alex Reputație: 542 Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 https://www.bzi.ro/filmul-complet-al-unui-flagrant-in-miez-de-noapte-mascatii-au-salvat-o-tanara-obligata-sa-se-prostitueze-intr-un-complex-de-lux-din-iasi-doi-proxeneti-au-fost-incatusati-si-retinuti-exclusiv-foto-4107543?utm_source=website&utm_medium=deschideri 2 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 https://www.bzi.ro/filmul-complet-al-unui-flagrant-in-miez-de-noapte-mascatii-au-salvat-o-tanara-obligata-sa-se-prostitueze-intr-un-complex-de-lux-din-iasi-doi-proxeneti-au-fost-incatusati-si-retinuti-exclusiv-foto-4107543 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 1 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 vroiam sa spun ca potolea foloseste un soft de recunoaștere faciala, ceva profesionist, pe care se da bani.... dar respectivii pesti prosti și slabi (stai jos in arest preventiv ca ai 2 la infracționalitate) au numele scrise in articol 😄😄😄😄😄😄 buna, da buna de tot tipa.... și-a trecut și prioritățile pe pagina de facebook... la 19 ani n-aveam mașina... dar aveam permis, alte vremuri, alte taxe.... știe cineva ce anunt a avut? trebuie sa recunosc ca n-am fost anul aceste (2021) la newtown... și nici pe tipa n-o cunosc... sa nu imi spună cineva ca nu-i măcar un polițist locatar pe fiecare scara acolo ceva despre ermil Palade nu s-a scris? ca am văzut foiala pe acolo săptămâna asta.... Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Marlanu din Botoșani are în lista de FB bunăciuni de bunăciuni! 1 Link spre comentariu
mirindaporto Reputație: 141 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:- Oras:- Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Cine nu are bunaciuni la prieteni pe fb/insta ? 😂 2 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Da, avem fete chiar si de pe forum! 1 Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 17 minute, potolea a spus: Da, avem fete chiar si de pe forum! lauda-ma gura..... Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 3 ore, potolea a spus: Nu sunt 100% sigur că ea e victima, dacă cineva poate confirma că selfiul făcut de ea e in scara blocului N4, șansele să fie ea sunt mai mari. Bai obsedatule, de ce ai pus aici linkuri cu profilurile fetelor? Ai idee cam cate legi ai incalcat, bai muie cu urechi? Ia foloseste rapid functia edit si sterge linkurile alea! 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114295 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 fara informatii private 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 31 minute, average dick a spus: Bai obsedatule, de ce ai pus aici linkuri cu profilurile fetelor? Ai idee cam cate legi ai incalcat, bai muie cu urechi? Ia foloseste rapid functia edit si sterge linkurile alea! Am pus-o cumva pe sor-ta sau nevastă-ta! E vorba de niste copile exploatate, la care poate si tu ai fost! Legile le-au încalcat scursurile alea care le exploatează! Nu te mai da mare în chiloți mici! 2 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 2 minutes ago, potolea said: Am pus-o cumva pe sor-ta sau nevastă-ta! E vorba de niste copile exploatate, la care poate si tu ai fost! Legile le-au încalcat scursurile alea care le exploatează! Nu te mai da mare în chiloți mici! Cand o sa ma pis pe tine si pe ma-ta tot asa zmeu o sa te dai? Sau o sa incepi sa plangi ca un flausat cum faceai pe la usa pe la blonda inocenta? Tocmai ca sunt niste copile exploatate, nu exista nici o justificare sa le faci publice numele si profilurile de facebook. Eu zic sa sezi bland, sa nu te intrebe cineva de sanatate pentru ca ai incercat sa interferezi cu o ancheta in desfasurare. 3 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 51 minute, dan1984 a spus: lauda-ma gura..... Nu e vb de mine! Ci de „băieții” care înoată pe aici! 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 4 minute, average dick a spus: Cand o sa ma pis pe tine si pe ma-ta tot asa zmeu o sa te dai? Sau o sa incepi sa plangi ca un flausat cum faceai pe la usa pe la blonda inocenta? Tocmai ca sunt niste copile exploatate, nu exista nici o justificare sa le faci publice numele si profilurile de facebook. Eu zic sa sezi bland, sa nu te intrebe cineva de sanatate pentru ca ai incercat sa interferezi cu o ancheta in desfasurare. Nu mai fă caca pe tine, fiindcă pute! Nu-s eu sherlock holmes să interferez cu ce zici tu pe acolo! Te-ai mai luat si anul trecut de mine din cauza blondei. Pistol cu apă! Nu mă mai stresa! 1 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 15 minutes ago, potolea said: Nu mai fă caca pe tine, fiindcă pute! Nu-s eu sherlock holmes să interferez cu ce zici tu pe acolo! Te-ai mai luat si anul trecut de mine din cauza blondei. Pistol cu apă! Nu mă mai stresa! Hai, bai smardoiule de monitor, lasa si tu un email sa o metoda de contact sa schimbam vreo doua vorbe in privat. Fa-o tu, ca sa nu o intreb pe G. cum poti fi gasit. 1 2 Link spre comentariu
Vizitator bahlui Reputație: 0 Postat Ianuarie 15, 2021 Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 2 pesti in minus. are cineva idee cine este fata ? Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Acum 2 minute, average dick a spus: Hai, bai smardoiule de monitor, lasa si tu un email sa o metoda de contact sa schimbam vreo doua vorbe in privat. Fa-o tu, ca sa nu o intreb pe G. cum poti fi gasit. Am mesagerie! 1 Link spre comentariu
average dick Reputație: 59 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Locatie Oras:Locatie Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 3 minutes ago, potolea said: Am mesagerie! Iarasi te comporti ca un flausat. Stii ca eu nu am mesagerie, lasa un email sa discutam putin. Esti prea viteaz si prea periculos, ar fi pacat sa nu ne cunoastem putin. 3 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Ti-am scris mesaj! Poti sa raspunzi! 1 Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 15, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 15, 2021 Poti s-o intrebi si pe „mama” lui G. Vad că tu te-ai iritat tare de tot cand a venit vorba de pesti si fete exploatate! Ai cumva vreo musca pe caciulă? 1 Link spre comentariu
Vizitator bahlui Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 A recunoscut cineva cine este fata ? Link spre comentariu
potolea Reputație: 2550 Postat Ianuarie 16, 2021 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 2 ore, bahlui a spus: A recunoscut cineva cine este fata ? In articol, ai totul pe „tavă”. Downloadează filmul si derulează cadru cu cadru momentul in care fata deschide ușa. Ai să prinzi cîteva cu chipul neblurat. 1 Link spre comentariu
Vizitator bahlui Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Acum 2 ore, potolea a spus: Downloadează filmul si derulează cadru cu cadru momentul in care fata deschide ușa. M-am logat, dar nu merge sa il downloadez. Ma poti ajuta ? Mersi. Link spre comentariu
dan1984 Reputație: 93 Postat Ianuarie 16, 2021 Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 n-am downloadat nimic dar am o captura de ecran in calculator, foarte pixelată. se vede acolo niște par lung saten inchis, o ureche, o arcada oculara.... poate foarte bine sa se potrivească cu tipa cu selfie de pe casa scării căreia ii plăceau șoferii... și mașinile... golanul din botosani avea* un job la o firma de ride sharing Link spre comentariu
bjorn ironside Reputație: 208 Postat Ianuarie 16, 2021 Oras:IS Oras:IS Partajează Postat Ianuarie 16, 2021 Curcanii aia nu purtau masca din cauza virusului, ci din cauza mirosului de sardina... 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum