Sari la conținut

Românii, locul I in lume la consumul de alcool


Postări Recomandate

  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

Hm...concluzii finale se desprind??

Cam toți care și-au "asanat" viața / nunta / botezul copiilor cu preopești + pești muzicali, au sfârșit în scandaluri domestice și divorțuri (s-au însurat din dragoste bag sama, pentru statut social si avere prin asociere). 

Aseară la o un scurt browsing de 30 minute am dat peste 62 de apostoli ai parafiliei muzicale românești (manele, trapmanele), un singur videoclip avea peste 70 milioane vizualizari, satul românesc e terminat, a putrezit deja, suburbiile + ghetourile orașelor idem.

Oamenii sistemului de ieri acuplați cu interlopii de azi, mari muzicieni la curul femeilor românce botoxate, dau lovitura de grație unei țări plină de minciună morală, istorică și religioasă. 

p.s. viață veșnică pământească "elitelor" cu iphone aurit însurați la nuntă pe trapmanele, ei ne vor "trata", fie cu xanax, fie cu bastonul cu electroșocuri și-o cămașă de forță; 15 sclavi trebuie să muncească în multinaționale, pentru salarul unei singure hahalere din asta. Salar care ajunge și la curve, la cântăreți, un fel de sindrom Stockholm? Edward Teller este omul, da, discipolii lui..

Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

cand româncele o să fie toate clonă d. budeanu și gașta de fătălăi arabo-indiano-orientali, cand o sa viseze toate fetele la botox in buze si silicoane in țâțe, e vremea să aducem imigranți incoace, nu mai conteaza, de orice fel, s-a zis cu nația asta de troglodiți care au ca inm național adorarea agresorului (sunt schizofreni saracii dar nu-si dau seama)

Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

degenerarea boborului rumân este absolunt șocantă, în  afară de NV țării...

țata contine aproximativ 100 de maneliști (care se lauda cu vila, masinile si femeile pe melodii orientale furate), milioane de alcoolizati mai ales la sate, politicienii si doctorii si numai  iau mita indiferent de culoarea politica, "esprimarile" tinerei generatii rumâne de pe tik tok e ca hartia igienica folosita, dar ... NE PLACE !!!! curat gradina macii domnului, tara cea minunata de pe acelasi fus orar cu ADEVARATA TARA MINUNATA! 

Link spre comentariu
  • Oras:Synagogue of Satan
  • Oras:Synagogue of Satan

ȚARA CEA MINUNATA voiam să scriu.........................cotine 50-60% imbecili care nici macar nu realizeaza ca-i obliga pe ceilalti sa emigreze

 

p.s. in maxim 20 de ani nu vor mai fi bani de pensii si salarii pentru bugetcuristi si tot 20 de ani, peste inca o generatie, vor predomina numai gunoaiele umane peste 80% din populatia lumii, nu doar aici, va fi un deliciu pentru comandatii americani de submarine nucleare, aia care lanseaza Trident II

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...