Sari la conținut

Lămurire privind mărimea


Postări Recomandate


  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 6 ore, larabella a spus:

Te adooooor❤

Felicitări, bravo!👏👏👏

Din păcate puțini bărbați sunt atenți la detaliile menționate de tine mai sus, nu trebuie să ai bartai animalul între picioruse pentru a satisface o femeie .

Sexul este și el o ARTĂ, sexualitate, încredere în sine, putere, atitudine. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care ţin de imaginea unei femei asupra unui bărbat .

Trebuie să  ai încredere în tine, să nu-ţi fie teamă să-ţi expui fiecare latură, fie că vorbim de viaţa socială sau personală.În comportamentul uman trebuie întotdeauna să existe un echilibru fizic, mental şi spiritual indiferent de mărimea penisului. Odată ce-ţi cunoşti corpul, ştii exact ce îţi provoacă plăcerea, care sunt zonele erogene care te duc pe culmile plăcerii, dar mai ales, scapi de teama de a fi tu în timpul actului sexual. Astfel, apare şi comunicarea între parteneri. Bărbatul nu trebuie să se simtă jignit pentru că i se spune ce face bine şi ce nu sau ce schimbări ar putea face pe durata actului sexual. Din contră. Fiecare femeie este diferită. Fiecare femeie se excită diferit. Ca sexul în dormitor să prindă contur, trebuie să-ţi asculţi partenerul, să ţii cont de nevoile lui, dar şi să te faci auzită.❤❤❤

Descoperă ce înseamnă cu adevărat să te ”îndrăgosteşti” de un apus sau de modul în care fumul de ţigară formează parcă un dans plin de senzualitate în aer. Conectează-te cu frumosul din jurul tău, sub toate formele pentru a-ţi descoperi latura erotic. Indiferent de mărimea penisului, penisul este doar un accesoriu care psihic îți poate aduce atât orgasme cât și cele mai intense plăceri. 

 Mulțumesc! Știi cum se spune, omul cât trăiește, învață. Trebuie sa avem doar deschiderea necesara de a ne dezvolta.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...