Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Sunt sigur că pe mulți colegii îi pasionează pariurile sportive. Aici puteți pune un pronostic , ponturi etc. Biletul zilei.
cincistele Reputation: -3877 Posted January 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 6, 2021 Da, bravo 👍 1
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Vor fii sancționați dur ce-i care vizibil induc in eroare colegii. Conducerea.😡
Guest noroi-pietre Reputation: 0 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Hahaha, ce bagabont esti frate Tocmai acum când vreau sa plec deschizi topice din astea interesante ...
cincistele Reputation: -3877 Posted January 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 6, 2021 Mai bagă un "i" la "predicți" 😅 3
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Acum 5 minute, cincistele a spus: Mai bagă un "i" la "predicți" 😅 Mă enervează inflația de i uri iii🤣 oricum mersi.
cincistele Reputation: -3877 Posted January 6, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 6, 2021 Azi le-am cam zbârcit pe toate, da' hai că mai încerc un meci : Lille - Angers 1 & 2+ 1 1
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Acum 1 minut, cincistele a spus: Azi le-am cam zbârcit pe toate, da' hai că mai încerc un meci : Lille - Angers 1 & 2+ Un singur meci!? Probabil ai pus o miză frumușică. Îți urez baftă.
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Hai bafta la toti imi pare rau acum ca n-am pus mai mult dar nah buni si astia 3
Guest caproshu Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Of, măcar 100 dacă puneai...
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Acum 10 ore, caproshu a spus: Of, măcar 100 dacă puneai... Daca Pnm daca pun cat am pierdut si cat am luat Acum cativa ani aveam bilet 20/20 fara sistem Ma scos Villareal cu Real Madrid pusesem 2 si seara cand ma culc era 0-1 zic ba gata am luat maine 30 de bete Dimineata cand ma trezesc 2-2 Asta e Cat timp le iei ca o placere de timp liber si nu risti in prostie e ok 3
cincistele Reputation: -3877 Posted January 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 7, 2021 Acum 25 minute, xtreme89 a spus: Daca Pnm daca pun cat am pierdut si cat am luat Acum cativa ani aveam bilet 20/20 fara sistem Ma scos Villareal cu Real Madrid pusesem 2 si seara cand ma culc era 0-1 zic ba gata am luat maine 30 de bete Dimineata cand ma trezesc 2-2 Asta e Cat timp le iei ca o placere de timp liber si nu risti in prostie e ok Trebuia să dai contră, pariai 1x doar pe meciul ăla, cred că aveai și o cotă bună dacă era deja 0-1, și câștigai indiferent de rezultat. 1
cincistele Reputation: -3877 Posted January 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 7, 2021 Acum 10 ore, lancelot a spus: Un singur meci!? Probabil ai pus o miză frumușică. Îți urez baftă. Dacă puneam 2 & 2+, eram șmecher 😅 ... așa am fost doar cotizant 🙈 1
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Acum 10 ore, cincistele a spus: Trebuia să dai contră, pariai 1x doar pe meciul ăla, cred că aveai și o cotă bună dacă era deja 0-1, și câștigai indiferent de rezultat. Daca la cotele alea care le aveam atunci jucam ca se termina meci egal si ambele inscriu peste 1,5 erau vreo 100 de milioane imi zisese tipa era 7.50 cota 3
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Acum 5 ore, cincistele a spus: Dacă puneam 2 & 2+, eram șmecher 😅 ... așa am fost doar cotizant 🙈 Nu intotdeauna iese cum vrem noi. Nu era SF, clasamentul și forma lui Lile o dădeau câștigătoare.
cincistele Reputation: -3877 Posted January 7, 2021 Oras:Everest Oras:Everest Posted January 7, 2021 Acum 13 minute, lancelot a spus: Nu intotdeauna iese cum vrem noi. Nu era SF, clasamentul și forma lui Lile o dădeau câștigătoare. Așa e, oricum...de când s-a reluat sportul au fost multe, "anormal" de multe rezultate neașteptate... șmecheria e acum să pici pe ele...😜 2
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 BONUS De azi dau startul unui bonus de 100 ron, primului coleg care ne oferă o cotă de minim 8 , de 3 ori consecutiv, în decurs de o săptămână. Consider o investitie bună. De ce? Acel coleg merită să ne luăm după pronosticurile și evaluările lui. Consider o investitie bună , nu este o aroganță. Plată bonus. Imediat după ce eu s-au un coleg constată câștigătorul. Voi vira bonusul în PM. Cum? Un paysafecard 100 ron. Baftă.
