Ioanageanina 0 Posted January 13 Share Posted January 13 Buna ma numesc geanina si sunt o fata cu simtul umorului bine dezvoltat, ador aventuriile sunt specialitatea mea ...ofer servicii cu calm si pun accent pe preludiu...daca esti interesat te rog suna-ma la numarul de telefon 0759844096...pupici dulci Quote Link to post
Ioanageanina 0 Posted January 13 Author Share Posted January 13 Acum 6 minute, Ioanageanina a spus: Buna ma numesc geanina si sunt o fata cu simtul umorului bine dezvoltat, ador aventuriile sunt specialitatea mea ...ofer servicii cu calm si pun accent pe preludiu...daca esti interesat te rog suna-ma la numarul de telefon 0759844096...pupici dulci Quote Link to post
mirindaporto 125 Posted January 14 Share Posted January 14 Poti urca niste poze pe imgbb/imgbox/imgur ? Quote Link to post
Ioanageanina 0 Posted January 16 Author Share Posted January 16 La 14.01.2021 la 0:39, Ioanageanina a spus: Buna ma numesc geanina si sunt o fata cu simtul umorului bine dezvoltat, ador aventuriile sunt specialitatea mea ...ofer servicii cu calm si pun accent pe preludiu...daca esti interesat te rog suna-ma la numarul de telefon 0759844096...pupici dulci Quote Link to post
Ioanageanina 0 Posted January 17 Author Share Posted January 17 0759844096 sunt disponibila Quote Link to post
indimenticabil 263 Posted January 17 Share Posted January 17 Acum 1 oră, Ioanageanina a spus: 0759844096 sunt disponibila Bună. Ideal ar fi să răspunzi și celor care au scris mai sus. Servicii, tarile, fotografii... 😉 Quote Link to post
ionel112112 154 Posted Wednesday at 11:10 AM Share Posted Wednesday at 11:10 AM La 14.01.2021 la 0:39, Ioanageanina a spus: Buna ma numesc geanina si sunt o fata cu simtul umorului bine dezvoltat, ador aventuriile sunt specialitatea mea ...ofer servicii cu calm si pun accent pe preludiu...daca esti interesat te rog suna-ma la numarul de telefon 0759844096...pupici dulci Poti da mai multe detalii despre servicii, tarife si eventual orele intre care lucrezi? Ieri si azi am incercat de mai multe ori sa te contactez dar fara succes... Quote Link to post
Ioanageanina 0 Posted Wednesday at 11:39 AM Author Share Posted Wednesday at 11:39 AM Buna ora este 250 si numarul 150 momentan nu am locație....caut locație si nu gasesc Quote Link to post
indimenticabil 263 Posted Wednesday at 11:59 AM Share Posted Wednesday at 11:59 AM Ioanageanina a mai scris un utilizator mai sus .. @mirindaporto fotografii, sau ceva descriere a ta? este ca la loz in plic, vagi detalii si nimeni nu se incumeta atat timp cat detaliile din partea ta sunt saracacioase Quote Link to post
Recommended Posts