razvanel18 16 Posted January 7 Share Posted January 7 Am si eu o intrebare , era o tipa pe langa hotel rin in spate , tipa bruneta slabuta , Monica parca zicea ca o cheama , stie careva ceva daca mai presteaza in sibiu ? Quote Link to post
batman100 41 Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 9 ore, razvanel18 a spus: Am si eu o intrebare , era o tipa pe langa hotel rin in spate , tipa bruneta slabuta , Monica parca zicea ca o cheama , stie careva ceva daca mai presteaza in sibiu ? Cred ca de ea zici: https://nimfomane.com/forum/topic/119936-noua-turcoaica-sexy-0742363094/ Quote Link to post
batman100 41 Posted January 8 Share Posted January 8 Din a 2a a mers si linkul :)) Quote Link to post
zapa2020 49 Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 10 ore, razvanel18 a spus: Am si eu o intrebare , era o tipa pe langa hotel rin in spate , tipa bruneta slabuta , Monica parca zicea ca o cheama , stie careva ceva daca mai presteaza in sibiu ? Zicea ca o sa revina. Inainte de sarbatori a plecat.... Quote Link to post
zapa2020 49 Posted January 8 Share Posted January 8 Acum 23 ore, razvanel18 a spus: Am si eu o intrebare , era o tipa pe langa hotel rin in spate , tipa bruneta slabuta , Monica parca zicea ca o cheama , stie careva ceva daca mai presteaza in sibiu ? Tocmai a revenit in Sibiu. Lucreaza doar cu publi dar un coleg i-a facut cont si aici pe forum. Normal ar fi sa fie inchis acest topic si mutata discutia pe topicul Noua Turcoaica. Quote Link to post
razvanel18 16 Posted January 10 Author Share Posted January 10 Ok , multumesc colegii 👏🏽 Quote Link to post
Recommended Posts