badboy2650 0 Posted January 10 Share Posted January 10 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-transsexuala-noua-in-orasul-tau/fge65300119i78ihdd7fe7id2f2798d3.html Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 19 Share Posted January 19 ATENTIE ! trav TEPAR cu " peste " de etnie !! 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 19 Share Posted January 19 Acum 3 ore, Dorin2020 a spus: ATENTIE ! trav TEPAR cu " peste " de etnie !! Inainte de a lasa un topic domnul dorin uitate ca este transsexuala cu sani nu travestita iar daca nu tia placut servicile iei nu merge numa niste gay obositi sunteti in stare sa scrieti asta🤣🤣🤣🤣 1 Quote Link to post
Princcipu 3 Posted January 19 Share Posted January 19 Invață să scrii băiețel.😀 Decât să-ți faci sânii ăia inutili cand ai peruci in cap si esti schioapa de un picior t-i se zice Șchioapa de la Reșița,nu esti decat o nemancata de la casa de copii cu harfe de diva. Neinteresanta acest personaj care isi ia umila pensie de handicap.Nu va bateti capu cu dansu. 😀 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Asta e invidia din travestitele de azi 🤣🤣🤣🤣no stress🤣🤣🤣 Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 A sters anuntul de pe Publi 24 , cel care aparea in acest topic , dar are altul acum .https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-in-orasul-tau-new-top-transsexuala/0h220f3d8ehe786h21i7e6300829dhd1.html Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 40 minute, Dorin2020 a spus: A sters anuntul de pe Publi 24 , cel care aparea in acest topic , dar are altul acum .https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-in-orasul-tau-new-top-transsexuala/0h220f3d8ehe786h21i7e6300829dhd1.html Muritoare de foame de pe arad irelevant travestito esti muritoare de foame si crapa invidia in tine🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 1 oră în urmă, Iasmy_ts a spus: Muritoare de foame de pe arad irelevant travestito esti muritoare de foame si crapa invidia in tine🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dupa cum vad ca esti de insistenta , eu cred ca tu esti persoana de care se vorbeste pe aici . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-transsexuala-new-in-orasul-tau/87he353ed294715he626h6132272e914.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-top-transsexuala-new-bruneta-in-orasul-tau/e3f642dh35ih7h89d1e6h1287h600hd9.html Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 1 minut, Dorin2020 a spus: dupa cum vad ca esti de insistenta , eu cred ca tu esti persoana de care se vorbeste pe aici . https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-transsexuala-new-in-orasul-tau/87he353ed294715he626h6132272e914.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-top-transsexuala-new-bruneta-in-orasul-tau/e3f642dh35ih7h89d1e6h1287h600hd9.html Sa ma variez pe inima si nasterea ta de esuata moare invidia in tine bulangiu notoriu Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 43 minute, Iasmy_ts a spus: Sa ma variez pe inima si nasterea ta de esuata moare invidia in tine bulangiu notoriu te ai dat de gol ca tu esti persoana . tu sau PESTELE tau ! Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 10 minute, Dorin2020 a spus: te ai dat de gol ca tu esti persoana . tu sau PESTELE tau ! Mata😂😂😂😂n-ai bani înțeleg esti muritoare de bani dacă vrei bani Vino câți dau variamas pe inima ta de travestită😂😂😂😂😂😂😂 Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 5 minute, Iasmy_ts a spus: Mata😂😂😂😂n-ai bani înțeleg esti muritoare de bani dacă vrei bani Vino câți dau variamas pe inima ta de travestită😂😂😂😂😂😂😂 POATE DE LA PESTELE TAU , DIN "TAXA DE DERENJ" , care o cere atunci cind iese dupa ce sta ascuns in bucatarie !! 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 15 minute, Dorin2020 a spus: POATE DE LA PESTELE TAU , DIN "TAXA DE DERENJ" , care o cere atunci cind iese dupa ce sta ascuns in bucatarie !! 😂😂😂😂😂😂așa e cum zici tu😂😂😂😂 Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 17 minute, Iasmy_ts a spus: 😂😂😂😂😂😂așa e cum zici tu😂😂😂😂 daca si tu recunosti , INSEAMNA CA INFORMATIA PRIMITA A FOST ADEVARATA !! 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 1 minut, Dorin2020 a spus: daca si tu recunosti , INSEAMNA CA INFORMATIA PRIMITA A FOST ADEVARATA !! M-a daten sloboz De boșorog coclit și veZiti de treaba ta ca nu ma afecteaza ce Zici pa Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 20 Share Posted January 20 Acum 5 ore, Iasmy_ts a spus: Muritoare de foame de pe arad irelevant travestito esti muritoare de foame si crapa invidia in tine🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Acum 2 ore, Iasmy_ts a spus: M-a daten sloboz De boșorog coclit și veZiti de treaba ta ca nu ma afecteaza ce Zici pa Nici tu nu sti ce zici. Ba una , ba alta ... tot pe linga tinta ........ Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 21 Share Posted January 21 Gata , nu mai ai replica ? Ai terminat cuvintele pe care le ai la tine ? Quote Link to post
norbert1976us 1,031 Posted January 21 Share Posted January 21 7 minutes ago, Dorin2020 said: Gata , nu mai ai replica ? Ai terminat cuvintele pe care le ai la tine ? Tot nu am inteles...cu ce te a deranjat asa tare incat sa fii atat de suparat? Sau doar faci conversatie? Ai.fost la ea...o cunosti..ti ai luat teapa...? Las o frate sa traiasca asa cum vrea..poate. nu va mai dati mari rezolvatori de enigme pe aici.. Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 21 Share Posted January 21 Acum 6 minute, norbert1976us a spus: Tot nu am inteles...cu ce te a deranjat asa tare incat sa fii atat de suparat? Sau doar faci conversatie? Ai.fost la ea...o cunosti..ti ai luat teapa...? Las o frate sa traiasca asa cum vrea..poate. nu va mai dati mari rezolvatori de enigme pe aici.. Au fost altii, si au luat teapa . Si cred ca e normal sa avertizam , ca asemenea lucruri sa nu se mai intimple ! 1 Quote Link to post
Princcipu 3 Posted January 21 Share Posted January 21 Cine o viziteaza pe mutanta asta are parte de un electrosoc facut de pestele sau...de evitat bulangiu asta care nu e decat traveu 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 21 Share Posted January 21 Acum 2 ore, Princcipu a spus: Cine o viziteaza pe mutanta asta are parte de un electrosoc facut de pestele sau...de evitat bulangiu asta care nu e decat traveu 🤣🤣Lipsa de foame 😅😅esti amuzanta si chiar ma bucur ca sunt barfita😅😅😅 1 Quote Link to post
Iasmy_ts 4 Posted January 21 Share Posted January 21 Acum 3 ore, Dorin2020 a spus: Gata , nu mai ai replica ? Ai terminat cuvintele pe care le ai la tine ? Bai bosorog infect nu vezi ca te certi singur🤣🤣🤣avertizeaza ca esti bosorog ipotent in latex care ceri pula hello cine pula mea isi baga pula in tine😅😅foloseste vibrator calmeazate si revino asa retardati sunteti ma amuzati rau succes 🤣🤣🤣🤣🤣😛🤣 2 Quote Link to post
Dorin2020 5 Posted January 21 Share Posted January 21 Ti-am mai spus ca esti pe linga , confunzi persoanele. Nu am fost si nu as merge la tine nici daca m-ai plati . Oricum , ai aratat cine esti ! 1 Quote Link to post
unul dintre multi 837 Posted January 24 Share Posted January 24 La 20.01.2021 la 18:36, Dorin2020 a spus: POATE DE LA PESTELE TAU , DIN "TAXA DE DERENJ" , care o cere atunci cind iese dupa ce sta ascuns in bucatarie !! perfect adevarat,peste in bucatarie,cere taxa de deranj :)) DE EVITAT MAXIM ARE ANUNTURI PE RESITA,TIMISOARA,ARAD JIGODII ! DEJA STIE LUMEA DE VOI,IN ZONA ASTA ATI CAM TERMINAT CU TEPAREALA !!! Quote Link to post
Recommended Posts