terenteterente Reputație: 244 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Ianuarie 6, 2021 Va salut, confrati din Timisoara! Am mai pus intrebare in privat, dar a trecut ceva timp de atunci. Am cateva drumuri in zona si as vrea sa impart activitatile. Le-am ales pe cele trei pentru gradul ridicat de perversitate, chiar daca al Giuliei nu e chiar la fel, dar prin permisivittea ei si aplicabilitatea serviciilor mie mi se pare perversa. Astept un sfat pentru o prima intalnire cu una din ele, intalnire care sa nu aiba clisee si ca un exemplu de permisivitate : dupa ce-ti dai drumul, sa poti continua sa-ti mai dai drumul odata, fara itnreruperi de discutii sau dus, cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Multumesc anticipat. Un coleg din Sud.
Vizitator betterfuck Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2021 Postat Ianuarie 6, 2021 Si Anda si Loredana cred ca, se incadreaza la ce vrei tu. Ambele sunt foarte perverse.
22leon Reputație: 34621 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 15 ore, terenteterente a spus: Va salut, confrati din Timisoara! Salutare, toate 3 sunt o alegere buna, dar eu personal as merge la Giulia sau Anda. Bafta! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum