experienta incantatoare cu colega Luciana.

Aceeasi locatie pe Serban Voda,aceeasi camera dotata frumos cu pat mare,asternuturi curate,prosoape f curate si oglinda imensa pe partea dreapta.

Aspectul fizic este f ok. Blonda inalta 1.75 pe tocuri, sani frumosi nr.3 si un cur ferm, bombat.

Am sunat pe nr domnisoarei,am confirmat ca sunt de pe forum si am ajuns acolo. M-a intampinat intr-un halat din satin negru pe sub care am dibuit ca nu e nimic.

Metoda cu luatul de mana,sarutul inca de cand faci primul pas in locatie este un trademark se pare al celor 2 blonde. Confirm ca GFE-ul este la cotele cele mai inalte,te face sa te simti comod relaxat ca si cum ai fi in compania unei amante foarte pasionale.

Am ales varianta la 150 cu masaj...bun spre foarte bun cu un mare plus pt partea erotica,s-a jucat cu limba pe tot corpul meu,a sesizat unde imi place si a insistat.

Daca Luciana linge penisul ca pe inghetata, Isabelle are o tehnica pe care amatorii de DT o vor adora...insista cu procedeul, ii reuseste si nu se grabeste delooooc.

Dupa preludiul asta niciun om normal nu are cum sa reziste f mult la normal...nu ai cum, este incredibil de stramta, se lubrifiaza natural si are o pasa dementiala!

M a calarit cu fata apoi reverse cow girl din lateral cu mine sustinanadu-i funduletul cu mainile. La asta atasam fullview HD cu oglinda si rezultatul este o finalizare glorioasa.

Nota generala 9.50, este de top fara indoiala, nici nu stiam de topicul asta daca nu imi spunea Luciana ca are colega(este sec rau titlul topicului doar cu numarul de telefon).

Concluzionez recomandand, este o escorta cu GFE inalt, frumoasa ochi verzi dementiali,pupacioasa si nu se grabeste

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:...in lumea reala
  • Oras:...in lumea reala

Va salut!

Vizita mea la acesta domnisoara a avut loc in urma cu aproximativ doua saptamani, insa scriu abia acum recenzia din lipsa de timp. Asadar, prima incercare de a o vizita pe Izabelle a fost cu vre-o luna si jumatate in urma, cand am stabilit ora, am ajuns la blocul respectiv si am sunat in disperare vreo 25 de minute pentru ca femeia nu avea semnal acolo unde isi lasase telefonul prin casa. Ofticat atunci, i-am spus cu prima ocazie cand mi-a raspuns (la mult timp dupa ce plecasem din zona) ca o voi "terfeli" verbal pe forum. Nu am facut asta, ba chiar am reusit sa ajung, asa cum am scris mai sus, in iatacul domnisoarei.

Primul lucru pe care l-am remarcat la intrarea in apartament a fost modul in care acesta este decorat: special pentru cautarea placerilor carnale :) Al doilea lucru a fost atitudinea primitoare a Izabellei. Dupa dusurile de rigoare a inceput cu un masaj destul de erotic, dealtfel nici nu cred ca l-a numit masaj de relaxare; mi s-a parut ca insista pe masaj sau poate doar la mine s-a intamplat asa; in niciun caz nu m-a deranjat aspectul, mai ales ca nu a stat deloc cu ochii pe ceas pe intreaga durata a vizitei mele.

Notele mele pentru evolutia Izabellei sunt:

oral 9 - OWO, DT, priviri, dar cam putina atentie la oua; oglinda de pe perete este de un real succes in materie de amenajare :P

normal 9 - pentru ca pur si simplu nu este tocmai pe calapodul meu :)

aspect & igiena 9 - cred ca asteptarile mele in privinta fizicului au fost mai mari din cauza pozelor pentru ca o avantajeaza; in realitate mi s-a parut a fi un pic mai lata in solduri decat mi-au lasat impresia pozele si, de asemenea, este ceva mai proportionata (umeri, sani, coapse); a nu se intelege ca este plinuta ori grasa pentru ca nu este deloc! La capitolul igiena primeste punctaj maxim

locatia 10 - parca ai fi intr-o nuvela de Eliade: un decor suprarealist, atmosfera misterioasa; curata, asigura discretie, baia are tot ce-ti trebuie

Izabelle primeste un al doilea 10 la capitolul GFE, pentru atitudinea ei deopotriva provocatoare si politicoasa. BRAVO! Pot spune ca a meritat din plin o a doua sansa.

Raportul calitate/pret este foarte bun, insa oferta ei se adreseaza celor care vin nu pentru o descarcare rapida a oualor, ci pentru o ora petrecuta alaturi de o femeie atragatoare. Asadar, mergeti la Izabelle numai daca aveti o ora la dispozitie pentru o aventura amoroasa. Pretul platit de mine a fost 200 lei/h cu doua finalizari incluse, alaturi de care am beneficiat si de masaj.

