terenteterente Reputație: 244 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Va salut, confrati din Timisoara! Am mai pus intrebare in privat, dar a trecut ceva timp de atunci. Am cateva drumuri in zona si as vrea sa impart activitatile. Le-am ales pe cele trei pentru gradul ridicat de perversitate, chiar daca al Giuliei nu e chiar la fel, dar prin permisivittea ei si aplicabilitatea serviciilor mie mi se pare perversa. Astept un sfat pentru o prima intalnire cu una din ele, intalnire care sa nu aiba clisee si ca un exemplu de permisivitate : dupa ce-ti dai drumul, sa poti continua sa-ti mai dai drumul odata, fara itnreruperi de discutii sau dus, cred ca intelegeti ce vreau sa spun. Multumesc anticipat. Un coleg din Sud. Link spre comentariu
Vizitator betterfuck Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Si Anda si Loredana cred ca, se incadreaza la ce vrei tu. Ambele sunt foarte perverse. Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34133 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Acum 15 ore, terenteterente a spus: Va salut, confrati din Timisoara! Salutare, toate 3 sunt o alegere buna, dar eu personal as merge la Giulia sau Anda. Bafta! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum