Catalina.lov 3 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Buna dragii mei. Ma numesc Catalina, sunt o bruneta de 27 de ani, inalta 1.72 , 60kg, ochi caprui ,bruneta ,sani nr 4. Serviciile mele sunt urmatoarele : sex oral protejat/neprotejat daca igiena corespunde (fara bubite,mirosuri,scurgeri,etc), sex normal protejat,sex anal protejat(depinde de marime si grosime), masaj de relaxare/erotic, finalizare corporală sau orala, sărutări pe corp, footjob, handjob, dominare soft. locuiesc singura. Pentru alte detalii legate de program si locatie ma puteti contacta telefonic/whatsapp : 0722808192 Tarife: 200 ron- sex oral protejat/neprotejat+ sex normal – 30 min/1 fin 250 ron- sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ sex anal – 30 min/1 fin 300 ron - sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ masaj relaxare/erotic- 60 min/1-2 fin 350 ron sex oral protejat/neprotejat+ sex normal+ sex anal+ masaj relaxare/erotic—60 min/1-2 fin Programarea fara confirmare cu cel putin 1 ora inainte este anulata. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii. Preturile nu se negociaza! NU accept sex normal /sex anal neprotejat. ( Persoanele cu astfel de "propuneri" vor primii block! Quote Link to post
Maistru Curvar dumitrupaul 237 Posted December 22, 2020 Maistru Curvar Share Posted December 22, 2020 Bună. Ești colegă cu Viviana...?!? Aveți textul de prezentare aproape la fel... Imaginație...?!? Quote Link to post
panciu 45 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Cred ca a gresit prietenul lor, cred ca amandoua au acelasi prieten 😂😂😂 2 Quote Link to post
rawqwerty 29 Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 @Catalina.lov nu pare ca e activ whatsup-ul pe numarul din titlu. de la ce ora incepi maine si pe unde ai locatia? mersi! Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Whats'app-ul este functional. Te rog, mai incearca. Pupici Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 Buna băieti. Pentru ca primul set de poze atasat mai sus este neclar pentru multi dintre voi si mi-ati sugerat sa va ofer poze mai concludente, am facut cateva poze cu telefonul mobil. Sper sa va pot oferii ceea ce va intereseaza pentru a va castiga increderea. Multumesc. 2 1 Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted December 26, 2020 Author Share Posted December 26, 2020 Disponibila pentru programari. Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted December 28, 2020 Author Share Posted December 28, 2020 Disponibila pentru programari Quote Link to post
only-me 14,218 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 On 12/23/2020 at 1:23 PM, Catalina.lov said: Buna băieti. Pentru ca primul set de poze atasat mai sus este neclar pentru multi dintre voi si mi-ati sugerat sa va ofer poze mai concludente, am facut cateva poze cu telefonul mobil. Sper sa va pot oferii ceea ce va intereseaza pentru a va castiga increderea. Multumesc. Foarte frumos!!!!,eu vreau o poza cu burtica(fara sa o su**) se poate??? Multumesc!! Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted January 3 Author Share Posted January 3 La mulți ani si multi bani dragi futaciosi. Disponibila pentru programari 😇 Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted January 5 Author Share Posted January 5 Disponibila pentru programari futaciosilor Quote Link to post
Catalina.lov 3 Posted January 7 Author Share Posted January 7 Disponibila pentru programari futaciosi Quote Link to post
Recommended Posts