 

Sa (o) futeti bine!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Vizitat Isabelle alaltaieri, ca eram muuuuult prea curios sa vad ce e asa bun si nu am si eu :) Adevarat ca pozele o avantajeaza un pic, eu cred ca a mai pus vreo cateva kile de cand au fost facute pozele, dar chiar si asa, arata bine :) Sa nu exageram totusi, nu ? N-as putea spune ca e exact genul de MILF la care ma asteptam (respectiv ceva la vreo 35 de ani) ci mai degraba genul de copila mai crescuta, ca si fata si ca si comportament. Nu spun ca nu e frumoasa, este, chiar este. Nu chiar de luat acasa :) Doar ca femeia asta are un pic de problema la nivel psihic, si anume cred ca are deviatia care se numeste narcisism, si nu o spun doar asa, ca sa arunc cu noroi in cineva, ci dupa ce am studiat-o o ora intreaga, timp in care cred ca s-a uitat in oglinda laterala de cel putin 20 de ori ... de fapt, cam ori de cate ori ma uitam la ea, ea se uita in oglinda si isi admira trupul, ba mai si spunea ca ii place :) Nu e neaparat ceva rau, asta denota pe de o parte si faptul ca are mare incredere in propria persoana, ceea ce e bine pentru ea :) Poate nu neaparat si pentru cel de langa, pentru ca poate duce la chestii urate. Dar, trecand peste acest aspect pe care se pare ca doar eu l-am obsevat (si nu cred ca duc in carca asa de multi pitici incat sa fabulez atat de "fabulos" :)  ), don'soara e o prezenta foarte placuta, zambitoare, joviala, stie sa se faca placuta, stie sa se adapteze la client, stie sa faca omul sa se simta bine. DAR, (de ce trebuie sa existe unii ca mine, care sa priveasca mai obiectiv problema, fara sa se lase dusi de val asa de tare) cu toate multele aspecte pozitive, si cu toate ca, da, m-am simtim (de fapt NE-am simtit amandoi) extraordinar de bine, incercati sa priviti si partile mai putin bune, ca sa stiti la ce sa va asteptati :) Desi, am spus, ne-am simtit foarte bine impreuna, si notele vor reflecta acest lucru, mai jos, as dori sa precizez totusi ca sentimentul meu, pe ansamblu, a fost ca e o chestie mai degraba comerciala. Adica ne implicam pana la un punct si cam atat. La oral s-a simtit, la normal s-a simtit si mai tare, din pacate, desi masaj + cunni facut de mine o adusesera intr-o stare suficient de euforica incat sa mearga mai departte spre un orgasm bun de tot. Nu poate cu clientii, o inteleg, nicio vina, niciun repros. Dar cand nu te implici si celalalt observa nu mai e ok. Si eu m-am lasat dus de val, ne simteam bine impreuna, dar cand am inceput normal am putut vedea o oarecare lipsa de raspuns din partea ei, eu deasupra (misionar, lingurita), ea mai departe cu ochii in tavan si in oglinda si cu niste gemete care nu mi s-au parut neaprat reale, dupa ce cateva minute mai devreme aproape isi dadea duhul de la cunni facut intens si cu multa abnegatie de catre subsemnatul ... Cam ce pot sa mai cred? Ca i-a placut? Ca a mimat ? N-as putea spune. Oricum, sentimentul meu pe ansamblu, cum am spus deja, e ca s-a comercializat cu succes si cam atat. 

 

Note:

Locatie: 8.5 (e curat, dar multa apa rau de tot la baie, lipsa papuci, dus stricat, stropea in toate partile, locatie intunecoasa, abia o vedeam pe don'soara)

Aspect: 8.5 (nu i-ar prinde rau sa mai dea jos din acele kile, chiar daca are niste sani dementiali, si un cur la fel)

Atitudine: 8.5 (se cere mai multa implicare in "joc")

Oral: 8 (chiar se poate mai bine)

GFE: 9

Normal: 8 (aici chiar a dat-o de gard rau, eu asa m-am simtit, ca un bou stand si dand pedale, in timp ce ea se/ne admira in oglinda de alaturi)

Anal: nu face, nu e in menu

Tarif: 150ron/ora 1fin, nu am cerut/vrut masaj

 

Pe ansamblu experienta cu Isabelle este clar peste medie pentru mine. Cred ca mai are de lucrat la GFE. De revenit, hm, ramane de vazut - desi am fost multumit de servicii, si desi nu sufar de satiriazis, cred ca se poate "lucra" un pic la atitudinea generala si la modul de a intretine clientul si de a-l face sa se simta bine. Nu cer marea cu sarea, cer doar ceva mai multa implicare si mai putin self-esteem. Ma mai gandesc daca revin, pana una-alta. De recomandat, in mod cert da, daca doriti o escorta cu GFE ridicat. Dar, atentie, trebuie sa si dati, nu doar sa primiti ... cum mai spuneam, omeniti si veti fi omeniti ! Bafta !

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

Am fost si eu la Isabelle acum 2 saptamani. Sunat pe la 11:30 si in jumatate de ora am fost la ea.

Dupa ce m-am invartit prin jurul blocului pana sa gasesc scara am ajuns intr-un final la ea.

