mihnea_sb 2 Posted January 14 Share Posted January 14 Salut -jonny- exista vre-o modalitate de contact alta decat mesagerie privata prin care am putea lua legatura??? Mersi Anticipat Quote Link to post
-jonny- 1,343 Posted January 14 Share Posted January 14 Hmm...pana acum nu am folosit alta metoda de contact in afara de mesagerie. Quote Link to post
mihnea_sb 2 Posted January 14 Author Share Posted January 14 Suna cu nr ascuns la 0733201982 Quote Link to post
-jonny- 1,343 Posted January 14 Share Posted January 14 Sorry...eu abea ce am ajuns acasa de vreo ora...e destul de tarziu, nici nu vrea sa deranjez, ori sa creez probleme. Oricum, ca sa fiu eu mai sigur de anumite chestii, o sa imi fac o adresa de yahoo/gmail sau ceva, si vorbim acolo...se face relativ foarte usor. Quote Link to post
sexart2019 235 Posted January 15 Share Posted January 15 @-jonny- esti vedeta😁 te cauta fanii😄 Quote Link to post
-jonny- 1,343 Posted January 16 Share Posted January 16 😅 E puțin mai urat cu timpul, nu garantez nimic nimănui. Da, cu 0m-ul pe forum e mai ușor...eventual când mai intru asa din când în când la o sesiune de "aruncat un ochi" pe forum, eventual și răspund la un pm. Gen fac doua lucruri într-un loc. Dar sa mai verific și un email... (în plus fata de cel personal și cel de la munca)... Deja e timp în plus care se blochează si eu încerc sa îmi eliberez din el :)) Quote Link to post
master_blade 421 Posted January 17 Share Posted January 17 23 hours ago, -jonny- said: 😅 E puțin mai urat cu timpul, nu garantez nimic nimănui. Da, cu 0m-ul pe forum e mai ușor...eventual când mai intru asa din când în când la o sesiune de "aruncat un ochi" pe forum, eventual și răspund la un pm. Gen fac doua lucruri într-un loc. Dar sa mai verific și un email... (în plus fata de cel personal și cel de la munca)... Deja e timp în plus care se blochează si eu încerc sa îmi eliberez din el :)) Mai bine iti deschizi o agentie... "Jonny SEX Consulting SRL" 😂😂😂 2 Quote Link to post
-jonny- 1,343 Posted January 18 Share Posted January 18 Merci de idee, ma apuc de tutoriale pe YouTube :))) 1 1 Quote Link to post
Recommended Posts