Sari la conținut

Andreea 0749698274 Piata centrala


Postări Recomandate


  • Oras:Bacau
  • Oras:Bacau

Am vizitat domnisoara anul trecut, pe 30 dec, dar abia acum scriu recenzia. Fata este cea din poze, tanara (25 ani), cu tenul alb, fund bombat, sani frumosi. Pret 100 lei/fin, 200 lei /ora. Locatia, un apartament cu 2 camere, str. 9 Mai, pe langa Piata, cu trei fete care presteaza acolo, deci cam inghesuiala, dar atunci cand am fost eu, una plecase afara sa-si cumpere ceva si erau doar doua in apartament. Mirosea puternic a tigara la intrare, dar parca in camera ei nu mirosea asa de tare. Am optat pentru o finalizare, 100 lei, m-am dezechipat si ea a inceput un oral cu preze, (a zis ca asa ii place mai mult). Face si ON, dar asa a vrut si eu am fost de acord. Preze pus frumos, cu gurita, incercari de deep, dar abia in timp ce presta oral a inceput sa-si scoata hainutele de pe ea. Are un corp frumos, si este destul de dezghetata, se pricepe la sex, dar am nimerit-o intr-un moment in care suna telefonul ei non-stop, chiar daca era pe vibratii. Era cam suparata ca pana atunci somase, iar acum toti sunau, si era tentata sa faca treaba mai fast-fuck. Am facut si putin sex vaginal, pe la spate, misionar si LOT, dar parea cam grabita. La un moment dat, suna cineva la interfon si ea se duce si deschide usa de la bloc, crezand ca este colega ei, plecata dupa tigari fara cheie. Revine in camera si apoi, surpriza, era un client care venise tot pentru ea, dar i-a deschis usa de la apartament una din colegele ei. Colega a intrat peste noi, in camera, ca sa-i spuna ca a venit un client, eu eram calare pe ea, ea i-a spus ca e ocupata si sa incerce sa-l ia ea pe client. Am continuat futaiul in conditiile alea de aglomeratie, am finalizat in LOT, dupa care, cum sa plec de acolo ? A iesit ea un pic si l-a vazut pe clientul cel nou care pompa la colega ei, in bucatarie, pe blatul de la chiuveta (cred !). Si-i dadea colegul la buci pe la spate si plescaia ca la masina de cusut. M-am strecurat usor spre iesire, el era cu spatele si nu m-a vazut, nici eu pe el, si am plecat rapid.

Cam nasol, nu ? 

Note, ce sa spun, undeva intre 7 si 8 per ansamblu. Fata este frumoasa si se poarta frumos, dar fara cearceaf schimbat, fara igienizare la baie (doar cu servetele umede), aglomeratie in apartament, adica intimitate mai deloc, cam fast-fuck.

Pretul relativ corect, iar daca nu era asa inghesuiala si graba era de revenit. Asa, nu stiu ca sa zic. Eu unul nu mai revin (datorita incidentului cu clienti suprapusi in timp), dar serviciile fetei sunt destul de bune.

Sa auzim numai de bine !

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...