Sari la conținut

Blonda sexy 0732038435


Postări Recomandate

Acum 1 minut, ritchie21 a spus:

Chiar sunt curios. Nu pare reală,  dar pot fi poze profesionale care le avantajează mult pe fete. Mâine o să-i fac o vizită și revin cu verdictul🤣

Intra in link-ul de la highheels72 și o sa vezi ca pozele ii apartin la una din alta tara, dar mna poate mergi după cupru și dai totuși de aur 😂

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
Acum 4 ore, edward25 a spus:

Intra in link-ul de la highheels72 și o sa vezi ca pozele ii apartin la una din alta tara, dar mna poate mergi după cupru și dai totuși de aur 😂

Da, am văzut . Dacă nu-mi place ce găsesc o refuz piliticos🤣

Link spre comentariu

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Așa cum am zis,  am fost să o văd pe blondină. Am sunat-o și mi-a indicat locația,  la Ared Kaufland, unde mai are și o colegă. Am întrebat-o de servicii, mi-a zis că face și oral neprotejat la telefon.

Ajuns la ea mi-a zis ca nu face oral neprotejat.  Nu m-a deranjat asta, dar a început direct cu o minciună și știam ce fel de fată este. 

Fata este destul de drăguță. Nu aș putea spune ca este ea cea din poze, chiar dacă este blondă.  Pozele se văd ca sunt foarte editate,  dar la față nu seamănă deloc. Sincer nu știu de ce nu își pune poze cu corpul ei, pentru ca arată chiar bine. Era îmbrăcată sexi, și avea trăsături frumoase. Am decis sa nu rămân pentru ca am mai avut experiențe neplăcute cu fete de genul, cu moldovencele blonde de la Plaza pentru cine le știe. 

Genul ăsta de fete sunt drăguțe până le dai banul, după nu știu cum să facă să te scoată mai repede. Dacă zicea din prima ca nu face neprotejat chiar aș fi rămas să o încerc.  

Deci ca fizic o recomand, nu-i cea din poze dar arată bine. În rest nu știu ce să zic, eu n-am vrut să risc să-mi stric toată ziua.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...