john71 24 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Urez tuturor fetelor un an nou, fericit, cu sanatate și servicii bune!! Futacilor le doresc sa aibe un an bun, cu sănătate și sa aibe parte de fete bune și ciocane tari!! 2 Quote Link to post
RoMario2020 4 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 La mulți ani plini de bucurie si realizări la toată lumea!!! Quote Link to post
dianalux24 1,057 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Este finalul unui an în care am trecut prin multe încercări, dar am învățat să fim mai buni și să fim mai buni și să prețuim lucrurile simple. Să pășim în noul an cu speranță că tot ce a fost greu va rămâne doar o amintire "cu mască". O stea norocoasă să vă călăuzească pas cu pas. LA MULȚI ANI FERICIȚI! 1 Quote Link to post
maryo85 453 Posted January 1 Share Posted January 1 Un an nou fericit tuturor!!! Vad ca fetele nu prea raspund la urarea colegului! Nu or fi fete, ele stiu ca sunt.....!!! Quote Link to post
Recommended Posts