O fata draguta la fatza mi-a deschis usa, am facut cunostinta si m-a luat de manuta sa ma conduca in camera ei.

Ma asteptam sa arate ca in poze dar a mai pus ceva kilograme, plus sanii lasati. Dupa un dush de reimprospatare am trecut la un masaj de relaxare, nu extraordinar dar nici rau.

Incepe cu un oral incet si umed dar dupa un timp ma intreaba daca e ok sa puna prezervativ. Am crezut ca vrea sa trecem la normal dar ea a continuat oralul. :laugh2  Probabil nu i-a placut juniorul.

Normalul n-a fost de lunga durata, am incercat vreo 2-3 pozitii si mi-am dat drumu in balonas. Am mai stat de vorba, am facut un dush si am plecat.

 

Note:

Locatie: 9.5 (cam intuneric pe hol, in schimb mi-a placut oglinda din camera)

Aspect: 8.5 (are ochi frumosi dar din pacate are sanii lasati si putina burtica, mi-a zis ca se va duce la sala)

Oral: 8 (dupa un timp a pus prezervativul cu toate ca eram dushat, frezat, aranjat)

GFE: 10 (foarte pupacioasa )

Normal: 8 (cred ca nici eu nu eram in starea optima pentru a incerca mai multe pozitii)

FK: 9

 

Tarif: 150ron/ora    masaj + 1 finalizare

 

Mi-a zis ca in viitorul apropiat se va retrage.

Per asamblu este o tipa ok, merita incercata dar nu stiu daca mai revin la ea. Vreau sa mai testez si altele.

 

Spor!

  • Like 9
Link spre comentariu

  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur
Preacurviosi confrati,
 

dupa o lunga pauza de la ale curvaritului m-am gandit, jentilom cum ma socot, sa-mi ofer martisorul (cu snurul rupt) unei domnite escorte. Dupa ceva dezbateri cu un confrate de pe forum au cazut zarurile pe Isabelle preafrumoasa titulara a acestui topic.

Zis si facut, face amicul meu programarile si ne infiintam in iatacurile domnitelor (3 la numar) de pe Calea Seban Voda colt cu Cutitul de Argint. Dupa o scurta socializare in care le-am cunoscut si pe colegele Isabellei Tisha si Luciana am trecut in iatacul utilat cu pat mare si oglinda cat un perete numa buna de admirat caproara la atac. Pupaceli, mangaieli intins pe pat si inceput un oral de mare angajament din partea ei. Trecut in lady on top unde se misca foooarte bine, apoi in misionar (venise vremea sa mai muncesc si eu) si nu dupa multa vreme incheiat runda intai. Dusul de revigorare, un pic de socializare (si aici s-a dovedit o buna partenerera) si imi propune un masaj. N-o refuz si bine am facut ca s-a dovedit neasteptat de bun. Urmeaza runda a doua, cam in acelasi registru - oralul bun cu lins, supt, oolingus si deep, incauciucarea si ea deasupra in mai multe ipostaze (de mare efect cand s-a lasat pe spate cu mainile pe genunchii mei), mama iedului la marginea patului cu vedere la oglinda si incheiat glorios in misionar (si prezervativ). Dusul de final, imbracat, recuperat prietenul cu care am mers si care a intrat cu Luciana si valea!

 

 

Note

Locatie: 9.0 - un apartament de 3 camere (atatea am insirat pe abac dar s-ar putea sa ma insel) decorat ca un salon de masaj.

 

Igiena locatie: 10 - baie curata cu geluri de dus, dormitor curat cu asternuturi curate care au fost schimbate la finalizarea actiunii.

 

Aspect escorta: 9.5 - dupa gusturile mele dar asta pentru ca-mi plac femeile mai coapte si mai voluptoase. Ochi expresivi, trasaturi frumoase, buze senzuale, dantura frumoasa. Sani medii ca marime si taricei inca, fund de senzatie, pasarica curata si epilata.

 

Sex oral: 9.0 - neprotejat, cu incercari reusite de deep, cu atentie catre cei 2 vecini, lins, supt. Aici se vede un pic lipsa de experienta dar compenseaza prin faptul ca isi da silinta sa te faca sa te simti bine.

 

Sex normal: 10.0 - aici m-a cucerit. Pe langa faptul ca e deschisa catre orice pozitie si propunere pune suficienta pasiune la capitolul asta, incat sa nu te faca sa te simti doar ca la o partida de amor pe bani. Pentru mine a fost una dintre cele mai bune partide de sex normal cu o escorta. Sper sa se repete.

 

GFE: 10.0 - respectuoasa, comunicativa, calda m-am simtit ca si cu o iubita. FK, giugiuleli, tachinari lipicioasa si dragastoasa.

 

Cadoul: 200 lei pentru mai bine de o ora cu masaj si 2 finalizari. Raport calitate/pret excelent.

 

Concluzia: de revenit si recomandat.

 

 

O experienta minunata cu o escorta deosebita pe care o recomand cu toata increderea la sectiunea de Top.

 

Toate bune si spor(t) la trageri!

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...