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Acum 4 minute, lancelot a spus: BONUS De azi dau startul unui bonus de 100 ron, primului coleg care ne oferă o cotă de minim 8 , de 3 ori consecutiv, în decurs de o săptămână. Consider o investitie bună. De ce? Acel coleg merită să ne luăm după pronosticurile și evaluările lui. Consider o investitie bună , nu este o aroganță. Plată bonus. Imediat după ce eu s-au un coleg constată câștigătorul. Voi vira bonusul în PM. Cum? Un paysafecard 100 ron. Baftă. Hmm Oricum ai juca nici un stil nu iti garanteaza castigul totusi vorbim de jocuri de noroc Sfatul meu evitati solistii si cotele mari jucati la pauza si la goluri doar la echipe consacrate puneti solist Orice solist care are cota peste 2 larevedere Goluri si pauza Bafta 2
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Acum 2 minute, xtreme89 a spus: Hmm Oricum ai juca nici un stil nu iti garanteaza castigul totusi vorbim de jocuri de noroc Sfatul meu evitati solistii si cotele mari jucati la pauza si la goluri doar la echipe consacrate puneti solist Orice solist care are cota peste 2 larevedere Goluri si pauza Bafta Mulțumim xtreme 89, pentru sfat. O cotă de 2 dintr-un singur meci, nu are cum să fie sigură. Din experiența mea, pronosticurile pe goluri este mult m-ai reală.
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Chiar acum, lancelot a spus: Mulțumim xtreme 89, pentru sfat. O cotă de 2 dintr-un singur meci, nu are cum să fie sigură. Din experiența mea, pronosticurile pe goluri este mult m-ai reală. Daca iti spun ca am pierdut la cota ' Gazdele castiga si ambele inscriu ma crezi ? Si culmea a fost 2-3 cu al 3lea gol la oaspeti in min 82 sau 87 atunci recunosc ca m-au apucat nervii si m-am lasat o perioada Oricum bafta ' Si nu pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti nici o cota nu e garantata 4
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Acum 21 minute, xtreme89 a spus: Daca iti spun ca am pierdut la cota ' Gazdele castiga si ambele inscriu ma crezi ? Si culmea a fost 2-3 cu al 3lea gol la oaspeti in min 82 sau 87 atunci recunosc ca m-au apucat nervii si m-am lasat o perioada Oricum bafta ' Si nu pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti nici o cota nu e garantata Da normal că te cred. Ai pus pe o cotă hazard, care cred că era minim 2,5. Numai cine nu joacă nu pierde 🤣
xtreme89 Reputation: 14316 Posted January 7, 2021 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Posted January 7, 2021 Acum 53 minute, lancelot a spus: Da normal că te cred. Ai pus pe o cotă hazard, care cred că era minim 2,5. Numai cine nu joacă nu pierde 🤣 Marea majoritate a biletelor de pana acum le am pastrat cu exceptia catorva care au fost castigatoare Daca vreti sa va radeti si sa faceti o socoteala asa cate 2 3 5 lei pe fiecare bilet cat am pierdut o sa pun o poza zilele urmatoare 3
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Acum 38 minute, xtreme89 a spus: Marea majoritate a biletelor de pana acum le am pastrat cu exceptia catorva care au fost castigatoare Daca vreti sa va radeti si sa faceti o socoteala asa cate 2 3 5 lei pe fiecare bilet cat am pierdut o sa pun o poza zilele urmatoare Aștept cu mare interes , un bilet câștigător. Sisteme de joc, ceva să merite interesul. Azi voi incerca o cotă de 3 . Sper să vă fie de folos.
Guest lancelot Reputation: 0 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Acum 2 ore, lancelot a spus: BONUS De azi dau startul unui bonus de 100 ron, primului coleg care ne oferă o cotă de minim 8 , de 3 ori consecutiv, în decurs de o săptămână. Consider o investitie bună. De ce? Acel coleg merită să ne luăm după pronosticurile și evaluările lui. Consider o investitie bună , nu este o aroganță. Plată bonus. Imediat după ce eu s-au un coleg constată câștigătorul. Voi vira bonusul în PM. Cum? Un paysafecard 100 ron. Baftă. Precizare 1) maxim 2 câștigători. 2) dacă sunt m-ai mulții câștigători, criteriul de departajare va fii : adun cotele celor 3 bilete al fiecărui câștigător. Cota cea m-ai mare câștigă bonusul. Baftă.
Recommended Posts